Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 23:32:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част (Прочетена 154565 пъти)
Jela
Любопитен
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част
«
Отговор #315 -:
май 16, 2012, 21:20:44 »
Ние също сме със същото видео, фотограф и DJ:) Аз също се надявам да се получи добре. Аз смятам да използвам агенция само за украсата на ресторанта, но все още не съм се спряла конкретно на някоя
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #316 -:
май 16, 2012, 22:36:02 »
Цитат на: malia в май 16, 2012, 21:05:55
Ние сме на сватба на 23 юни в новата зала в Империала след това ще мога да кажа как е положението. Те ще бъдат с изнесен ритуал в градината и мисля че ще се получи много добре.Иначе нашета сватба ще е на 10 юни и ние сме си запазили Яков, Димитров и Алекси те са уникални нямам търпение да видя какви красиви неща ще сътворят
Относно агенцията ние ще е ползваме само за украсата на ресторанта обличане на столовете с калъфи и панделка, младоженска маса и украса по масите на гостите.
За новата зала на Империал мога да кажа,че е страхотна за разлика от долната зала Кристал. Много просторна и уютна. Долу ако ги нямаше тези колони може би щеше да изглежда много по-добре. За обслужване и за двете управителки просто нямам думи. Невероятни са тези хора.
За екипа Алекси,Яков Димитров също без думи. Професионалисти от класа! Перфектен избор на екип!
В събота на 19,05 сме точно с този екип точно в р-т Империал новата зала.
«
Последна редакция: май 16, 2012, 22:51:50 от Nina Style
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #317 -:
май 17, 2012, 10:58:45 »
Момичета, и ние избрахме точно тази зала за 2013! Управителката е страхотна! Отношението на ниво. С прекрасни впечатления останах!!!! Моля ви да споделите как са минали сватбите там, защото все още няма никакви отзиви.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #318 -:
май 17, 2012, 11:14:35 »
Цитат на: Josephine в май 17, 2012, 10:58:45
Момичета, и ние избрахме точно тази зала за 2013! Управителката е страхотна! Отношението на ниво. С прекрасни впечатления останах!!!! Моля ви да споделите как са минали сватбите там, защото все още няма никакви отзиви.
Josephine
Страхотен избор! В този ресторант вече минаха почти 7-8 сватби,но жалко че булките не пишат и не четат форума за да споделят личното си мнение. От това,което на нас са ни казали като впечатления са страшно доволни. Няколко пъти имаха по две сватби едновременно в долния и горния ресторант и много ме зарадва,че навсякъде имаше табели с стрелки и имената на младоженците кой в коя зала е. На 9 етаж още като слезеш от асансьора и отсреща има плазмен телевизор и на него пишеше -Добре дошли на сватбеното тържество на ....... което беше страхотно. Доста сватби,които бяха записани в долния ресторант се прехвърлиха в новия.
«
Последна редакция: май 17, 2012, 11:16:56 от Nina Style
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #319 -:
май 17, 2012, 14:33:21 »
Nina, много благодаря!
Ще споделя и моят опит с посетените ресторанти, въпреки че дълго време се колебаех дали да го направя. Дано да е от помощ, а да не възникне спор...
1. Санкт Петербург
- една дума професионализъм! Нямаше неотговорен въпрос, нямаше капка съмнение в предложенията - точно и ясно. Въпреки, че отидохме доста рано - повече от година преди датата - ни предоставиха готови оферти. Не се спряхме на него заради броят на гостите. Всички знаем капацитета на ресторанта, не бих искала да се повтарям. Направиха ни предложение и за Виенски павилион - там ме спря зеленият мокет на парчета...
2. Тримонциум
- стара сграда, мозайката в лобито беше напукана, в хотела беше задушно, имаше петна по мокета на ресторанта, зелените тонове не ми харесаха.
3. Новотела
- Балкантурист. Съжалявам, че го казвам, но много се разочаровах. Посрещна ни управителката на ресторанта - дама на възраст около 50г. - първите и думи бяха, че идваме много рано, изобщо не се знае какво ще се случи, да не искаме никакви оферти, но ни засипа с информация за такси за калъфи и пердета. В същото време от маркетинг-а на хотела ни казаха, че датата е заета с конференция може би... версиите с не-готовите цени и заетата дата не съвпадаха. Синьото осветление на ресторанта не ми допадна.
4. Империал
- избрахме Балната зала и съм много щастлива с избора си. От срещата с управителката останах очарована!
Посетихме само тези 4, защото останалите ресторанти не се вписват в представите ми.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #320 -:
май 18, 2012, 08:46:29 »
Момичета, някоя ползвала ли е услугите на професионален гримьор ( освен Слави Стоянов)?
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #321 -:
май 18, 2012, 09:30:39 »
Една позната си прави грима при Минка Петрова (една от най-добрите в Пловдив). Използва качествена козметика, но по мои наблюдения гримира всички по един и същ начин (набляга на силно подчертани очи). Но мисля, че ако и кажеш какво точно искаш няма да има проблем.
Активен
marina_georgieva_
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #322 -:
май 18, 2012, 10:16:05 »
Здравейте и аз си търся добрър фризьо и гримьор. Препоръчаха ми студио дива - някой да има впечатления от екипа им или да ми кажете мнения за други. Сватбата ни е август месец, ще е доста горещо и за мен е много важно да не ми се разпаднат прическата и гримът по средата на сватбата
До сега не съм се възползвала от услугите на професионален гримьор може ли да ме ориентирате и за цени?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #323 -:
май 18, 2012, 10:18:16 »
doragenova, аз съм споделяла и по-назад в темата, че бях резервирала Слави, но отпадна впоследствие, заради негов ангажимент на Пирин фолк... резервният ми вариант беше салон Добо и Капели.
Там са двама гримьори- Коцето и Дани, като и двамата са еднакво добри! Мен ме гримира Дани, много си допаднахме, дойде на място вкъщи и се справи отлично, гримът издържа без проблем, козметиката, с която работят е Kryolan. Снимки в албума ми.
Активен
ralitza27
Новак
«
Отговор #324 -:
май 18, 2012, 11:25:22 »
Привет на всички във форума,
от няколко дни чета различни теми за сватба в Пловдив и съм впечатлена колко информирани сте.
Моята сватба искам да бъде през септември в Пловдив, още не съм се спряла на ресторант, но съм напълно съгласна с Josephine.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
май 18, 2012, 11:29:01 »
ralitza27
, побързай с избора на ресторант, защото булките масово запазват 8-9 месеца по-рано.
Да не се окаже, че желания от теб ресторант е запазен на вашата дата...Същото важи и за диджей,фото,видео...
Активен
ralitza27
Новак
«
Отговор #326 -:
май 18, 2012, 11:32:21 »
Проблемът е , че не съм в Пловдив. Ще съм там другата седмица и много искам да ги разгледам пак.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #327 -:
май 18, 2012, 11:33:49 »
Аз за грим и прическа съм се доверила на Коцето от
Добо и Капели
, но още не мога да споделя нищо конкретно. Смятам към края на месеца да отида на пробни и тогава пак ще пиша.
lawyer
, аз също исках да дойдат вкъщи, но Коцето ми каза, че е за предпочитане да отида в салона. Донякъде може би е по- добре, защото у нас ще е голяма лудница.
Момичета, много ме заинтригувахте с тази нова зала в
Империал
. Дали някъде мога да видя снимки как изглежда? Питам от чисто любопитство, понеже още не беше готова по времето, когато ние обикаляхме за ресторант.
Активен
ralitza27
Новак
«
Отговор #328 -:
май 18, 2012, 11:37:18 »
Почти съм се спряла на Империал, Балната зала и датата засега е свободна. Доста булки от форума са много доволни от там и това ме успокоява, въпреки ,че от снимките залата ми изглежда малко мрачна.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #329 -:
май 18, 2012, 11:39:00 »
Aз никога не съм ходила там, но явно е много хубаво щом всички толкова го хвалят.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...