Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:20:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
" Халките - 10-част"
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Халките - 10-част" (Прочетена 143613 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: " Халките - 10-част"
«
Отговор #15 -:
март 06, 2012, 09:25:48 »
Нищо не е задължително! Нашите са сребърни, тук има момичета и с халки от стомана. Важното е на вас да си ви харесват!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #16 -:
март 06, 2012, 09:36:05 »
Mystique
както и Веси ти е написала в това няма нища задължително...всеки го прави както го усеща.... мъжа ми примерно не носи сребро а пък аз имам страшно много и така стигнахме до решението да има бяло злато на халките.... а и годежният ми пръстен също е с жълто и бяло златооо... и се надявам като са така да мога да си среброто
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #17 -:
март 06, 2012, 09:54:15 »
cveta_d86
Да аз от Еспер съм ги харесала. Даже ги пробвахме с годеника. Странни са като цяло, за грубички не знам, на мен ми допаднаха доста. Моите пръстчета са къси и тънички, пробвах доста халки, едни ми бяха прекалено тънки други прекалено дебели. Някак си тази като я сложих и ми лепна, на годеника също въпреки, че той до сега не е носил пръстени и трудно се възприема. Нищо не сме купили още и както се казва всяко решение е пред последно
Аз също се бях засилила за камъчета, но ме отказаха продавачите пък и годеника държи да сме с еднакви халки, всъщност май това е единственото нещо за което е имал някакви претенции.
Активен
Mystique
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
март 06, 2012, 10:18:10 »
Ние имаме още време до сватбата, няма за къде да бързаме, но сега като чета тук и виждам колко заблудена съм била за тези камъчета. Няма да стане както го мисля.
Desirer, на мъжете ще им е трудно, като не са носели. Аз, като жена, в началото като ми сложи годежния и едва свикнах с него, моите пръстени не си ги носех, понеже ме дразнеха, но сега свикнах и като го махна ми е странно. Свиква се.
Милото няма претенции, казва "Само да не са претруфени и със завъртулки и да не са прекалено дебели... " аз пък го подкрепям, защото имаме еднакъв вкус.
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #19 -:
март 06, 2012, 10:34:33 »
Аз си сложих 3 малки диамантчета, ако паднат, ще ги сложа пак. А и да не се заблуждаваме, че е за цял живот, да - за доста дълго време са халките, но моите родители вече са с трети халки, първите не им стават, а вторите са надрани до безобразие, сега са с трети по-модерен чешит.
Активен
Mystique
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
март 06, 2012, 10:38:03 »
Дано не ни се налага да сменяме нашите халки. Чувала съм, че затова е хубаво да са от злато - защото изкарва повече и не се драска толкова, колкото платината и среброто.
«
Последна редакция: март 06, 2012, 11:06:30 от Mystique
»
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #21 -:
март 06, 2012, 10:46:28 »
Нашите са смес от бяло и жълто злато, и не съм се интересувала какви трябва да са (според обичай или поверие),
а каквито ни харесаха и на двамата.
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #22 -:
март 06, 2012, 10:53:13 »
Те държат да носят халките си, а с първите това вече е невъзможно. Просто и ставите са се разширили и килцата не са същите.
Активен
Mystique
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
март 06, 2012, 11:02:09 »
Ето това е кофтито... че с годините се променяш и няма как да носиш халката, ако пръстите и ставите се уголемят... Нашите как носят техните все още не знам... дано и ние имаме същият късмет.
Активен
svetlif
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #24 -:
март 06, 2012, 11:58:34 »
Ако халките са изчистени и само от един вид злато на нас ни казаха, че могат да се разширяват свиват, обаче другите с разни шарки и смеси от бяло и жълто (като нашите) ... ще се молим да не напълняваме или отслабваме
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
март 06, 2012, 14:54:16 »
На нас ни казаха, че няма проблем да си разширяваме и стесняваме халките..независимо дали са с камъни или не..и това е единственото ателие, което каза че може
Пък инъче...аз наистина смятам да си носим халките...дай Боже винаги.Давам пример с моите баба и дядо, коитоо...си починаха с халките на пръста..
Ние затова не искаме да са матирании, или да имат някава завъртулка. Най-важното е да са удобни и непретенциозни, според мен.. Милото искаше халки само от бяло злато, и моя годежен пръстен е бяло злато, но златаря препоръча да има е от двата цвята, просто за акцент
Даде пример, че след няколко години със сигурност ще започна да нося и жълто злато..било то на официално събитие или вкуса ще се промени...
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #26 -:
март 07, 2012, 03:20:19 »
Цитат на: Hecate в март 06, 2012, 10:34:33
Аз си сложих 3 малки диамантчета, ако паднат, ще ги сложа пак. А и да не се заблуждаваме, че е за цял живот, да - за доста дълго време са халките, но моите родители вече са с трети халки, първите не им стават, а вторите са надрани до безобразие, сега са с трети по-модерен чешит.
дано на всеки се случи, толкова дълъг и щастлив семеен живот, че чак 3 халки да се сменят
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #27 -:
март 07, 2012, 09:12:23 »
Момичета,аз да ви се похваля, че оправиха нашите халки и сега са такива, каквито ги искаме. Профилът им не е толкова заоблен и стоят по съвсем друг начин на пръста. Сребърната халка реших да я оставя без промяна. Снимки не качвам, защото на тях трудно ще се забележи разликата.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #28 -:
март 07, 2012, 09:27:06 »
sunset
поздравления.
Знам колко е меко казано " неприятно", когато резултата не отговаря на очакванията, особено когато става дума за нещо толкова важно като халките.
Радвам се, че сега сте доволни и ще си носите пръстените с удоволствие
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #29 -:
март 07, 2012, 09:48:14 »
Цитат на: irena_popova в март 07, 2012, 09:27:06
sunset
поздравления.
Знам колко е меко казано " неприятно", когато резултата не отговаря на очакванията, особено когато става дума за нещо толкова важно като халките.
Радвам се, че сега сте доволни и ще си носите пръстените с удоволствие
irena_popоva
, благодаря ти.
Наистина е неприятно човек да не си харесва точно халките.
InLove_Girl
, аз мисля, че не камъчетата, а другите орнаменти от рода на фигури, плетеници и т.н. правят коригирането невъзможно. Пък камъчето и да падне, пак ще се сложи.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Нагоре
Изпечатай