Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:34:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140687 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 08, 2012, 19:39:46 »

Номер 2.
Последната съм я виждала на живо и беше доста издължена. Ако можеш отиди до магазина им да я видиш. Първата също я виждах наскоро в една агенция и ми се видя много бледа и не толкова красива,колкото на снимката.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 08, 2012, 20:10:56 »

Hecate, на мен ми харесва най-много последната, след това номер 3. Номер 2 също ми допада, но като цяло не харесвам сърцата по поканите  girl_wink
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #47 -: март 08, 2012, 20:48:57 »

Hecate, на мен лично май-много ми харесаха 3-та и 4-та.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 08, 2012, 22:08:56 »

Момичета направихме сватбената програма,която ще прикрепим към поканата,моля ви дайте мнение...

Програма
10:30-Замъкът „Иванов(фамилия на младоженеца)” отваря своите врати
11:00-Рицарят поема към своите граф и графиня
12:00-След бурни пиршества всички се отправят към своята крайна цел-
Замъкът „Недев(моята фамилия)”
…През девет реки в десета,през девет планини в десета и през девет общини в десета…(градовете ни са на 70км един от друг)
Всички се озовават пред непокореният замък „Недев”
13:00-Люти битки и сражения между рицари за ръката на принцесата
13:30-Замъкът „Недев” е превзет и сърцето на принцесата е покорено
14:00-Рицарят и принцесата отпътуват на бял кон…
16:00-Всички гости са поканени на разходка и коктейл в парк „Орхидея”
Там ще ги очаква аниматор и почерпка
17:15-Започва ритуал,в който рицарят и принцесата,стават крал и кралица
Ритуалът ще се състой под „Бялата арка” в парк „Орхидея”
18:15-Кралят и кралицата ще отпразнуват своята любов
В р-нт Каристо, парк „Марица”
….Три дни яли,пили и се веселили…
Можете да се присъедините към нас по всяко време!
За повече информация тел: 99999999999
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #49 -: март 08, 2012, 22:12:16 »

супер сладко е! защо не замениш рицар с принц... просто идея, иначе и така е чудесно  give_rose
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 09, 2012, 00:54:08 »

Аз ще поръчвам вече тази седмица и искам мнение. Мнението може и на лични.
http://www.takrida.com/svatbeni-pokani?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=219&category_id=1

http://www.violet-bg.com/pokana-koket-In1.htm

http://pokana.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B6/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0/387/%D1%86%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%BE

http://www.svatbenden.com/index.php?productID=436

Планирам темата на сватбата да е в орнажево с много гербери и рози. Първата би имала сантиментална стойност за двама ни с тази люлка, но надали гостите ще го разберат.
Определено първата, много е сладка, а пък и аман от класическите покани със сатенени панделки. Така и не разбрах защо класическите бели или кремави покани с гълъби, панделки, сърца, а и другият вариант под формата на навит папирус са все още толкова популярни, след като вече на пазара има голям избор от покани, които пак може да съдържат гореупоменатите обекти и пак да са нежни и на сватбена тематика:

* покана.jpg (44.64 KB, 400x448 - видяно 290 пъти.)
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #51 -: март 09, 2012, 09:16:42 »

Hecate 2,3 и 4. 1 е малко.. pardon ясно защо сте я избрали - щом си имате история... но това не го знаят гостите, няма да го разберат а и не виждам защо да го споделяте  Wink затова 1 ще им се стори несериозно  pardon според мен.. хората очакват поканата да е по-тежка, стилна, представителна..защото с това асоциират самата сватба  Wink и особено по-възрастните ще са разочеровани и изненадани   nea
НО, всичко е въпрос на вкус-вземете тези, които на вас ви харесват  good
Bulka88 много е нестандартно, имате хубава идея  good ..и все пак ми се струва малко по-натрупано  pardon но пък ако всички са усмихнати и са настроени да се забавляват - стила ще им е забавен  good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 09, 2012, 09:26:37 »

Аз съм за първата покана.
Момичета извинявам се че се включвам с  Offtopic ,но има размяна на подаръци за Великден.
ето и линк към темата http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31435.new.html#new
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 09, 2012, 09:36:47 »

theone и аз това предложих,милото отначало се дърпаше,но като му показах твоя пост,се съгласи!Благодаря! give_rose
emocia_wa защо мислиш че натрупано...моля те дай съвети как да я подобрим. smile
Момичета вашето мнение е много важно за мен,за това още като я измислихме,веднага я публикувах.Моля ви давайте съвети и препоръки,защото днес ще започваме да печатаме...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 09, 2012, 09:53:19 »

Покана  2  и  на мен ми  беше  фаворат за  нашата  сватба.Исглежда  наистина  тежка:)Но 1  също ми  харесва,закачлива  е.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #55 -: март 09, 2012, 09:58:26 »

Bulka88 ще бъда максимално откровена..  blush
и ти като повечето булки си много ентусиазирана по организацията и изпипваш прецизно всеки детайл...до най-малката подробност smile и понякога се престараваш..както в случая според мен... pardon тази програма има единствено и само за цел да е практична - т.е. само списък с час и кратко описание, какво ще се случва тогава. най-важното е да е кратко, прегледно и съответно-функционално  pardon за да може като го вземе всеки (различни хора, различен начин на мислене, различен умствен капацитет.. blush )да се ориентира лесно и бързо. ти си "натрупала" текста с излишна емоция защото ти се е сторила много сухарско иначе..някак незавършено, предполагам  smile а ти искаш всичко да е красиво, както си го представяш ти, като приказка  smile  само че това натоварва гостите  pardon особено мъжете, които са изключително практични и нито им се занимава нито забелязват разни финтифлюшки  pardon даже понякога ги дразнят  pardon а твоя текст е пълен с финтифлюшки..според мен  pardon
извинявам се ако ти е неприятно мнението ми, аз се стремя да правя градивна критика-а не "просто защото не ми харесва"  Wink и това е моят обективен поглед на съвсем страничен човек, без емоция  good
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 09, 2012, 10:09:37 »

подкрепям последния пост, хубаво е това с рицаря, но аз дето съм момиче не го подкрепям толкова (вижда ми се и на мен претрупано), че не знам някои мъже как биха го приели
При нас като търсим текста за поканата бяхме избрали да има стихче преди инфото, но се оказа че като го чета ми идва прекалено дълго лирическото отклонение, та го посъкратихме, защото не всеки разбира поезия  good  Пак ще има стих, но по-кратичко  give_rose
Иначе това е само мнение, всеки има толкова различно виждане за нещата, важното е вие какво искате и как го харесвате  give_rose give_rose give_rose другото е само за помощ  smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 09, 2012, 10:12:38 »

Благодаря ти за откровеността emocia_wa!Честно казано аз исках да е нещо обикновено,но милото много се вдъхнови и измисли всичко с такъв ентусиазъм,че сега сърце не ми дава да го отрежа...Искам да е нещо по-различно...но не мога да измисля друго...
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 09, 2012, 10:15:04 »

Hecate, на мен първата покана ми харесва най-много. Много е сладка и нестандартна. Останалите с тези сърчица не ми допадат.
Според мен е най-важно, това което на вас най ви харесва и имате история с него  good
Аз също исках да съм с много нестандартна покана, по една снимка от интернет, която и за двамата означава много, но се оказа, че изработката на индивидуален проект излиза много скъпо.
Не мисли за гостите "какво ще кажат за поканата", защото те така или иначе ще я затворят в някой шкаф след сватбата и няма да я погледнат, важното е на вас да ви харесва и да ви носи емоции!
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 09, 2012, 10:17:42 »

Bulka88, щом милото е измислил текста, го остави. Много е мило  blum
Моят човек не се включва с почти нищо в подготовката, но когато има идея се радвам и уважавам мнението му.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: