Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 05:32:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154698 пъти)

ralitza27
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #390 -: май 31, 2012, 14:53:23 »

Хайде, Деси. Аз толкова се колебая с тоя ресторант, че не знам какво да правя. Днес ми се обадиха да ми кажат още лоши неща за Рачич.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: май 31, 2012, 15:26:29 »

Ралица а от къде си ги видяла тези лоши неща за Рарич...понеже един познети щи си женят там и ако има нещо да са подготвени!
Активен
ralitza27
Новак
*

« Отговор #392 -: май 31, 2012, 15:53:02 »

Обадиха ми се две приятелки, които са били на сватба там. Иначе от форумите има една много стара публикация. Аз намирам мястото за уникално. Харесах го от пръв поглед. smile
Активен
desislava_b87
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #393 -: май 31, 2012, 16:04:17 »

Неделният следобед как ви се струва ?!
Активен
uiuito
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #394 -: май 31, 2012, 21:08:33 »

punk_girl123 Честито! Пожелавам ви щастлив семеен живот. Много се радвам, че всичко при теб е минало перфектно  smile
tonzita нашата сватба е доста след вашата на 11.05.2013г. Всичко, което Жечка ни каза е същото, което ми каза и една моя приятелка чиято сватба беше там. ДЖ е този с който тя работи, а за такси ни каза, че няма никакви. Можем да си внесем алкохол, ядки и плодове. Това за сега са условията и се надявам, че няма да изкочи нещо, за което не сме се разбирали.
Надявам се да споделяш инфо как вървят нещата с подготовката при вас и дали имате някакви проблеми.
Моя много близка приятелка прави сватба в Джия Бийч преди близо 2 години и е много доволна от всичко. Сватбата и мина перфекто и организацията беше на ниво.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юни 01, 2012, 14:38:57 »

Здравейте,нова съм във форума и скоро ми предстои сватба!!! lol)) Резервирахме дата в Сватбен Дом "Водолей" на Асеновградско шосе.Моля Ви, дайте ми мнения за комплекса! Благодаря много!
Aз намерих косъм в основното bad.
Сервитьорката, която обслужваше масата ни, се движеше като мекотело и не подменяше пепелниците и съдовете за лед навреме. Персоналът не е с униформи. Дъждът от балони е пълна скръб.
Активен
Jela
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #396 -: юни 01, 2012, 15:55:52 »

Момичета, почвам вече да обикалям и за рокля. Кажете ми в кои салони в Пловдив си струва да се ходи? Притеснявам се, че аз съм си наумила какво искам, а като разглеждам сайтове нищо не ми допада.
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #397 -: юни 01, 2012, 16:35:48 »

Aз намерих косъм в основното bad.
Сервитьорката, която обслужваше масата ни, се движеше като мекотело и не подменяше пепелниците и съдовете за лед навреме. Персоналът не е с униформи. Дъждът от балони е пълна скръб.

Аз съм бил на 5 или 6 сватби в Сватбен дом Водолей, персонала се справя добре и не е имало оплаквания, а храната им е сравнително добре приготвена и вкусна.Добро място за сватби е този комлекс, до 130-150 човека вътре...за повече гости не се наемам да препоръчам, говорете с управителите или собствениците конкретно за вашето тържество.Весела сватба.
Активен
gabriela_ivanova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #398 -: юни 02, 2012, 10:17:09 »

Благодаря Ви за отговора относно Сватбен дом Водолей,надявам се да има и хора ,които да ме обнадеждят за това място,защото датата ни наближава и започвам да се притеснявам!
Активен
ralitza27
Новак
*

« Отговор #399 -: юни 02, 2012, 10:52:30 »

Габи няма смисъл да се притесняваш. Вече си избрала ресторанта. Щом така е станало, значи е най-подходящия и там ще си прекарате най-добре. Според мен избора на останалите неща(халки, рокля, украса...)е доста по приятен или поне аз така се успокоявам. smile Весела подготовка!
Активен
ralitza27
Новак
*

« Отговор #400 -: юни 03, 2012, 10:30:03 »

Ще се организираме ли да се видим днес?
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #401 -: юни 03, 2012, 18:09:52 »

Благодаря Ви за отговора относно Сватбен дом Водолей,надявам се да има и хора ,които да ме обнадеждят за това място,защото датата ни наближава и започвам да се притеснявам!

Габи, не искам да те обезкуражавам! Идеята на моят пост е да обърнеш внимание на някои детайли - обслужването на гостите от персонала, храната, приборите и леда. Била съм два пъти на сватба там... Персонала наистина не е на добро ниво, но при следене от някой доверен приятел или роднина, всичко ще е наред. Храната - ами и двата пъти я сервираха студена, особено при предястието беше много неприятно, защото то не позволяваше да се яде студено. Приборите - и на двете сватби не ни смениха приборите и се наложи да ядем тортата със същата вилица, с която консумирахме салатата, предястието и основното ястие. Леда - ами ледарниците бяха на водка Флирт и не беше добра гледка на аранжирана маса, много рядко носеха нов лед... Освен това, което съм сигурна, че можеш да коментираш и изчистиш като проблем, всичко беше наред!  good
Активен
desislava_b87
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #402 -: юни 04, 2012, 09:30:13 »

Ралица ,май само аз и ти имаме желанието... ако искаш пиши на лична да се разберем някъде на кафенце,носи тефтера с записките  и да се подготвяме заедно    danceg danceg
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 04, 2012, 12:06:10 »

То си има специална тема за срещите, затова тук никой не спами.
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юни 04, 2012, 13:06:35 »

Момичета искам да ви попитам за добра шивачка в Пловдив.Искам да си занеса роклята да ми отрежат шлейфа.........
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: