Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 19:21:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
" Халките - 10-част"
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Халките - 10-част" (Прочетена 143690 пъти)
Hecate
Професор
Отг: " Халките - 10-част"
«
Отговор #150 -:
март 29, 2012, 17:04:39 »
Аз вчера като ви четох реших да си пробвам моята и ми е станала леко голяма... не ми стои хубаво като преди, но и моите пръсти се подуват лятото, така че всяко зло за добро.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #151 -:
март 29, 2012, 18:13:57 »
момичета, на мен ми предстои чак май месец избор на халки, а ме притеснихте с размерите и това подуване на пръсти го има и при мен.
Моля булките с отминали сватби, да споделят това със сезоните и халките, проблемът не е малък-все пак е важно да е удобна и по мярка халката.
Мерси!
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #152 -:
март 29, 2012, 18:31:41 »
Момичета,ако и вие имате моя проблем с подуването на пръстите бих ви посъветвала да си ги вземета малко по-широчки.На мен като са ми нормални пръстите си ми е ок халката,не пада,само ако нещо много си насапунисам и намокрая ръцете и ако седя по дълго време така,тогава почва да се върти повече.КОгато ми се поддъуят пръстите съвсем леко ми стиска,но в никакъв случай н еми е неудобна.
Все пак вие си преценете най-добре как ви е удобна на пръста,Аз я избирах да ми влиза леко без усилия.
Успех
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #153 -:
март 29, 2012, 20:54:12 »
Цитат на: m0onlight в март 29, 2012, 09:41:02
Момичетааа много се вълнувам
Тази година точно на нашата дата ще си правим църковен брак и мислим да си направим нови халки
Знаете ли къде във Варна правят стоманени халки по поръчка и дали изобщо правят по поръчка? Резервният вариант е да са сребърни, но ми се иска да си останат непроменени във времето(сегашните ни халки се промениха много бързо)
Ще съм ви благодарна, ако можете да ми помогнете
Аз лично много харесвам сребърни халки а и тази година е високосна
Но и стоманени звучи много добре и със сигирност ще са издражливи
Ти спомена,че сегашните ви халки много са се променили те от злато ли са? Нямате още година от сватбата
Нашите са от бяло злато,но са изцяло класически и на вид могат да минат и за сребърни,за сега изглеждат добре
m0onlight
всичко това с втората сватба звучи много вълнуващо и романтично поздравления
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #154 -:
март 30, 2012, 12:40:25 »
miauka
, благодаря, миличка
Мисля да направя и покани и подаръчета, за да имаме спомен и от този ритуал
Нашите халки сега са сребърни и проблема дойда оттам, че реших да намаля размера на моята и уж са ми познати златарите, които ми я правиха, обаче... вече не е същата
покритието й падна и сега е цялата излъскана, а беше по-голямата част матова. Освен това сега като се постопли още малко и сигурно изобщо няма да мога да я свалям. Та затова ми се искаше стоманени или титаниеви, че да не се променят. После пък идва проблема с гравирането, защото когато си правихме сегашните халки никой златар не се нае да ни гравира такива символи, само тези мои познати, а не знам дали ще могат да гравират титан или стомана .. Ако имам време утре, ще отида да ги попитам и ще потърся и стоманени халки
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #155 -:
март 30, 2012, 23:21:15 »
Ето ги и нашите халки smile
И имам един въпрос към вас, някой знае ли къде в София, правят лазерно гравиране на халки. Благодаря предварително
IMG_4313_.JPG
(12.81 KB, 273x205 - видяно 2685 пъти.)
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #156 -:
март 31, 2012, 06:23:03 »
emetoem
супер халки сте си избралии...иначе за гравиране в малкия цум или там как го наричат..дето е на Пиротска знам че гравират...обаче не мога да ти кажа цени
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #157 -:
март 31, 2012, 09:57:22 »
Цитат на: emetoem в март 30, 2012, 23:21:15
Ето ги и нашите халки smile
И имам един въпрос към вас, някой знае ли къде в София, правят лазерно гравиране на халки. Благодаря предварително
Страхотни са, честито
Иначе и аз се интересувам от лазерно гравиране в София
Активен
QueeN_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #158 -:
март 31, 2012, 14:48:16 »
Здравейте и от мен момичета.
Днес бяхме в Раковски, така че мога да споделя актуална информация. Цените на халките започват от 67 лв. на грам. Магазинът наистина е голям и меко казано има огромен избор, но обслужаването беше под всякаква критика. Момичетата бяха толкова сърдити и неприветливи, че цялото ми желание и ентусиязъм се изпариха 3 мин. след като влязохме в магазина. Иначе от малкото комуникация с тях останах с впечатление, че са компетентни, но какво от това, като си пазят информацията само за тях. Както и да е. Набелязахме няколко модела, прибрахме се в Казанлък и от едно ателие, което работи само с тях си поръчахме халките, като заедно с консултантката изìстихме всички въпроси, които имахме и мисля че направихме по-добрия избор.
Въпреки лошо започналият ден важен е крайния резултат, а той е че си поръчахме халките и след Веикден ще си ги получим!
Поздрави и пожелавам успех на всички ви, прекрасни бъдещи булки!
Активен
lili4ka
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
март 31, 2012, 21:35:41 »
emetoem, честито за халките
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #160 -:
март 31, 2012, 22:25:08 »
Благодаряяя
)
Цвети ние нашите си ги гравирахме, но едно моя колежка ще се жени и понеже има много малки пръстчета и иска да си гравира името на младоженеца+датата+ две думи на латински и са и казали, че това е осъществимо само с лазерно гравиране, но не могат да намерят къде в София, правят такова
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
«
Отговор #161 -:
април 01, 2012, 11:23:06 »
Момичета, имам въпрос...знаете ли дали в Сватбен център може да се носи злато? Изобщо това със златото и приспадането от цената навсякъде ли важи? Питам, защото се оказа, че свеки има злато и иска това да е подарък от нея и иска да дойде с нас...малко сложно ми става така, но тя искала да има нещо от нея за сватбата и не мога да откажа...Аз исках да ги правим в Сватбен център, понеже не е скъпо, има отстъпка от роклята и са готови за 2 седмици, а ние ще имаме 3. Но там ще стане ли това със златото? И колко злато трябва, как се оценява, изобщо нищо не знам за това...
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«
Отговор #162 -:
април 01, 2012, 12:27:51 »
Във всички златарски магазини би трябвало да приспадат от цената, ако имаш злато. Попитай предварително за всеки случай, че всякакви търговци има вече
Нашите също ще са с приспадната цена, защото когато станат готови и ще ги плащаме, ще донесем един стар пръстен с камък на баба ми
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #163 -:
април 01, 2012, 19:29:57 »
Взехме си халките
Много съм доволна. Заради тези подувания ходихме вчера и решихме да ги увеличим с половин размер.
Сега са идеални:)
Сега ще е мъката милото да свикне да ги носи... клоня към 95%, че тази халка ще си стои в кутийката след сватбата, но да видим.
И ние дадохме злато, цената на която го взеха бе 45лв, а цената на която платихме халките бе 65лв.
Доволни сме, защото се наложи да доплатим само 70лв, аз имах доста обеци мънички, но свършиха работа- коя вече грозна за моя вкус, коя по една от чифт, един мой стар пръстен и пръстена на милото от бала (отлежал 15тини година в шкафа:P)
За протокола, това което исках да напишем се събра идеално и шрифта е съвсем нормален за четене.
Само датата я сложихме отдолу под стиха
Copy of P4011049.JPG
(57.17 KB, 663x498 - видяно 281 пъти.)
«
Последна редакция: април 01, 2012, 19:34:08 от yara
»
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541
«