Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:27:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140508 пъти)

JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: юни 13, 2012, 10:27:37 »

А относно даването на отговор за присъствие на сватбата,ние казваме ,че до 1 август искаме отговор ,а сватбата е на 1 септември smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: юни 13, 2012, 13:24:15 »

Veseto_87 аз имам предвид 3 седмици преди самата дата .... Моята сватба е на 13.10. и да им кажа примерно до 23.09., да ми потвърдят ... Като аз се предполага края на август началото на септември, да раздам поканите ..... Знам ли аз ....  Girl_hide
И аз точно за това говоря. Сватбата ни беше на 12 май, а срокът до 31 март. Това са почти 6 седмици и пак беше малко!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #452 -: юни 13, 2012, 13:36:28 »

Аз мисля да напиша срок за потвърждаване до 01.10, сватбата ще е на 20.10. 20 дни мисля, че е добре ще имам време и да отреагирам с прозвънявания ако някой не се обади. А самите покани мисля да раздам средата или края на август.

Ако е само да провериш,кой ще дойде е достатъчно, но ако точна бройка ти трябва за изработване на тейбъл картички, подаръчета и т.н. говори с хората, които ще ги правят тези неща. Моята декораторка искаше месец и половина по-рано ориентировъчен брой гости, за да може да си поръча вазите.
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: юни 13, 2012, 14:24:13 »

JANET_1  поканата е много хубава и кутията също  give_rose. Но ако имате гости-мъже (без половинки) не ми се вижда подходяща покана във формата на рокля  girl_wink . Макар че те мъжете не обръщт много внимание на такива неща blum

Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #454 -: юни 14, 2012, 08:18:22 »

Ако е само да провериш,кой ще дойде е достатъчно, но ако точна бройка ти трябва за изработване на тейбъл картички, подаръчета и т.н. говори с хората, които ще ги правят тези неща. Моята декораторка искаше месец и половина по-рано ориентировъчен брой гости, за да може да си поръча вазите.

Ми не е само да проверя, надявам се да са достатъчно коректни и до тази дата да знам бройка. И за 20 дни да мога да организирам всичко свързано с тейбъл картичките, разпределение по масите, подаръчета и подобни неща. Е разбира се не изключвам и варианта за непредвидени ситуации в последният момент- ще приготвя няколко подаръчета в повече. Също така не изключвам и варианта, че най-вероятно ще има такива, които ще ми скъсат нервите GROAN
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: юни 14, 2012, 17:43:34 »

качвам снимки на поканата за родителите- купена е, представлява папирусче (не ги обичам мн, но това ми допадна) с кутийка и с канелена пръчица (цвят златно като на сватбата)
при нас за гостите писахме към 3 седмици по-рано да потвърдят (сватбата е на 8ми септември, а трябва да потвърдят до 15 август), моя приятелка се омъжва на 1ви септември, но писа за потвърждение до 1ви юли, защото трябва да кажат за нощувките на хотелиера(повечето им гости не са от града)
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #456 -: юни 14, 2012, 21:56:53 »

_Ezra_, страхотна е!
Момичета, започнах да се притеснявам. Нашите покани не са готови все още. Аз сама си ги правя, но като гледам, нашата сватба е по-близо отколкото на повечето от вас, но вие сте готови... От друга страна, като си познавам родата... как се офлянкват, на тях ще им е добре да знаят 5 дена по-рано, за да не забравят, че са канени на сватба biggrin
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: юни 15, 2012, 06:55:21 »

не се тревожи
ние преди две год. като бяхме на две сватби (на наши приятели) бяха ни казали, ние потвърдихме, а по-късно имахме покани (някъде месец преди самият ден )
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**

« Отговор #458 -: юни 15, 2012, 21:50:15 »

Лошото е, че сложихме дата за потвърждение.
Да ви се оплача какво направих днес. Разпечатах поканите на паус с принтове на него и... надписите започнаха да се изтриват  cray Ужас... На обикновения паус от 15ст. листа не се триеше, а на този от 1,20лв. се трие, луда работа. Чудихме се какво да правим, защото докато поканите стигнат до получателите си, текста щеше да се изтрие... И ме осени идея... Напръсках ги с лак за коса biggrin И.... СТАНА!!!  yahoo Спряха да се трият. Листите малко се понавиха като папирус, но това не е проблем. Важното е да не се чудят хората къде и кога трябва да ходят на сватба smile Дано в последствие не им се случи нещо, за сега добре се държат smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: юни 16, 2012, 09:59:13 »

Ако  принтера  ти е  мастиленоструен  е  нормално  да  се  трият.Може  би  е  трябвало да  ги пооставиш  да  изсъхнат.Идеята с  лака ми  хареса,добре  си  ги  фиксирала:)

Приятно  раздаване на поканите
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**

« Отговор #460 -: юни 16, 2012, 10:37:51 »

Лошото е, че съхнаха, но без ефект sad Да и ние се шегувахме снощи за фиксацията smile Благодаря!  give_rose
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: юни 16, 2012, 19:31:02 »

Ние оставихме един месец като срок да ни потвърдят присъствие, има много голямо значение за нас, защото за гостите, за които има най-голям шанс да не дойдат, трябва да уреждаме преспиване. Хотелът слава-богу е на разположение и ще можем да им дадем крайната бройка в последния момент, но поне някакво капаро трябва да им оставим.

Според мен един месец срок не е чак толкова много, ако младоженците са ти близки, ще си застанеш на главата, ама ще присъстваш на сватбата. Естествено, всичко се случва, но в по-голямата част от случаите хората могат да си планират времето така, че да дойдат.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: юни 18, 2012, 07:40:37 »

Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: