18.02.2012 12:00
Здравейте,момичета ... Бих искала да споделите идеи, мнения ... Обмислям да направя изненада за своя любим, но още се колебая каква да е тя.
Емоциите около самия ден са много, но нещо специално за него от мен, ще му допадне.. А вие направихте ли или бихте направили някаква изненада и каква би била тя? Приемам предложения

Емоциите около самия ден са много, но нещо специално за него от мен, ще му допадне.. А вие направихте ли или бихте направили някаква изненада и каква би била тя? Приемам предложения

Почвам да мисля и аз. И без това на моето момче му идва малко в повече прехласването ми по детайлите, та нека поне накрая го изненадам приятно. Мисля за два варианта: единият е нещо на самата сватба, като идеята на Medeia например. Бих поканила наш известен певец за една песен - изненада, но сигурно ще е доста скъпо.
, така че се замислям за нещо по различно... Например за някаква наша снимка - карикатура, с хубава рамка 
зет си с кючекчийка. Най- неочакваното обаче беше, че колегите ми извикаха /чрез дисководещия/ родителите и ни връчиха две кукли, ключодържател, кърпи за прах, метли, книги за гледане на бебета и малко бизнес литература за свободното време. Казаха за всеки родител по нещо, свързано със задълженията към младото семейство. Някъде тук из форума имаше вместо брачни клетви, подърък изненада на булката към младожнеца /май и обратно/.
Та, баба ми преди много пееше народни песни и танцуваше по разни фестивали имаха си и трупа. Пя на сватбата на кака ми, на батко ми изпусна, защото дядо беше починал, но на моята обеща да пее! Майка ми също има много правилен глас и едно време е пяла втори глас на баба. Аз не пея много добре
да не кажа хич! Но искам да ги накарам трите (като аз само ще мрънкам ххахаах) да изпеем "Лудо младо сън засънило". Ще изненадаме всички, а ще пеем на младоженеца. Това ще остане и на видео и ще бъде много мил спомен от моята мила баба. Тя е на 84, но е много младолика, жизнена, никога човек няма да й даде тези години - работи си жената, права като фиданка. Да ми е жива и здрава! Мисля че всички много ще се разчустват