Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:26:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154421 пъти)

zaikazaikova
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #195 -: април 21, 2012, 22:29:10 »

emotikona, писах ти на лични, но кутията ти е пълна...надявам се да си моят ангел-спасител и да ми пратиш координати на ракетата-спасител, на лични
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 22, 2012, 16:55:24 »

Благодаря за вашето мнение  smile гостите поне за сега ще са около 100 човека, а куверта може би около 30лв. мисля, че е добре поне сравнено с това, което съм чела като куверти. Ние главно се насочихме към този ресторант, защото много ми похвалиха облужването и съответно и факта, че разполагат с човек, който отговаря за всички ритуали. Иначе като обстановка не е точно това, което си представям за нашият ден, но пък се притеснявам от факта, че ако предпочета някой друг ресторант заради обстановката, а обслужването не е на ниво ще се получи кофти. Благодаря на булка2012  smile
Прочетох темата за ресторантите, но някой може ли да сподели повечко информация за Екзотик като обслужване как е, защото в темата имаше и коментари, че обслужването не е добро, а на мен много ми харесва обстановката там  smile
Благодаря ви предварително и се извинявам за дългият пост.
Ние ще се женим там след 3 седмици...като цяло ресторанта е  наистина нисичък но пък украсен е много тържествен. Украсата на ресторанта е безплатна а храната е страшно вкусна. Едва ли ще направите куверт над 30 лв и то с доста храна в него. Не ми харесва че има едно петно на тавана от зимата и още не са го оправили, ама се надявам следващата седмица да е оправено. Аз го препоръчвам с две ръце и според мен е с пъти по хубав от Империал или Санк Петербуг.
Активен
uiuito
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #197 -: април 23, 2012, 13:48:57 »

Bride2012 кога е вашата сватба? и къде сте решили да бъде? Багодаря за информациятя за мен е много полезна  smile
punk_girl123 благодаря и на теб smile пожелавам ви незабравимо вълшебство на този важен за вас ден  smile
ще се радвам да споделиш впечатления  от ресторанта. Вашият ритуал изнесен ли ще бъде?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 23, 2012, 13:55:14 »

Да и най-хубавото е че ресторанта предлага безплатна украса за изнесения ритуал с арка и цветя. good а градинката е много китна и зелена...а аз обичам да ми е зелено и свежо  girl_wink
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 23, 2012, 21:25:37 »

Мила, ние сме на 16-ти Септември. Много се радвам, че съм ти помогнала по някакъв начин. Ако има нещо питай - на разположение съм.  give_rose
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #200 -: април 23, 2012, 23:15:50 »

Здравейте
Моята сватба ще е на 6.10.2012. От известно време обикалям за подходящият ресторант, но все още не съм го открила. Сватбата ще е около 100-110 човека, искам ресторанта да е просторен, да не с отделни помещения и разбира се куверта да е до 30 лв.
Разгледах и не одобрих Джия Бийч, Руски Клуб(който всъщност са го променили и вече не провеждат сватбени тържества), Водолей, Кадифе, Империал може би има и още но не се сещам в момента.
Тъй като повечето от гостите не да от Пловдив, трябва да осигуря и нощувка, така че ресторанта ако разполага и с хотелска част на достъпни цени ще съм много щастлива.
Мисля че това което искам е невъзможно, но все още съм оптимист и вярвам, че ще открия. smile smile smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 24, 2012, 01:09:26 »

Здравейте
Моята сватба ще е на 6.10.2012. От известно време обикалям за подходящият ресторант, но все още не съм го открила. Сватбата ще е около 100-110 човека, искам ресторанта да е просторен, да не с отделни помещения и разбира се куверта да е до 30 лв.
Разгледах и не одобрих Джия Бийч, Руски Клуб(който всъщност са го променили и вече не провеждат сватбени тържества), Водолей, Кадифе, Империал може би има и още но не се сещам в момента.
Тъй като повечето от гостите не да от Пловдив, трябва да осигуря и нощувка, така че ресторанта ако разполага и с хотелска част на достъпни цени ще съм много щастлива.
Мисля че това което искам е невъзможно, но все още съм оптимист и вярвам, че ще открия. smile smile smile
Екзотик куверт от 32лв нагоре/с хотелска част/ Империал новата зала на 9 етаж - куверт 35лв минимален куверт, Тримонциум -куверт 35лв. , Виенски павилйон -40лв. без хотел. Това са хубавите просторни ресторанти. Санкт Петербург,Новотел,Марица куверти от 40лв нагоре. Не споменавам Лайпциг като просторен ресторант,защото на мен лично не ми е много светъл и широк. Зависи,какво си представяш като просторен ресторант.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 24, 2012, 08:46:23 »

tonzita, в събота съм на сватба в бившия Руски клуб. Оттам ли ти казаха, че не провеждат сватбени тържества?
Активен
shorty
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 24, 2012, 08:54:04 »

Аз пък ще си препоръчам Лайпциг  tease Нашата сватба е там на 12 май, засега ще сме 115-120 човека, кувертът ни е страхотен, при това на цена под 26 лв. Направиха ни отстъпки за нощувките, позволяват ни да си внесем всичко (алкохол, безалкохолни, вода, бира, мезета, ядки, торта) срещу минимална такса и управителят е много печен, помага ни и ни угажда на всеки каприз. При всички положения ти препоръчвам да го видиш, а ако ти се чака, след три седмици ще пиша и как е минал големият ден  give_rose
Активен
flirt_85
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #204 -: април 24, 2012, 13:56:23 »

Здравейте момичета, след дълго обикаляне запазихме Джия бийч, но сега изчетох много положителни и отрицателни коментари.Направо  crazy и не знам какво да правя.Трябваше по-рано да започна да се ровя по форумите...,но стореното сторено.Ще трябва май да се заредя с положително настроение и да се подготвям за големия ден  danceg
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #205 -: април 24, 2012, 15:46:22 »

tonzita виж за Замъка Орфеи в Куклен има хотелска част а и цените на кувертите са доста добри.Тук във форума е коментиран доста пъти.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 24, 2012, 17:29:18 »

Tonzita, и аз ще ти препоръчам Лайпциг, но трябва да знаеш, че украсата е хубаво да е в бяло/екрю и лилаво, защото самият ресторант е в тези цветове smile Споделям мнението на shorty, наистина кувертите са около 10 варианта и най-ниския беше към 24-25 лв., като може да се вкарва всичко отвън. Имаш вариант гражданския ритуал да е в градината, която макар и малка, на мен ми свърши чудесна работа (моята сватба беше с 115 човека) Има страхотна зеленина и шадраван в градината smile Направихме и т.нар./ welcome drink отново в градината, така хем посрещнахме гостите с чаша шампанско, хем подаръците ни ги дадоха още при посрещането и се избегна обикалянето по масите.
Освен това, назад някъде се коментираше, че няма вариант всички гости да са в залата и да не се използват масите, които са отделени с решетката. Аз ще ти кажа, че има вариант и аз съм живото доказателство. При 115 човека, имат схема, която позволява такова разположение на масите, че хем да се скрие решетката с пано напр., хем всички гости да са в голямата зала и да няма изолирани и в същото време имаше предостатъчно място за танци! В случай, обаче, че ти искаш отделна зала, имаш я! Пожелавам ти успех в избора, но за Лайпциг няма да съжаляваш. Аз съм много доволна, от обслужване, от отношение и от спазване на всичките ми изисквания, а те бяха много! Например държах много на маса да има само по една бутилка от вид алкохол и когато свърши тогава да се носят другите, а не да ми е отрупана масата със всичко и те го спазиха. Има и подарък за младоженците- апартамент с джакузи на последния етаж на хотела, с невероятна гледка към града smile
Ако имаш въпроси, питай, а снимки имам в сватбения албум и можеш да разгледаш smile
За останалите ресторанти- Марица, на мен лично не ми харесва, всичко е в ярко червено и златно, неоправдано висок куверт и куп изисквания, за Виенски павилион- прилича ми на оранжерия с тази зелена дограма и гадния зелен мокет (извинявам се ако някой много го харесва, но моите впечатления са такива) и отново неоправдано висок куверт, за Новотела и Тримонциум- отново свръх високи куверти, които не отговарят според мен на това което предлагат, да не говорим, че Новотела с тази конферентна зала, която уж е ресторант малко ми е странно... За Екзотик- отново високи куверти, стигат до тези на Новотела и Марица, а мисля, че не е много оправдано, освен това има хладилни витрини, които трябва да се скрият, защото е грозно и ако не можете да отделите много пари за украса, това ще е проблем; цветовете на покривките на масите и на столовете са жълто, синьо, някъде в ресторанта има зелено като цвят и става много голяма смесица от цветове. Това отново предполага повече пари за украса, защото столовете задължително трябва да се облекат. Единственото, което е много хубаво там е огромната градина с езерото и ако имате възможност да си направите сватбата там, я направете отвън!
  От големите ресторанти единствено Санкт Петербург ми харесва, защото куверта (най-ниския) отговаря на типа ресторант- голям, с хубав под и тавани, подредбата на масите също е добра, и дава възможност за различни цветове украса. Това са ми впечатленията от обикалянето по ресторанти и от сватбите, на които съм присъствала, надявам се да съм ти помогнала smile
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #207 -: април 24, 2012, 20:25:35 »

Момичета много ви благодаря за съветите, толкова много ми помагате kiss2
Мариелка преди няколко дни бях в бившия Руски Клуб за информация за предстоящата сватба, но при среща с управителката тя категорично заяви че сватби вече там не се провеждат. А на мен новата обстановка много ми хареса.
shorty ако не е проблем ще може ли малко повече за предстоящото събитие, какво ви включва в куверта и каква е отстъпката която са ви направили за хотелската част.
lawyer благодаря за изчерпателният отговор, просто ме убедихте да проуча ситуацията по обстойно и най-важното има лъч надежда, защото се бях отчаяла.
malia ще погледна и Замъка Орфей, но някак си предпочитам събитието да е в Пловдив.
Благодаря Ви мили момичета  Bravo Bravo Bravo
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #208 -: април 24, 2012, 20:26:04 »

Аз не знам как така избирате ресторант по това къде колко нисък е куверта.Незнам, за мен всички си взимат своето, по един или друг начин с една или друга такса. Според мен трябва да се вземе предвид типа сватба, темата й. Защото и зеления мокет на Виенския павилион би могъл да е чудесен избор, стига да отговаря на цялостната концепция. Всички други ''подаръци'' като стаята в хотела например, ще ви ги дадат навсякъде. Аз съм разглеждала снимките на lawyer и ако мога да съдя по тях, сватбеното й тържество е било чудесно. Но не отписвайте ресторанти с лека ръка ами пообиколете. Аз в началото бях против ресторанта на които се спяхме, именно защото бях предубедена. Но с напредване на подготовката, все повече се убеждавам, че има защо да сме се спряли именно на него.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 25, 2012, 10:18:28 »

Точно това беше идеята, tonzita  да обиколи и да види максимален брой ресторанти, защото най-важно е впечатлението, което ще добие тя. Аз споделям за тези, които аз съм видяла и проучила, нека се включат и други булки с други ресторанти, за да са и от помощ smile А относно кувертите, естествено, че те не са определящи за даден ресторант, но виждам, че момичето това го интересува и затова го споменах за всички гореизброени. Другото е, че Марица и Новотела специално, имат високи куверти, на които определено обстановката и условията, които предлагат, не отговарят. Аз също бих отделила и повече пари, но да знам, че си заслужава!
Забравих да спомена и ресторант- градина Марково, като там има възможност и за сватба в градината. Мисля, че на posum сватбата беше там, нека тя да сподели по-подробно smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: