Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:24:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154250 пъти)

petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 22, 2012, 13:57:35 »

Моята сватба ще е в Яев , писах ти на лично  Offtopic Offtopic Offtopic
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 29, 2012, 10:55:42 »

a_mizinova, изчисти си кутията, защото не мога да ти пратя лично съобщение. give_rose
Активен
anekra
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 29, 2012, 17:57:31 »

Момичета, дайте идеи за място в Пловдив, подходящо за фотосесия, като изключим Стария град и Амфитеатъра  pardon
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #108 -: март 29, 2012, 18:51:00 »

Главната, около Общината, Градината...Зависи какво търсиш  Wink и кой ще снима. Фотографите дават също идеи, попитай.
Активен
Bogi
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #109 -: март 29, 2012, 20:28:10 »

Моя приятелка си правиха фотосесията на гребната база и снимките станаха много хубави.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 30, 2012, 08:04:20 »

anekra, най- добре фотографът и операторът да те посъветват, ако искаш някое по- нестандартно място. Може да  е извън града. Аз съм виждала страхотни снимки на наши съфорумки в тунели, на гари, на тепетата. Ние също още се чудим за снимките. Ще обясним на фотографа и оператора какво искаме и се надяваме да дадат и те предложения.
« Последна редакция: март 30, 2012, 08:06:45 от sunset » Активен
anekra
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 30, 2012, 14:59:43 »

Проблемът е, че нашите фотографи и оператор не са от Пловдив  pardon та, затова ви питах... Напоследък не споделяте до къде стигнахте с подготовката. На нас ни остават разни дребни детайли - обувки, воал, вратовръзка... доуточняване на украсата, трябва да си платим ритуала и да си направим изследванията... Както се казва - много мина, малко остана  yahoo
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: март 30, 2012, 15:16:00 »

anekra
http://album.svatbata.bg/Michevi-04-09/bg/photos/244307.html
Ето тук.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 30, 2012, 15:18:42 »

Проблемът е, че нашите фотографи и оператор не са от Пловдив  pardon та, затова ви питах... Напоследък не споделяте до къде стигнахте с подготовката. На нас ни остават разни дребни детайли - обувки, воал, вратовръзка... доуточняване на украсата, трябва да си платим ритуала и да си направим изследванията... Както се казва - много мина, малко остана  yahoo

Вие вървите много добре с подготовката. Браво.good Имате цели два месеца, а сте готови с почти всичко.Bravo Снимките на lawyer, към които те е насочила svekarva са уникални. Можеш да вземеш идеи от там.
« Последна редакция: март 30, 2012, 15:25:05 от sunset » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 30, 2012, 15:22:08 »

и ние сме почти готови...останаха такива неща които са след конкретен период като букет, медицински внасяне на документи в гражданското и то общо взето това остана!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #115 -: март 30, 2012, 15:23:44 »

Незнам дали точно тук трябва да пиша, но ако не се извинявам предварително, но не мога открия кой знае колко инфо за к-с Яев, Соколица
В смисъл, ние вече сме го капарирали, но искам да си попиша с някоя булка където има впечетления от там smile Малко да се поуспокоя, всъщност  pardon

Не мога да ти пиша на лични, дава ми грешки.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 31, 2012, 08:59:56 »

Моя приятелка си правиха фотосесията на гребната база и снимките станаха много хубави.
Старият град, гребната и градската градина са най-изтърканите места за фотосесии в града.
Активен
VeronicaAndIvan
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #117 -: април 03, 2012, 16:49:40 »

Не мога да ти пиша на лични, дава ми грешки.
Много сори, не съ знаела, че може само по 5 съобщения да имаме Wink) сег ги изтрих Wink
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #118 -: април 09, 2012, 09:32:13 »

Здравей те, момичета! Ето, че  дойде  и  най-очаквания момент. В  неделя на  Великден  ми е  годежа  yahoo yahoo yahoo От  доста време  чета какво  споделяте  за  големия  ден и  тайничко  се  надявах  скоро  и при мен да  дойде. Макари  датата, която сме  си харесали да е  многооо  далече  12.05.2013г, аз  много се   вълнувам и  искам да  подготвя всичко  сама. Имам една  молба  към вас. Разбрах, че   първо се  започва  със  избора на  ресторат. Изчетох много  мнения и кометари за  ресторанти  и мисля да се  спра на няколко като  Екзотик, Сан Петербург, Империалн, Рачич. Молбата  ми е ако може някой от  вас  да  ми каже  минусите  и  плусовете  на  тези ресторанти,  друго важно за  мен е  кой от  всички излиза  най-евтин, защото  мойте  родители имат възможност да  си  позволят   по-скъп куверт, НО бъдещата  ми свекърва  ме  помоли  да  изберем  ресторант с  възможно  по-нисък  куверт, защото те  немогат да  си го позволят. Груба  сметка  на  гостите,която направихме  е  около 150  човека. smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 09, 2012, 10:06:00 »

Здравей те, момичета! Ето, че  дойде  и  най-очаквания момент. В  неделя на  Великден  ми е  годежа  yahoo yahoo yahoo От  доста време  чета какво  споделяте  за  големия  ден и  тайничко  се  надявах  скоро  и при мен да  дойде. Макари  датата, която сме  си харесали да е  многооо  далече  12.05.2013г, аз  много се   вълнувам и  искам да  подготвя всичко  сама. Имам една  молба  към вас. Разбрах, че   първо се  започва  със  избора на  ресторат. Изчетох много  мнения и кометари за  ресторанти  и мисля да се  спра на няколко като  Екзотик, Сан Петербург, Империалн, Рачич. Молбата  ми е ако може някой от  вас  да  ми каже  минусите  и  плусовете  на  тези ресторанти,  друго важно за  мен е  кой от  всички излиза  най-евтин, защото  мойте  родители имат възможност да  си  позволят   по-скъп куверт, НО бъдещата  ми свекърва  ме  помоли  да  изберем  ресторант с  възможно  по-нисък  куверт, защото те  немогат да  си го позволят. Груба  сметка  на  гостите,която направихме  е  около 150  човека. smile
Рачич не може да събере 150 човека вътре. А май месец не е много за сватба на вън. Другите три ресторанта са на едно ниво. Куверти от 32лв. до колкото си го направите. Империял новия /Панорамен / на 9 етаж е много по широк и красив от зала Кристал.  good Успех с подготовката и много усмивки на годежа!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: