Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 01:32:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част (Прочетена 154596 пъти)
tonzita
Любопитен
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
«
Отговор #300 -:
май 09, 2012, 22:09:07 »
Вече е късно за да съжалявам, така че ми остава само да се надявам всичко да е ОК, а новата зала изглежда прекрасно.
Оглеждах ресторанти в целия град и извън него, като търсих баланс между цена и външен вид. Джия Бийч го бях оставила като за последно, тъй като бях чела не хубави неща за него. Но след като го видяхме и решихме да е там. Дано не съжалявам!
punk_girl123 Отказахме се от Малкия Бунарджик. С управителката на заведението се бяхме разбрали да видим ресторанта преди една сватба, как той е украсен и разположението на масите.
Обстановката не беше тази която очаквах и се разочаровах, защото нямаше никакво място за танцуване, а броя на гостите беше по-малък от колкото ще бъдат нашите. Иначе бяхме подготвили капаро, но след като видяхме теснотията продължихме с обиколките
Има ли някой който е бил в новата зала на Джия Бийч. Единственото което не ми допада там е червения мокет и златните пердета. Трябва да го съчетая по някакъв начин!
Активен
marina_georgieva_
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #301 -:
май 10, 2012, 07:50:02 »
Цитат на: JANET_1 в май 09, 2012, 18:39:31
Ние също ще бъдем в Санкт Петербург и сме запазили Ники Петров от Дит
Кога ще е вашата сватба???
Сватбата ще е на 18.08.2012 г. и много се успокоих, че ми казахте добри отзиви :-)
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #302 -:
май 10, 2012, 15:14:40 »
Ние пък запазихме 9тя километър. Аз лично исках да е в Пловдив сватбата, но никъде другаде нямаше места за 170 човека (можеше и 180+ да станем, но казах на свекървата, че 170 са ми достатъчни). За видеото избрахме Мецофорте, а фотото Ники Сираков. За украсата ще се погрижи Нина Стайл.
Иначе в 9тия ни казаха много ниски цени за внасянето, а куверта ще излезне към 25лв, но вчера майка ми звъня и се оказа, че имат нов управител и днес е на среща с него. Дано не промени условията...
«
Последна редакция: май 10, 2012, 19:27:48 от doragenova
»
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
май 11, 2012, 10:00:24 »
Нашите кумове пък пазят всичко в пълна тайна гадовете , обаче успях да изкопча от кумата поне каква рокля си е купила, не се стърпях и отидох да я видя в бутика, където я е поръчала.
Сега за бутилките - ако хората се кефят на такива неща ще се трогнат, ако не няма.
Нашите ще ни подарят едно гърне с мед запечатано с восък да ни е сладък живота, страшно се изкефих.
Активен
anekra
Новак
«
Отговор #304 -:
май 13, 2012, 09:50:09 »
Имаме ли вече булки от Пловдив, чиито сватби са се състояли? Споделете
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
май 14, 2012, 13:21:54 »
Аз да разкажа за ресторанта ни, Диана в с. Труд. Ходихме пак в събота даже беше украсен за една дневна сватба, просто градината е приказна. Бяха ги украсили и вътре защото по едно време такава буря се изви, много ми стана мъчно за булката, понеже вътре ресторанта не е нещо особено, добре че бурята отмина бързо
Дано времето да е с нас.
Видяхме се пак с управителката, само едно не му харесвам трябва да вкарам алкохола охладен, не искат да ми го охладят ( по този въпрос се поскарахме) Добре, че дистрибутора на алкохола е наш човек да ще им го закара охладен ама ако не е такъв? Гостите топъл ли ще го пият с лед? Хладилната им база е слаба.
Кухнята обаче е отлична и типично механджийска, каквато се допада на нас и гостите ни.
Другото лошо е, че данданията в градината трябва да спре в 23 ч. и дансинга не е много голям, но може да се танцува по каменните пътеки. Изобщо е за по-малки сватби като нашата. Уговорихме се , които останем да ни преместят вътре след 23 ч., но пак музиката не може да гърми с пълна сила, какво да се прави разпоредби.
Иначе за украса и да внасяте каквото искате вътре ( ядки, мезета) няма грижи, нито се плаща.
Но пък градината просто е приказна, дано всичко да бъде наред
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #306 -:
май 14, 2012, 14:22:38 »
мога смело да споделя впечатления от ресторант Малък Бунарджик. Всичко беше на ниво 5 звезди.. храна пристигаше винаги топла а дори и по изстинала пак беше много вкусна...не се разбра че има сервитьори те бяха просто невидими но там когато ти трябват. Украсата е много красива особено тази за изнесен ритуал. А цените са може би най добрите в града. И ни върнаха всичко останало неизядено и неизпито.
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #307 -:
май 14, 2012, 16:36:51 »
И нашата сватба мина преди 2 дни и искам да ви кажа,че беше по-хубаво от колкото си го представях.Бяхме в основния ресторант на Санкт Петербург(изключително коректни във всяко едно отношение-обслужване, организация, а за храната нямам думи... *THUMBS*Всичко беше като в приказка и нещото, което най-много ни радваше беше признанието на гостите...)Сега, когато всичко мина се убедих,че това беше най-правилния избор за нашия приказен ден *YAHOO*Просто нямам думи...
Активен
anekra
Новак
«
Отговор #308 -:
май 14, 2012, 19:07:28 »
Bogi, и ние ще сме там след няколко седмици
Леко ме тресе предсватбената треска вече, сами ще украсяваме
надявам се всичко да мине добре и да стане купон
Активен
shorty
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #309 -:
май 14, 2012, 20:12:45 »
И ние преди два дни, в "Лайпциг". Просто приказка! Скоро ще пиша по-подробно.
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #310 -:
май 14, 2012, 20:56:25 »
anekra,всичко ще мине добре *THUMBS*най-важното е да запазиш спокойствие ( аз бях супер спокойна през целия ден( дори дъжда не ми развали настроението).
Относно ресторанта не трябва да имаш никакво притеснение-големи професионалисти
,ние украсявахме с агенция и беше като в приказка, желая ви успех на вас с украсата и един незабравим ден.
Успех на всички бъдещи булки и нека всяка се чувства като принцеса в своя приказен ден!
«
Последна редакция: май 14, 2012, 21:03:25 от Bogi
»
Активен
Jela
Любопитен
«
Отговор #311 -:
май 15, 2012, 19:44:22 »
Bogi, в какъв цвят украсихте ресторанта и ако може да ми кажеш с коя агенция?
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #312 -:
май 16, 2012, 17:48:58 »
Украсата беше в златистата гама с леко лилав акцент от сватбена агенция Еми,заедно с балоните за първия танц.Всичко беше като в приказка, ако някой се интересува да ми пиши на лични да му пратя снимки.
Приятна подготовка на всички!
Активен
Chelsea
Новак
Guns N' Roses - November Rain
«
Отговор #313 -:
май 16, 2012, 20:54:12 »
Здравейте. И на нас ни предстои сватба и ще бъде живот и здраве 2013 април, или първите две Недели на май месец като датата все още не сме определили с точност, защото има много време, но държим да е Неделя (моя дядо почина преди 2 години в Събота и не ми се иска да правим сватба в този ден). Искам да кажа, че Февруари месец бяхме на сватба в хотел Империал и много доволни останахме. В Империал много ни хареса и храната беше вкусна, кувертите не са скъпи. Искам да попитам дали случайно някой от вас си е правил сватбата в най-новия им ресторант на Империал? и как е там, защото ние бяхме в този на 1 ет., но ми казаха, че имат нов ресторант на последен етаж. Как според вас е по-добре за гостите защото ние искаме да подпишем в градината и няма ли да представлява проблем за гостите да се загуби много време?
Няколко пъти гледахме сватбата на нашите приятели и е много готина впечатлени сме страхотна сватба. И видеото и снимките им са страхотни. Твърдо сме решили като изберем точната дата да ангажираме техните фотограф, видео и DJ. (Фото Димитър Яков "Koralmedia", видео "Studioedno" Димитър Димитров и DJ Алекси) И ние желаем такива красиви снимки и видео, а сватбата им беше много хубава и весела.
Какво мислите за сватбените агенции момичета? Всъщност за какво най-вече се наема сватбена агенция освен за допълнителни украси в ресторанта?
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #314 -:
май 16, 2012, 21:05:55 »
Ние сме на сватба на 23 юни в новата зала в Империала след това ще мога да кажа как е положението. Те ще бъдат с изнесен ритуал в градината и мисля че ще се получи много добре.Иначе нашета сватба ще е на 10 юни и ние сме си запазили Яков, Димитров и Алекси те са уникални нямам търпение да видя какви красиви неща ще сътворят
Относно агенцията ние ще е ползваме само за украсата на ресторанта обличане на столовете с калъфи и панделка, младоженска маса и украса по масите на гостите.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...