Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:42:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160121 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #30 -:
март 26, 2012, 18:28:44 »
не, аз после пак сигурно ще ида-но да пробвам
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #31 -:
март 26, 2012, 19:14:46 »
Ааааа, добре...тъкмо започнах да завиждам за кожа, която изглежда като след почистване 4 месеца
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #32 -:
март 26, 2012, 22:51:32 »
Ехееее, страшно много ви благодаря!
Има доста сайтове да прегледам. А предложението за координати на всичко, което ни инересува за сватбата е страхотно, за такива като мен:), ще е от голяма полза. Продължавам да действам:)
Да се включа и по обсъжданите теми -
за козметик
- зависи от лицето, от кога ще ходите на козметик. Моето е много проблемно, с много суха кожа съм и ще пропусна. Ходила съм само няколко пъти през живота ми и всеки път ставам на петна и на блънди. Има нещо, което не ми понася, защото съм ходила при 3 козметички, но не знам от какво се получава така.
За ДЖ
- ходила съм на сватба, където е бил ДЖ Дидо и много ми допадна. Ще попрочета и за останалите. Още съм в началните теми на Сватба във Варна и докато стигна 11, ще мине малко време:)
За фотографи
- също сте ми дали много варианти, за което благодаря
За видеооператори
- май само едно мнение имаше
За хотелите
- ще ходим със слънцето
да ги разглеждаме тази събота.
Ох, или аз съм малко припряна и много бързам или съм притеснена. Годеника ми казва, че има цяла вечност до октомври, а аз вече съм искала да капарирам. Аз съм на мнение, че добрите професионалисти и места ги запазват доста рано:)
«
Последна редакция: март 26, 2012, 22:54:25 от kleopatra_marin
»
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #33 -:
март 27, 2012, 00:56:22 »
За козметик мога да препоръчам и моята козметичка - с две ръце:
http://maps.google.bg/maps/place?hl=bg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&biw=1920&bih=979&um=1&ie=UTF-8&q=%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD+%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD+%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F&fb=1&gl=bg&hq=%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD+%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD+%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F&hnear=0x40a4538baaf3d7a1:0x5727941c71a58b7c,%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0&cid=16404211082896565235
Първо трябва да ти се определи типа кожа - някои кожи нямат нужда от ежемесечно почистване, други имат нужда от по-често такова. Лилия определя типа кожа, предлага подходящи процедури, хубавото е, че при нея постоянно има курсове за обучение и има много промоции - предлага на три пъти по-ниски цени да си манекен за някоя процедура, в никакъв случай не си опитно зайче, опитвала съм доста пъти, момичетата са подготвени много добре, но най-сигурно е да си на процедури при самата Лилия, тя е невероятен професионалист, почиства механично, но един час след това въобще не личи никаква намеса по лицето, излизам с успокоена и чиста кожа. Преди сватбата ми ми беше правила хидратираща процедура с лек избелващ ефект, обясни ми, че истинският ефект е на следващият ден - кожата ми изглеждаше страшно свежа и тонизирана, а процедурата беше съпроводена и с 30 мин масаж на лице и деколте, след тичането по подготовката за сватбата беше страшно отпускащо. Но с една процедура е малко труден ефекта, отиди на козметик и нека той ти каже колко процедури ще са ти необходими за твоята кожа, но поне една, ако искаш сега и няколко седмици преди сватбата поне още една е моят съвет
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #34 -:
март 27, 2012, 06:00:42 »
благодаря ви
kleopatra_marin, не е рано да си капарирате
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #35 -:
март 27, 2012, 07:47:41 »
Аз също съм на фаза ДЖ, май това ще ми е най-трудно. Направих 1-2 срещи, не останах очарована, до колкото разбирам доста от ДЖ-ите 5-6 горе долу работят към Пертито и ми е малко трудно да ги прослушам там, ама ще видим.
Активен
EJ
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #36 -:
март 27, 2012, 09:55:24 »
Цитат на: gucci в март 26, 2012, 08:46:28
ДЖ
Дидо
Уили
Съни
Иво
.....
Къде мога да открия контактите на DJ-ите? И гримьор си нямам. Ще помогнете ли?
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #37 -:
март 27, 2012, 09:57:54 »
Аз предложих в предната тема, но никой не ми обърна внимание...много удобно ще е, ако се съберат в първия пост телефоните на всички ДЖ-и, които се препоръчват...
А за грим...май и юни сме на сватба...на едната кумуваме...за сега съм се спряла на Виктория от make up pro, въпреки че не съм я пробвала още...а на моята сватба ме гримира Крис.
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
март 27, 2012, 12:13:41 »
Някой все още да си търси фотограф за 7 юли 2012 г. ? да ми пише на лични
«
Последна редакция: март 27, 2012, 12:26:49 от kristinass
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #39 -:
март 27, 2012, 12:34:18 »
Цитат на: kashmir в март 27, 2012, 09:55:24
Къде мога да открия контактите на DJ-ите? И гримьор си нямам. Ще помогнете ли?
Уили
0888 637 194
Съни
0888 204 838
Дидо
GSM: 0886/75-00-74
DJ Ivo
GSM: 0889/940-137
GSM: 0885/56-28-48
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
«
Отговор #40 -:
март 27, 2012, 16:59:12 »
gucci
- невероятна си, благодаря!!
Активен
gerda19
Новак
«
Отговор #41 -:
март 27, 2012, 17:26:07 »
Момичета, поканиха ни да кумуваме. Много съм щастлива! Сега ще помагам на младоженците, но искам и да БЛАГОДАРЯ на прекрасния форум - сватбата.бг
Супер сте!
kleopatra_marin, за дисководещ ви препоръчвам Иво. Много съм доволна и ни направи и отстъпка /бяхме в Камелия/ Внимавай много, защото има и дж да свалят кожи /с безумни цени/.
За видеооператор ще ти препоръчам нашия - Красимир Стоянов - Перфектен! И цените му са добри. Първо се бяхме спрели на един възрастен, но като почна да ни прави сметка на всичко поотделно - заснемане, монтаж, музика, ефекти и то стана една сумичка... и се отказахме. А Краси беше коректен с нас, а филмът ни възхити всички, направи ни и двд за родителите. Препоръчвам го с две ръце! Координати няма да давам, защото се смята за нерегламентирана реклама. Успех в избора!
Активен
Lalena
Любопитен
«
Отговор #42 -:
март 28, 2012, 13:54:28 »
Здравейте дами! Сега се включвам и имам нужда от помощ тъй като ни предстои сватба края на август, а още нямаме ресторант. Имаме бебче на четири месеца и е малко сложно
но ще се справим с организацията
какво мислите за Димят, ходихме миналата седмица да видим банкетната зала, изглежда добре. Принципно бих искала да сме някъде на вън, но за сега нищо подходящо не намирам. Ако имате идеи многооо бих се радвала да споделите
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
«
Отговор #43 -:
март 28, 2012, 22:17:58 »
Lalena
- ние в Димят успяхме да отидем. Допада ми, но зависи за колко души. За нашата сватба не е подходящ. В събота ще ходим към Свети Константин и Златни пясъци. Ще споделя:) А за открито, мисля, че има вариант в Романс - един от хотелите, където ще отидем. В Бриз 2 мисля, че също има вариант, но не съм много запозната.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #44 -:
март 29, 2012, 07:36:34 »
Цитат на: Lalena в март 28, 2012, 13:54:28
Здравейте дами! Сега се включвам и имам нужда от помощ тъй като ни предстои сватба края на август, а още нямаме ресторант. Имаме бебче на четири месеца и е малко сложно
но ще се справим с организацията
какво мислите за Димят, ходихме миналата седмица да видим банкетната зала, изглежда добре. Принципно бих искала да сме някъде на вън, но за сега нищо подходящо не намирам. Ако имате идеи многооо бих се радвала да споделите
За Димят зависи колко са ти гостите.Банкетната зала става ,но ако ви предлагат другата не се съгласявайте.Уточни колко са ти гостите и ще ти предложим варианти.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре