Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:22:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154245 пъти)

ivan_tedi
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #90 -: март 19, 2012, 16:33:15 »

Moмичета мерси много за насоките и препоръките относно видеозаснемането в Пловдив. Разгледахме подробно всички сайтове за видеозаснемане в Пловдив и най-много ни харесаха клиповете от сватби в сайта на видео ЗАНИ. Спряхме се твърдо на тях!
Оказа се и че много младоженци от форумите и наши познати са ангажирали видео ЗАНИ за сватбите си и всичките до един са доволни от тях. Мерси още веднъж!
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 19, 2012, 17:30:23 »

Здравейте и от мен. Доста четох из темичката. Аз също ще съм пловдивска булка и то много скоро. Искам да ви питам вие от къде си взехте роклята? Защото мислех да отида до Асеновград, но тези дни познати ми казаха, че щяло да ми излезе по-евтино ако си я поръчам на шивач, а се опасявам, че няма време за това, а не знам достатъчно добри шивачи в Пловдив.
Извинявам се предварително, ако мястото на въпроса ми не е тук?

Аз съм страшно доволна от Vanessa by jam in chocolate, но съм чувала добри отзиви и за Принцес в капана.
Активен
galka88
Регистриран

« Отговор #92 -: март 19, 2012, 17:46:25 »

Благодаря за инфото, ще проверя  girl_wink
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 19, 2012, 18:14:01 »

Здравейте и от мен. Доста четох из темичката. Аз също ще съм пловдивска булка и то много скоро. Искам да ви питам вие от къде си взехте роклята? Защото мислех да отида до Асеновград, но тези дни познати ми казаха, че щяло да ми излезе по-евтино ако си я поръчам на шивач, а се опасявам, че няма време за това, а не знам достатъчно добри шивачи в Пловдив.
Извинявам се предварително, ако мястото на въпроса ми не е тук?

galka88, Асеновград е толкова близо. С автобус от Пловдив се отива или за 0.70лв., или за 1.50лв.
Отиди поне на една обиколка, може да харесаш нещо. Изборът е огромен.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 19, 2012, 19:54:48 »

Благодаря за инфото, ще проверя  girl_wink
Ако търсиш нещо различно и на нормална цена задължително посети Принцес. Невероятни са момичетата там и имат уникални рокли.  good
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #95 -: март 19, 2012, 21:27:33 »

Момичета, имате ли представа каква е цената на GalexVision? Съвсем ориентировъчно... Около 500, около 600, около 700... А пък, ако някоя знае точно колко....  give_rose give_rose give_rose Защото честно казано имам представа каква е средната цена на добрите фотографи, но за видеото - никаква идея! И кои са по-добри те, или Зани? Благодаря предварително!
« Последна редакция: март 19, 2012, 21:30:30 от Josephine » Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #96 -: март 19, 2012, 21:48:09 »

Момичета, имате ли представа каква е цената на GalexVision? Съвсем ориентировъчно... Около 500, около 600, около 700... А пък, ако някоя знае точно колко....  give_rose give_rose give_rose Защото честно казано имам представа каква е средната цена на добрите фотографи, но за видеото - никаква идея! И кои са по-добри те, или Зани? Благодаря предварително!
Твърде относително и субективно е да се каже кои са по-добри, макар че аз съм за "Видео Зани".Уговорете си среща в офиса на студиото и гледайте цели сватби, а не само кратки клипчета в Интернет.Може да помолите ваши близки и приятели да ви покажат видео от техните сватби и да направите сравнение.DJ с дългогодишен опит и портфолио също притежава внушителна колекция филми от сватбени тържества.Ако желаете пишете на лични.
Активен
galka88
Регистриран

« Отговор #97 -: март 20, 2012, 09:28:30 »

Ако търсиш нещо различно и на нормална цена задължително посети Принцес. Невероятни са момичетата там и имат уникални рокли.  good
Благодаря за съветите, ще се обикаля, но това време все не ми стига за нищо. Поздравления на тези, които вече си имат рокли и са спокойни  Girl_sing
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 20, 2012, 09:34:42 »

galka88, ако ще ходиш в Принцес, си запази час за мерене. Ето линк към сайта им. В него ще намериш координати.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #99 -: март 20, 2012, 10:14:13 »

Josephine, имаш поща  Wink
Активен
a_mizinova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #100 -: март 21, 2012, 17:18:19 »

Подготвила съм голяма част от сватбата , но все още не съм се спряла на гримьор, препоръчайте ми някой   blush
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 21, 2012, 17:38:01 »

a_mizinova, аз съм се спряла на Коцето от Добо и Капели. Мога да ти препоръчам и Минка Петрова.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 22, 2012, 07:47:29 »

Аз НЕ бих ти препоръчала Кати стил. Имам лични наблюдение за лошо отношение, и ако не искаш да ти скапят празника не ходи там!

Днес ще се срещна със Слави Стоянов и фризьорката с която работи и ще ти дам по-подробно инфо!
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 22, 2012, 11:05:25 »

Препоръчвам ти Ева от Арлет ( тя е и фризьорка ) , както и Стоил от Вог Вижън
Активен
VeronicaAndIvan
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #104 -: март 22, 2012, 13:27:13 »

Незнам дали точно тук трябва да пиша, но ако не се извинявам предварително, но не мога открия кой знае колко инфо за к-с Яев, Соколица
В смисъл, ние вече сме го капарирали, но искам да си попиша с някоя булка където има впечетления от там smile Малко да се поуспокоя, всъщност  pardon
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: