Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 19:07:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата ? - 6 - та част  (Прочетена 229892 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 30, 2012, 12:38:55 »

Към булките с прическа кок - колко време ви правиха кока ?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 30, 2012, 12:48:24 »

майка ми беше с кок, при това от по-завъртяните и накрая с фуркети с кристалчета.   един час й отне.
Активен
morgana
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #272 -: септември 03, 2012, 10:39:30 »

В галерията си слагам снимка на прическата. Отзивите за нея бяха, че е интересна  girl_wink (подозирам, възпитан начин на някои хора да кажат, че е странна), но угодих на съпруга, който искаше пусната, пък аз исках и още нешо. На мен много си ми хареса.

П.С. Явно довечера ще кача, че сега не успявам.
« Последна редакция: септември 03, 2012, 10:46:56 от morgana » Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: септември 03, 2012, 10:47:02 »

Аз галерия не виждам.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: септември 03, 2012, 10:47:43 »

поне 2 часа, за да стане всичко, както трябва. поне при мен отне почти толкова, за да е по-стабилен кока се обработва преди това косата, може с маша, с преса, зависи. Разбира се и сложността на кока и самата коса са много определящи. най- добре твоя фризьор да прецени
Активен
iuliq83
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #275 -: септември 04, 2012, 16:08:03 »

Момичета, каво бихте ме посъветвали за сватбена прическа?
Имам много дълга и леко чуплива коса, която винаги нося права. Нямам пластове или бретон. Роклята ми ще е тип принцеса, но без обръч, но е доста пухкава. Воалът ми е дълъг колкото роклята.
Колебая се дали да съм на кок или пусната коса, колебая се и не зная с какво ще се харесам... имам чувството, че никой не харесва кокове, дори и аз и няма да съм доволна...
Споделете опит моля ви.. вие как избрахте прическите си?
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: септември 04, 2012, 16:16:40 »

Аз винаги съм знаела, че на сватбата си ще съм с пъсната коса. И аз се харесвам повече, а и дава по-голяма свобода за творчество, според мен. Кокът си е кок, по-разхвърчан, или по-прибран, но си е кок. И пак казвам, това е моето мнение. Много по-добре ми стои пусната коса.
Активен
proxy
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #277 -: септември 04, 2012, 16:23:23 »

И аз като Весето много харесвам пуснати дълги коси. Но всички ми дават акъл, че трябва косата да ми е вдигната за да не скрия красотата на роклята и т.н.... да ми се виждали раменете, и т.н.
 crazy като ти се налага всеки ту от ляво ту от дясно и накрая не можеш да прецениш сам.
Активен
iuliq83
Любопитен
*

« Отговор #278 -: септември 04, 2012, 16:30:23 »

Аз все си мислех, че тези кокове доста състаряват, но мен какво да ме състари... на няколко пъти се държаха грубо с мен в булчински магазин, защото ме помислили за "пикла, която иска само да мери"... приличала съм на 16г., а аз съм на 24г. Така че май това със състаряването няма да ми се получи. Притеснявам се че трябва да си подстрижа косата доста за пусната на къдрици, защото не ми е на пластове а не искам да я режа sad и това ми е главната дилема. а и дали ще издържи обема цял ден, понеже косата ми тежи.
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #279 -: септември 04, 2012, 17:51:25 »

И аз бях на мнението на Весето за спуснатата коса /изключвам това, че вариантите за прическа са повече, защото според мен има повече варианти за вдигната и прибрана прическа/ и съответно моята прическа беше спусната - поне до ресторанта, де, където кумата ми съвсем набързо ми прибра косата. Не беше точно кок, но беше над тила. И взех, че се харесах така, а тя далеч не е фризьор. Ако днес трябва да избирам, не бих в никакъв случай избрала спусната коса...толкова ме душеше, мъчеше, още по-горещо и вряло ми ставаше - в такъв смисъл, но все пак се омъжвах по време на Горещниците - юли месец, в най-голямата жега. Друго си е есенна сватба, прохладна...ммм! yahoo
Активен
proxy
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #280 -: септември 05, 2012, 07:45:48 »

Канна, ти май нямаш сватбена тема, или поне не видях? Също като теб се притеснявах, че ще ми стане топло, че косата ми ще се лепне по гърба и ще се откубя някъде  pardon
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 05, 2012, 08:01:53 »

И аз имах подобни притеснения, но не се случи нищо подобно. Чувствах се много добре цялата вечер. А и толкова си харесвах прическата...
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #282 -: септември 05, 2012, 09:29:22 »

Прокси, нямам - да.
Веси, прическата ти наистина е била страхотна.
Може би в крайна сметка всичко зависи и от това какви са градусите в самият ден, а и до каква степен сме свикнали със спусната коса. good
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: септември 05, 2012, 09:42:23 »

Да ви кажа за спуснатата коса и топлото много зависи кога е сватбата...аз няма да си кривя душата, че с пусната коса ми беше ама много топло, но пък и да си призная аз и не държа много на жега. Прическата много ми паресваше, но за съжаление от топлото и явно от не много добрият лак ми се изправиха повечето къдрици...тъй че вие се познавата най-добре и знаете дали сте от моя тип/не държите на жега много/ или сте от дригия тип.

Ама и аз как си изразих...ама знам, че ще ме разберете blum tease
Активен
iuliq83
Любопитен
*

« Отговор #284 -: септември 05, 2012, 10:59:27 »

Момичета, какво мислите за прическата на Мария?

http://vbox7.com/play:45f765c8

Или не е много сватбена? А воал на тази коса може ли да се сложи или по - трудно?
« Последна редакция: септември 05, 2012, 11:06:14 от iuliq83 » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: