Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:41:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140573 пъти)

Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 21, 2012, 16:07:57 »

Олееее сериозно лиии?Браво ти си голям творец! Bravo Bravo Bravo

Стативчета продават тук в моя град,иначе тези в Джъмбо и аз ги видях smile

Много ми хареса картичката която е в кутията и тази над нея...уникални са!!!С какво си им направила тези рамчици,дървени ли са?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 21, 2012, 16:09:24 »

Дървените елементи също са купени Girl_hide
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 21, 2012, 16:10:20 »

Олееее сериозно лиии?Браво ти си голям творец! Bravo Bravo Bravo

Стативчета продават тук в моя град,иначе тези в Джъмбо и аз ги видях smile

Много ми хареса картичката която е в кутията и тази над нея...уникални са!!!С какво си им направила тези рамчици,дървени ли са?

ного ми хареса картичката която е в кутията и тази ПОД нея
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 21, 2012, 16:11:16 »

Хаха, предположих, защото тази над кутията е картичката В кутията tease
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 21, 2012, 16:30:15 »

Извинявам се, че паксъм аз, но emmmmmy, просто се присетих че ми се налагаше да правя точно лавандулова картичка навремето...даже не си я харесвам особено Girl_hide

* IMG_0009.JPG (70.14 KB, 738x721 - видяно 238 пъти.)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 21, 2012, 16:35:48 »

Еми и според мен са доста пари,ако имах подходящите шаблони и можех да рисувам,бих ти ги направила(безплатно),ПО МОЕ МНЕНИЕ поканата не струва повече от 1-2лв...но ти си знаеш най-добре...
skylife не разбрах тези покани ти ли си ги правила?
Булка, аз ако не бяха за нашите родители, повече от 2 лв не бих дала и не съм дала за останалите ми покани свитък -тях си ги принтвам сама.
Хубаво че ви има да си казвате мнението , понякога може човек да се увлече и да не забележи много детайли. Кристи, не бих се сърдила разбира се. give_rose
Скайлайф, ако знаех че правиш чак такива красоти, отдавна да съм ти възложила всичките си покани, ама няма как  да запомня всички съфорумки и да свържа аватара на някоя от вас с видяни  тук майсторийки--твърде много сте. smile
Много ме кефи кутията ти yahoo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 21, 2012, 17:00:16 »

skylife както винаги прекрасни неща си направила.
Bulka88 много ми харесва поканата за шаферките.
emmmmmy лавандуловата покана е много нежна,но ако е рисувана ръчно смятам че си струва цената.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #187 -: март 21, 2012, 18:05:38 »

Булка, страхотни покани!!! Твоите шаферки ще се зарадват много!
Еми, поканите са чудесни и ще ти свършат идеална работа. Според мен така или иначе всички покани са нереално скъпи. Аз харесвам по-изчистени.
skylife, най-много харесах твоята с оранжевата панделка и със зеленото. Уникални неща.
Аз никога не бих могла да направя такива красоти, защото нямам време. Иначе съм сръчна, но... Затова ме е яд да дам 3 лева за покана. Молбата ми е, ако знаете някои сайтове или място с по-евтини покани, да ги споделите   Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 21, 2012, 18:59:21 »

Извинявам се, че паксъм аз, но emmmmmy, просто се присетих че ми се налагаше да правя точно лавандулова картичка навремето...даже не си я харесвам особено Girl_hide

Ех, защо не знаех по-рано зиматааа, че си правила лавандулова покана... Много ти я харесвам, старинна е, точно стил покани, който много харесвам heart.
Пфф, са умрях от яд. Както и да е, късно е вече.  give_rose
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #189 -: март 22, 2012, 08:03:50 »

skylife, уау, нещата, които си показала са страхотни Flower
еми, на мен ми харесват лавандуловите ти покани. Много са нежни! Да пишеш като ги получиш как са наживо.
Булка, поздравления и на теб за твоите покани! Възхищавам се на таланта ви, момичета, да правите ръчно толкова красиви неща!
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 22, 2012, 09:45:43 »

Някой да е поръчвал от http://www.violet-bg.com ?
Доволни ли сте? Някакви забележки?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 22, 2012, 09:50:39 »

Някой да е поръчвал от http://www.violet-bg.com ?
Доволни ли сте? Някакви забележки?

Аз  good Много бърза комуникация по мейла, веднага щом получиха авансовото ми плащане, започнаха работа, бързо си получих поканите, а те са страхотни, по-назад съм писала за тях. Много любезни и коректни, аз съм повече от доволна и препоръчвам  Wink Бяха ги опаковали и разделили по групи... абе работят с отношение, което най-много ми хареса, е след самите покани де. Най-много ме е яд, че бяхме поръчали 6 покани в повече и ги раздадохме всичките, не остана една за нас, за спомен, но ще откраднем на някои от родителите ни lol
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 22, 2012, 10:02:12 »

Аз съм си харесала една, чудя се дали да поръчам мостра - колко ли време ще се забави...
« Последна редакция: март 22, 2012, 10:08:35 от kristinass » Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 22, 2012, 10:13:37 »

Аз мостра не поръчвах, поканата е 1:1 със снимката, мисля че няма смисъл, освен ако не искаш някакъв твой модел, различни цветове и не може да си я представиш. При мен цвета от снимката съвпадна с концепцията на сватбата и нищо не сменях. Колко време имаш до сватбата? По-добре си изясни списъка поне горе-долу да имаш бройката и моя съвет е да поръчаш едно 5 покани отгоре над бройката, при мен се появиха непредвидени гости и ги раздадохме скоропостижно! Имахме 3 различни текста, само уточнихме от кой текст колко бройки. На папирусите не се пишеха имена, ами се прикачаха с допълнителна табела към папируса, което в последствие ме улесни, че имаше гости, които бяхме планирали, но в последствие решихме да не ги каним, а да поканим други и просто написахме друга табелка (и тях поръчахме с 6 отгоре). Имаше и една-две без имена... ама така ни се получи  Wink И бяхме изпуснали един човек, въпреки че ни е много близък, та добре, че бяха допълнителните бройки!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #194 -: март 22, 2012, 10:36:08 »

Нашите също са от Виолет - много бързо ни ги направиха, наистина са като на снимката, че и по-хубави. Всички, на които сме дали покана, я харесаха много  good
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: