Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:38:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част (Прочетена 154162 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
«
-:
март 05, 2012, 20:36:04 »
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 12 -та част
«
Последна редакция: юни 18, 2012, 07:42:00 от gucci
»
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
«
Отговор #1 -:
март 05, 2012, 22:17:51 »
Една позната си запазиха Руски клуб, но сега се оказа, че са го взели други собственици и вече е Рубаят Лайф. Въпроса ми е имате ли идея колко горе-долу струва да се наеме един координатор в ресторанта, защото управителката им казала, че досега не е правила сватба и не знаела как се процедира
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #2 -:
март 05, 2012, 23:35:54 »
Ресторант Руски клуб е даден под наем за 3 години
А за координатор на сватбата в ресторанта проверете сватбените агенции в Пловдив, те предлагат координатори от 100 до 200 лв.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #3 -:
март 05, 2012, 23:52:35 »
Цитат на: Мариелка в март 05, 2012, 22:17:51
Една позната си запазиха Руски клуб, но сега се оказа, че са го взели други собственици и вече е Рубаят Лайф. Въпроса ми е имате ли идея колко горе-долу струва да се наеме един координатор в ресторанта, защото управителката им казала, че досега не е правила сватба и не знаела как се процедира
Организацията на сватбено тържество си има специфични особености и е доста отговорна работа.Учудвам се все пак, че въпросната "управителка" си няма понятие и толкова категорично го признава.Вероятно опита и като ОТЗ е малък.Препоръчва се наемането на сватбен агент, а също и професионален сватбен DJ с дългогодишен опит.Той може да ви бъде незаменим помощник и консултант в организацията на тържеството.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #4 -:
март 06, 2012, 00:41:59 »
Момичета искам да питам нещо. Искам да направя подарък-изненада на младоженците на сватбата на сестрата на моя мъж. исках да е нещо малко, но интересно/тъй като ние ще им даваме и пари отделно/ и се сетих за нещо което бях чела преди. Беше за три бутилки-една с шампанско и две с вино, които се подаряват на младоженците. Шампанското е за да си го изпият на първата годишнина, а виното е за сребърната и златната сватба съответно. Но незнам какво трябва да е виното - бяло или червено и изобщо не съм сигурна дали съм схванала основната идея. Ако някой знае как става или има друга интересна идея ще му бъда изключително благодарна. Извинете за дългия пост
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #5 -:
март 06, 2012, 02:02:40 »
Цитат на: tsvet_3 в март 06, 2012, 00:41:59
Момичета искам да питам нещо. Искам да направя подарък-изненада на младоженците на сватбата на сестрата на моя мъж. исках да е нещо малко, но интересно/тъй като ние ще им даваме и пари отделно/ и се сетих за нещо което бях чела преди. Беше за три бутилки-една с шампанско и две с вино, които се подаряват на младоженците. Шампанското е за да си го изпият на първата годишнина, а виното е за сребърната и златната сватба съответно. Но незнам какво трябва да е виното - бяло или червено и изобщо не съм сигурна дали съм схванала основната идея. Ако някой знае как става или има друга интересна идея ще му бъда изключително благодарна. Извинете за дългия пост
Ние получихме 4 бутилки подарък от нашите родители
1. Червено вино за първата ни годишнина
2. Шампанско за Гошето, (да го отвори като стане баща)
3. Бяло вино за сребърната ни сватба
и
4. Ракия за златната ни сватба да се почерпим с кумувете и да си спомним за сватбения ден
За всяка подарена бутилка ни бяха написали пожелание и послание
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #6 -:
март 06, 2012, 03:14:53 »
В общи линии е това в различни варианти. Правите каквото си решите, като се придържате към стандартния вариант. Аз най често съм виждал по 3 бутилки вино да се подаряват.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #7 -:
март 06, 2012, 12:54:01 »
MilenaOga благодаря за разяснението.
Deliysky ти с три бутилки как точно си го виждал?
Активен
anekra
Новак
«
Отговор #8 -:
март 06, 2012, 20:35:08 »
Момичета, остава ми малко време до големия ден, а все още не съм избрала
специалисти
Грим и Прическа
Знам, че сте коментирали и друг път, но отново ви моля да споделите мнения и да дадете съвет
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #9 -:
март 06, 2012, 21:12:45 »
Цитат на: tsvet_3 в март 06, 2012, 12:54:01
MilenaOga благодаря за разяснението.
Deliysky ти с три бутилки как точно си го виждал?
Здравей, виждал съм различни варианти. Класическият е да се увият бутилките в цветен целофан или нещо подобно в 3 цвята - червена, сребриста, златиста. Нарочвате си ги както искате - за 1 година ( или раждането на бебето), за сребърна и за златна сватба.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #10 -:
март 06, 2012, 22:38:54 »
Цитат на: Deliysky в март 06, 2012, 21:12:45
Здравей, виждал съм различни варианти. Класическият е да се увият бутилките в цветен целофан или нещо подобно в 3 цвята - червена, сребриста, златиста. Нарочвате си ги както искате - за 1 година ( или раждането на бебето), за сребърна и за златна сватба.
и аз нещо подобно си представям. мерси
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #11 -:
март 07, 2012, 09:57:25 »
Момичета извинявам се че се включвам с
,но има размяна на подаръци за Великден.
ето и линк към темата
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31435.new.html#new
«
Последна редакция: март 09, 2012, 09:26:24 от gucci
»
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #12 -:
март 07, 2012, 14:20:18 »
tsvet_3
, честно да си кажа, това с бутилките ми идва малко изтъркано вече. Имам чувството, че на всяка сватба се подаряват тези бутилки.
За мен по-интерсно би било да им подарите, да кажем, ваучер за някое сантиментално за тях заведение/ място (например, където са се запознали, където е била първата им целувка/ среща, където й е предложил или нещо от този род). Дори "ваучерът" може да не е истински, в смисъл, може да им разпечатате ваша измислица на ваучер за конкретното място и да им кажете, че важи само във ваше присъствие (така като отидете 4-мата, вие ще платите сметката и готово).
Така, ако искате да подарявате подаръка "публично" ще може да използвате случая да разкажете на гостите как са се запознали/ целунали и т.н., т.е. да обясните смисъла на подаръка.
Ако нямаш такава идея, ми идва на ум, че бихте могли да им направите пъзел от тяхна специална/ любима снимка. И двата варианта не са много по-скъпи от 3 хубави бутилки вино ...
Дано съм била полезна
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #13 -:
март 07, 2012, 17:58:19 »
Цитат на: Barborana в март 07, 2012, 14:20:18
tsvet_3
, честно да си кажа, това с бутилките ми идва малко изтъркано вече. Имам чувството, че на всяка сватба се подаряват тези бутилки.
За мен по-интерсно би било да им подарите, да кажем, ваучер за някое сантиментално за тях заведение/ място (например, където са се запознали, където е била първата им целувка/ среща, където й е предложил или нещо от този род). Дори "ваучерът" може да не е истински, в смисъл, може да им разпечатате ваша измислица на ваучер за конкретното място и да им кажете, че важи само във ваше присъствие (така като отидете 4-мата, вие ще платите сметката и готово).
Така, ако искате да подарявате подаръка "публично" ще може да използвате случая да разкажете на гостите как са се запознали/ целунали и т.н., т.е. да обясните смисъла на подаръка.
Ако нямаш такава идея, ми идва на ум, че бихте могли да им направите пъзел от тяхна специална/ любима снимка. И двата варианта не са много по-скъпи от 3 хубави бутилки вино ...
Дано съм била полезна
Идеите ти са интересни, но аз не съм запозната с подробностите, които са необходими за да направя тези неща. За щастие имам време да мисля още.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #14 -:
март 07, 2012, 19:16:04 »
tsvet_3 аз мога да ти кажа с какво ни изненадаха нашите кумове-кумата се беше срещнала със сладкаря който ни прави тортата и вътре в тортата имахме изненада,че в тортата имаше едно сребърно ключе и сребърно сърце-достатъчно големи да не бъдат глътнати.Трябваше тези на които се паднат да им отидем след една година на гости и да си ги откупим.Сърцето символизирало сърцето на булката ,а ключа ключето ,с което младоженеца отключва сърцето на булката.Беше интересно и не беше стандартно.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>