Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:38:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154235 пъти)

Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #60 -: март 13, 2012, 17:15:16 »

Защото, когато един DJ ми пусне пет сватби и всички започват " И сега нека всички да станат.." , води ритуалите еднакво, не пуска готини шеги, няма ясна дикция или говори на диалект, а има и такива водещи, които нямат запис на нито едно водене, само снимки, когато един фотограф има порт фолио от 10 сватби снимани с еднакъв сценарии или места, когато едно видео е направило 10 филма с абсолютно еднакви режисури не ми трябва да ходя на техни сватби, за да се откажа. Ако нашата рекламна агенция покаже 10 еднакви реклами на някой нов клиент можеш да бъдеш 100% сигурна, че те няма да ни наемат.
Когато имам лична среща с някой и си поговоря с него един час мога да разбера дали ще ми свърши работа или не. Няма нищо толкова сложно.
Смятам, че едни младоженци могат да предложат разни хитри идеи за сватбата, да решат къде искат да се снимат или да кажат на видео оператора какво очакват от него. За да се получи една сватба наистина хубава трябва и младоженците , и гостите, и хората които са наели да взимат дейно участие, едните в купона, другите с работа.  Party time
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #61 -: март 13, 2012, 17:59:01 »

Не се опитвайте да промените всичко, за да бъдете различни от останалите. Няма да имате почти никакъв успех. Излишно е да влагате усилия, време и до някъде финансов ресурс, за да промените основния сценарий на едно сватбено тържество в населеното място, където ще се състои то. Без финансова инвестиция и реално изпълними новаторски идеи дадени от професионалист няма как да промените съществено събитието. Сватбените тържества са почти еднакви ВСИЧКИ, с много малко изключения там, където с идеи и финансов ресурс са променени нещата и то главно в ресторанта. Ритуална зала и църква е 100 на 100 едно и също - паркиране, слизане, изчакване, влизане, ритуал, излизане, качване, потегляне.....едно и също е . И няма как да се промени. Конкретно за Пловдив и ритуалната - всички сватби за деня са едни и същи. Разликата е в главните герои и техните гости . За църковния храм - същото е. Немислимо е да си в ритуалната зала в Пловдив и снимките да са от Париж. Снимките ще бъдат от местата, където са снимани хиляди сватби преди вашата. Надявам се ,че го обясних на разбираем език. Могат да се променят част от нещата , но с платени идейки и повечко парички.
Активен
svetlif
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #62 -: март 13, 2012, 18:14:11 »

Момичета препоръчайте фирма за тортата?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 13, 2012, 19:08:09 »

на нас ни препоръчаха Скалата ама не знам кога ще идем да проверим.
Активен
ivan_tedi
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #64 -: март 13, 2012, 19:10:02 »

ГАБРИЕЛА, Може ли да ми дадеш телефона на вашия DJ - Пепо?
Нашата сватба е на 26 Август (Неделя) и си търсим добър DJ. Проверихме DJ Миро, но той е зает. Миро ни предложи колегите си DJ Дидо и Милко, но аз съм била на сватба с DJ Дидо и искам друг DJ на моята сватба.  DJ Алекси също ни го препоръчаха от две места, но и Алекси е зает за нашата дата.
Моля те да ми изпратиш номера на DJ Пепо, ако той е свободен да се срещнем с него. Мерси много. А идеята с ходенето и гледането на чужда сватба за да си видите DJ за мен с извинение е селско и нахално изпълнение. Как ли пък няма да отида на чужда сватба да гледам DJ за да го избера за мен си...
ЦУЦИ, вие кой DJ сте ангажирали?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #65 -: март 13, 2012, 21:42:04 »

Защото, когато един DJ ми пусне пет сватби и ................... или говори на диалект, а има и такива водещи, които нямат запис на нито едно водене..............

Каква точно е формулировката "говори на диалект"? Че то 70% от жителите на България говорят на диалект, независимо дали е шопски, или майна , или хасковски, или македонски или от която и да е друга област.
« Последна редакция: март 13, 2012, 23:40:27 от Deliysky » Активен
viki2007
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 13, 2012, 22:05:05 »

Тортите на Попимони са уникални и като вкус и като визия.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #67 -: март 13, 2012, 22:09:30 »

Пачоран ти явно си най-просветеният ум на Каменната ера. Най-глупавото нещо е да правиш като другите. Въпросните " професионалисти" обикновенно правят едно и също на всички сватби, коловоз, калъп, скука.
За твое сведение най-итересните сватби и изобщо събития са тези, където нещата са съобразени с духа, желанията и характерите на младоженците. Всичко останало е само една скука.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #68 -: март 13, 2012, 22:12:45 »

Според Пачоран нещата стават само с пари.  laugh laugh laugh
Този човек, колкото и да го закрият модератори и администратори на този форум просто си е един палаячо.

Ние сме избрали DJ Dimi

Ако един DJ говори на диалект на една сватба освен гостите да си умират от смях с него, друго няма да стане.
« Последна редакция: март 13, 2012, 22:15:41 от Tsutsi » Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 13, 2012, 22:22:31 »

Момичета препоръчайте фирма за тортата?
нашата беше от Сладък рай.
Тортите на Попимони са уникални и като вкус и като визия.
Техните са много тежки и мазни според мен
това е нашата торта с малки тортички
« Последна редакция: март 13, 2012, 22:24:31 от tsvet_3 » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #70 -: март 13, 2012, 22:40:59 »

Tsutsi , ако си мислиш, че с коментари и приказки ще направиш сватбата си по-различна грешиш. Както хиляди булки преди тебе и хиляди след тебе ще спре колатат ти пред една ритуална зала, ще се качиш по едни и същи стълби, през една и съща врата ще влезеш, ще се огледаш в огледало едно и също ,ще влезеш в една и съща зала ,с едни и същи мебели от години, текста на ритуала ще е един и същ, длъжностното лице едно и също, килимите също, лампите ще са подредени на тавана по един и същи начин, ще излезете през една и съща врата , ....... какво по-различно очакваш да се случи м мечтите ти. Ритуалната зала към луната ли да литне ? За църквата от столетия да ти обяснявам ли какво ще е по-различно на твоята сватба. За ресторанта да тикажа ли ? Дали ДЖ специално ще си промени фонотеката, начина на водене, техническото оборудване .... Фотографът дали ще промени стария град на Пловдив с този в Търново ?......Всичко може, но когато ти го каже някой как, и когато си платиш. В противен случай е едно исъщо. С години е едно и също. Емоцията не може да промени сценария, композицията на кадрите и много, много неща. Емоцията ти не може да промени дори основното ястие в ресторанта - има ресторанти, в които основното е поне 10 години едно и също.
 Мсля, че от толкова написани редове ме разбра, че няма да си първата и нито последната булка ,при която нещата ще протекат по сходен начин. Пак повтарям, с мечти и желание понякога нещата не стават, трябват и други неща. Много от колегите знаят как, но когато няма елементарното уважение няма как да ги научиш. За това ти ще си като всички останали, колкото и грубо да звучи.
 Винаги съм бил за една взаимопомощ между младоженци и професионалисти. Не знам защо, но най-често не се получава. А нещата са наистина лесни. Но желание ли няма ,самочувствие в повече ли има.
« Последна редакция: март 13, 2012, 22:54:05 от Pachoran » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 13, 2012, 23:10:23 »

Tsutsi , напълно те подкрепям, че може да се направи нещо различно без допълнителни средства. Ако искаш виж предишната тема, фотосесията на "lawyer" е много интересна и различна. Пловдив е голям град и има много места, на които може да се направи прекрасна фотосесия (различна от Стария град). Друга идея е по пътя до ресторанта (вашия по спомен беше извън Пловдив) има полета с цветя и т.н
За тортите- Сладък рай. Мон шери, Чочко. Попимони-последните пъти,когато ядох техните торти не останах очарована.
tsvet_3 ,най-горната част ли разрязахте,как я стигнахте? Колко ви излезна 1 малка тортичка?
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #72 -: март 13, 2012, 23:11:34 »

За тортата аз препоръчвам Попимони. Останах изключително доволна както от обслужването, така и от вкуса. За всички, които ще отидат до сладкарницата, препоръчвам да не обръщате внимание на лошото държание на служителките, просто помолете да извикат Ели и се разберете с нея. Тя ще ви свърши работа  good Успех от мен!
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 13, 2012, 23:38:19 »

tsvet_3 ,най-горната част ли разрязахте,как я стигнахте? Колко ви излезна 1 малка тортичка?
Да, най-горната. Малко се протегнахме. Добре че сме високи  tease
Малките излязоха по около 2,20 лв. доколкото си спомням, но имай предвид че беше преди две години и половина почти три. Аз останах много доволна от Сладък рай. Направиха ни проби на различен крем и само те бяха правили такива малки тортички, а аз много държах.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 14, 2012, 00:30:29 »

tsvet_3 и аз съм им фенка на тези малките тортички.  yahoo Вече и Мон Шери и доста други сладкарници ги правят и е много практично!  good
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: