Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:24:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154577 пъти)

rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: май 20, 2012, 17:17:48 »

anda_panda може ли и на мен да ми пратиш координатите на този магазин за цветя  give_rose
Активен
did4eto_85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #346 -: май 20, 2012, 17:33:03 »

като цени-зависи какво искаш, най-добре и пиши, да обясниш и ще ти отговори..на мен не ми се стори скъпо..не знам на други места как е..да се похваля, вече си имам рокляяяя danceg , направиха ми я по поръчка в модна къща Роси 87- Асеновград, както и на малката, много добре се справиха..
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: май 20, 2012, 17:46:27 »

mery_bery aз ще си правя букета в едно магазинче на бул. Никола Вапцаров. Жената прави всичко което пожелаеш и на нормални цени. На мен ми каза, че се плащат само цветята, които се използват за букета + 2 лв. за сатенена панделка. На нея съм се доверила и за украсата в ресторанта smile. Ако искаш мога да ти пратя координати.

Мери ,да не говориш за Нели ???
Ако е за нея ,тя наистина се справя перфектно smile
Активен
anda_panda
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: май 20, 2012, 17:57:44 »

Мери ,да не говориш за Нели ???
Ако е за нея ,тя наистина се справя перфектно smile

Да за нея става въпрос, прави невероятни неща smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: май 20, 2012, 18:49:00 »

Аз съм много доволна от магазинчето на христо ботев. Букета ми беше от там заедно с украсата за кола..бяха на доста по ниски цени от средните и бяха много красиви! За същите наща на други места ми искаха над 150 лв а тя ги направи за под 100
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: май 20, 2012, 21:46:24 »

anda_panda,мерси за инфото-ще дам адреса на моята кума -да отиде да разгледа good
Днес по случайност бях в Тракия-Форума-и там ми казаха цена за сватбен букет с 11 рози май беше-по 3 лв розата и гипсофил ,и зелени листа 40 лв.Нямам си никаква представа как вървят сватбените букети blush
Всяка информация ще ми е от голяма полза-мерси за инфото. give_rose
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #351 -: май 21, 2012, 16:01:25 »

Здравейте и аз днес ходих до магазинчето на Христо Ботев и си поръчах букета от бели и бледо лилави рози със зелени хризантеми и още едно цвете но му забравих името smile Много съм доволна момичето беше адски любезно и цените са много добри букета  ще излезе не повече от 50 лв. а бутониерата е 3,50 и което е много важно за мен в деня на сватбата ще го доставят дирекно в дома на кумата  danceg Отпадна ми и този ангажимент поне няма да го мисля вече. smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: май 21, 2012, 18:02:34 »

Mery_bery, това е реалната цена на букета поне според мен. Хубавите рози са от 3 лв нагоре,като добавим зеленината и панделка става около 38лв.
Активен
uiuito
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #353 -: май 23, 2012, 23:39:49 »

Здравейте, момичета! Да се похваля и ние си имаме вече ресторант  smile tonzita и ние бяхме решили да резервираме Малкия Бунарджик, но в последния момент се отказахме и решихме да резервираме Джия Бийч. Вашата сватба кога е? И каква е тази нова зала? Аз мислех, че ще бъдем в старата зала. Тези цветове, за които говориш изобщо не ми харесват sad Може ли малко повече инфо ако имаш. Благодаря предварително smile
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #354 -: май 24, 2012, 17:15:56 »

uiuito Нашата сватба е на 06.10.2012г. Като решихме да запазим ресторанта се оказа че големия ресторант вече е ангажиран и управителката ни заведе в новооткритата зала, която се намира в хотелската част на комплекса. Тя се води конферентна зала. Както писах по рано мокета е червен и освен с червена украса с друго не ми се връзва. Но като цяло залата е с кръгли маси и е с вместимост до 130 човека. Можеш да я видиш на www.zavedenia.com , там има снимки с различни украси.
Вашата сватба кога е, какви са условията които Жечка ви постави?
Успех! blum
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: май 25, 2012, 09:22:10 »

За конферентната в Джия Бийч- харесва ми това, че има кръгли маси и е просторно, но трябва да се вложи много за украса, защото на мен лично хич не ми е уютно с тези голи стени blush . С подходяща украса ще стане супер  good
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: май 26, 2012, 14:14:33 »

Дами пожелавам ви да си направите мечтаната сватба в Джия Бийч, и стискам палци вси4ко да е наред понеже аз от семейства женили се там съм чувала за мизериите на Жечка. Но като цяло гостите винаги оставали доволни, освен ако не са присъствали на две поредни сватби, понеже било едно и също!
Активен
desislava_b87
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #357 -: май 28, 2012, 13:17:35 »

Здравейте момичета...

Казвам се Десислава от Пловдив и с радост искам да се присъединя към вас,стига да ме приемете.... сватбата ни е на 25.08.2012

give_rose
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #358 -: май 28, 2012, 13:38:26 »

Здравей, Деси! Добре дошла! С радост ще следя и твоята подготовка.

Момичета, почивните дни се разхождахме за халки... въпреки, че за нас е доста рано. Влязохме в AneliGold на Отец Паисий - поискаха ни 72лв/гр! Това не е ли безумно? Моделите също не ми харесаха. С това приключи обиколката за халки (поне засега)  Girl_hide
« Последна редакция: май 28, 2012, 13:42:01 от *Josephine* » Активен
ralitza27
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #359 -: май 28, 2012, 14:26:52 »

Здравей, Деси! Избрали ли сте ресторант? Успех с подготовката.

Аз днес ще ходя да разгледам Рачич. Много ще съм благодарна, ако някой сподели мнението си за този комплекс.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: