Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 11:31:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154293 пъти)

Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 10, 2012, 13:23:28 »

Nine , изчисти си пощата. Замъка Орфей от известно време нямат сайт, но като напишеш в гугъл ще ти излезе от сайта заведения в Пловдив информация.
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #136 -: април 10, 2012, 14:05:48 »

Изчистих е  smile Имах само едно  писмо. Потърсих в   нета  и  видях, че  пише  куверти  от  15  лева, което е  многоооо   ниско като  цена. След  Великден  ще   отидем на място да  поразпитаме, че  гостите  май  са  се увеличили не да намалеят.
Активен
ivon_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #137 -: април 10, 2012, 14:23:47 »

shorty, искам само за Лайпциг да ти кажа, че и на нас първоначално ни се видя голям като капацитет, но после като почнахме да мислим местоположението и все ставаше тясно, та в крайна сметка ползвахме и вътрешното помещение и се получи супер удобно, а бяхме 113 души, така че помислете и за такъв вариант smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 10, 2012, 15:22:08 »

Nine,тъй като имаш под 7 мнения имаш право на 1 съобщение. Ако искаш подробности за ресторантите,няма да е лошо да напишеш 2-3 коментара из форума,за да можеш да получаваш повече съобщения.
Активен
shorty
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 10, 2012, 15:57:16 »

shorty, искам само за Лайпциг да ти кажа, че и на нас първоначално ни се видя голям като капацитет, но после като почнахме да мислим местоположението и все ставаше тясно, та в крайна сметка ползвахме и вътрешното помещение и се получи супер удобно, а бяхме 113 души, така че помислете и за такъв вариант smile

Наясно съм, че е така, но засега го оставяме като супер краен вариант. Милото твърди, че който е там ще се чувства изолиран, все едно не е на същата сватба, и аз съм съгласна с него. Ние все още имаме шанс да понамалим бройката, пък и сме решили в това помещение да настаним групата, фотото и диджея (общо 7 души), което пак си е облекчение... pardon
Активен
did4eto_85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #140 -: април 10, 2012, 20:30:30 »

здравейте и от мен! не съм писала скоро че все не ми остава много време...нашата дата е 30.06 - два месеца и половина остават..пък дреболиите още не сме почнали да ги купуваме - доста неща са,пък сме с малко дете, ще имам държавен изпот..просто чудно.. споделете мнение за торти? ние за сега май се спряхме на Мон шери, но може и други да кажете , от които сте доволни!
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #141 -: април 10, 2012, 20:45:19 »

Здравейте и от мен момичета smile
И на мен живот и здраве ми предстои годеж тази седмица на Великден и съм доста развълнувана smile
Започнах да чета във форума да се подготвям лека полека за така дългоочаквания момент ... smile
И тук последно време гледам, че има мнения за Замъка Орфей в Куклен. И ние с моя любим сме се насочили натам, ще се радвам, ако мога да чуя мнения за сватби там и да я започваме отнякъде  pleasantry  smile
Благодаря предварително smile

Успех на всички други булки и прекрасни сватби на тези, които са на финала smile
Активен
Деница
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #142 -: април 11, 2012, 09:20:51 »

Привет!  give_rose
Ние все още сме до под кривата круша, понеже не сме избрали ресторант. Всичките ни познати дават акъли за Тримонциум, но аз съм някак предубедена за този ресторант. Лично мое мнение, но не мисля, че е чак толкова изискан, колкото го изкарват. Става въпрос за този малкия ресторант на последния етаж. Не съм го виждала на живо, но от снимките в гугъл не е много мой стил.
Препоръчайте ми добри изискани ресторанти в Пловдив?
Мерси много
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 11, 2012, 09:27:19 »

Мулатка, за мен също Тримонциум е най- изискания ресторант в Пловдив, първоначалното ми впечатление също беше, че е с нисък таван и е зелен, но после като видях другите ресторанти и мога да кажа, че е по-добре, масите са на по-голямо разстояние, обслъжването и храната са добри. Най-добре от към обслужване и храна е Новотела, недостатък е, че залата е синя и е малко по-стандартна, тт няма нищо по-интересно. Санкт Петербург е доста хвален ресторант, също е добър, моята лична оценка не е много добра, обслужването е лошо и за мен е доста вехт, много неща не са се променили от както е строен.
Резиденцията за мен е много добър ресторант, там беше и моята сватба, само хубави неща мога да кажа, но е за малка сватба максимум до 80 човека.
Оттук насетне остават другите ресторанти- Империал, Лайпцик и Марица, но те не са чак толкова изискани според мен
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #144 -: април 11, 2012, 09:33:00 »

Мулатка, същата дилема... Не мога да харесам наистина добър ресторант с добро обслужване. Била съм на сватба, на която не смениха вилицата дори за тортата... и то в хвален ресторант! На най-хвалените мокетите са ужасни... изглеждат ми прашни и вехти, да не говорим за цветовете.  nea
Активен
Деница
Регистриран

« Отговор #145 -: април 11, 2012, 09:37:49 »

И аз не харесвам с мокет... особено червен на жълти ромбчета.. УЖАС!  nea
Балът ми беше в Санкт Петербуг и си мисля, да не отида да поразпитам и там. Обслужването ми хареса. На вратата посрещаха всеки гост и го водеха до мястото му, много изискано, но нз от тази гледна точка сега дали ще ми хареса.

Новотела ми идва прекалено скъпо, иначе е хубаво. А Марицата доста претруфено.

Трудно е да се избере... за такъв важен ден.  blush huhhuh.gif
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #146 -: април 11, 2012, 09:44:43 »

Не мога да открия актуални снимки на ресторанта в Новотела... Ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

Мулатка, как вървят цените там? Съвсем ориентировъчно...  give_rose
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #147 -: април 11, 2012, 09:49:58 »

Снощи  обсъдихме със  свекървата  за  Замъка Орфей. Незнам как, но за  първи  път  чух една  добра  дума  yahoo yahoo yahoo Та  след  годежа ще  отидем на  място да  поразпитаме, но като  гледам  май  там  ще е  сватбата  ни. Снощи  ми  съобщиха, че  гостите   ще са  над  180  човека  sad sad sad А аз  исках малка  сватба...
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #148 -: април 11, 2012, 09:52:29 »

Nine, и ние мисле, че на там сме се насочили вече.
Да не говорим, че моята сватба се очертава, да бъде доста голяма, а там има вариант и за това.
И ние след годежа мислим да ходим до там.

Ще се радвам, да споделиш мнение и впечатления по - нататък lol
Активен
Деница
Регистриран

« Отговор #149 -: април 11, 2012, 09:54:59 »

Цените в Новотела са над 40лв. куверт...
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: