Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:25:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 7
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 7 (Прочетена 204156 пъти)
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
Отг: ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 7
«
Отговор #135 -:
февруари 26, 2012, 21:48:59 »
Ако това е цвета - са много хубави. Но имай предвид, че може да изглеждат различно и от монитора. Щом са написали бежово - сигурно са бежови... а те тия нямаха ли магазин? Обувките като качество са доста зле, но за сватба са много добър избор заради съотношение външен вид - цена
Аз поръчвах едни обувки, не от този сайт, и цвета им беше различен от снимката - беше какъвто са описали, а не както изглеждаше. Така че... ако може ги виж на живо.
пп - а има нещо, което мен ме притеснява. С отворени пръсти са, а извивката на платформата отпред не ми изглежда достатъчна и пръстите ще ти се пързалят надолу. Такива обувки е много важно да са с правилна извика на платформата, за да не ти разкажат играта. И самата им вътрешност да не се пързаля много. А тази изглежда точно от плъзгащите се... Но на външен вид са много хубави.
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #136 -:
февруари 26, 2012, 21:49:34 »
На мен ми изглеждат перлено розови. Красиви са, определено. Ти ще ги поръчваш по интернет или имат магазин и ще ги купуваш оттам? Ако ще ги купуваш от магазин, най-добре на място да презениш дали ще ти подхождат.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
февруари 26, 2012, 21:54:56 »
Еми, виждала съм ги тези - бяха даже първите, които изнамерих в този цвят, но те определено са си бежови. А и ми се иска да са по-отворени. Аз съм от Габрово и там имаме магазин на Ботичели, но този модел го няма там. Мисля да ги помоля да заредят от него, за да мога да ги видя на живо. Иначе в момента съм в София и ако имам време може да пообиколя магазините, но не е лошо да знам точната им локация.
Относно пързалянето - не се бях замисляла за това, наистина трябва да се пробват, за да се прецени това. Но дори и да не са добро качество, няма значение, понеже най-вероятно ще ги нося само на сватбата
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
февруари 26, 2012, 21:58:46 »
Да, да за сватба са супер. Само да не се счупи ток и да се сцепят, да се скъса каишката, че тази "марка" са пословични с това... а няма да е най-приятното нещо на света, особено ако не са минали всички ритуали
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #139 -:
февруари 26, 2012, 22:02:07 »
Цитат на: ivelka в февруари 26, 2012, 21:54:56
Еми, виждала съм ги тези - бяха даже първите, които изнамерих в този цвят, но те определено са си бежови. А и ми се иска да са по-отворени. Аз съм от Габрово и там имаме магазин на Ботичели, но този модел го няма там. Мисля да ги помоля да заредят от него, за да мога да ги видя на живо. Иначе в момента съм в София и ако имам време може да пообиколя магазините, но не е лошо да знам точната им локация.
Относно пързалянето - не се бях замисляла за това, наистина трябва да се пробват, за да се прецени това. Но дори и да не са добро качество, няма значение, понеже най-вероятно ще ги нося само на сватбата
имат магазин в The mall Цариградско, даже скоро бях там зарадо друга съфорумка, но мисля че не са извадили тези от намаленията, по -скоро новите колекции. ако ти се вижда че ще се пързаля- силиконови стелчици от тези късичките
.
ето още линкове, но нямат магазини реални :
http://profesionalist.com/damski-obuvki-s-visok-tok-707-20167.html
http://www.mdbazar.com/product_info.php?cPath=22&products_id=489&osCsid=d9bf99188ceab212f0383d4a49298f87
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
февруари 26, 2012, 22:05:38 »
Да, аз тъкмо им гледах адресите на магазините им в София. Мисля да мина през мола на Стамболийски, ако ми остане време от другите по-важни задачки
Може и през Графа и Витошка да се отбия. Ако някой има въпроси за друг модел от там, да пита, че утре сигурно ще се разхождам
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
февруари 26, 2012, 23:23:16 »
Поръчах си обувките
надявам се до 3-4 дни да са при мен
ето тези си поръчах
http://www.newlook.com/shop/womens/wide-fit-shoes-and-boots/wide-fit-satin-bow-peep-toe-shoes_244134612?productFind=search
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
февруари 27, 2012, 00:29:31 »
Ох, аз пак с моите притеснения с прежулването на пръстите. Обувките са хубави, ама... имах няколко подобни чифта с равна подметка отпред и нисък ток (като този) и е ад - стоят забравени след 3-4 опита! Сватбените пак са отворени, ама са с по-висока платформа с извивка и за сега не усещам дискомфорт от смъкващ се крак... Внимавайте с тези обувки, аз хем не исках в никакъв случай такива, заради това и пак такива взех...
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
февруари 27, 2012, 01:03:22 »
Цитат на: Alleksia в февруари 26, 2012, 23:23:16
Поръчах си обувките
надявам се до 3-4 дни да са при мен
ето тези си поръчах
http://www.newlook.com/shop/womens/wide-fit-shoes-and-boots/wide-fit-satin-bow-peep-toe-shoes_244134612?productFind=search
Много са нежни, хубав избор.
Само да спомена за всеки случай, че си взела обувки, които са малко по-широки от традиционните размери обувки.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
февруари 27, 2012, 08:51:54 »
Princess, благодаря
Аз съм с малко по-широк крак по принцип, но и тези не са много по-широки от стандартните, имам още един такъв чифт, но в друг цвят. Изключително удобни са. Аз често поръчвам от този сайт разни неща и си им знам номерациите и изработката.
Christy, надявам се да нямам такива проблеми, с другия ми чифт съм изкарала 2 сватби и ми бяха супер удобни, с нито едни обувки от този сайта не съм имала проблема. Иначе токът не е от най-ниските, по-скоро среден.
Като пристигнат ще ги снимам и ще сложа реална снимка.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
февруари 27, 2012, 09:39:24 »
Alleksia
, обувките са наистина много нежни
И аз успях да си харесам няколко чифта от този сайт
А би ли споделила каква цена ти е излизала доставката за един чифт обувки при предишните ти поръчки?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
февруари 27, 2012, 10:31:59 »
ivelka, благодаря
4.95 евро е за 5-7 дни до цяла Европа, за неограничен брой и вид стоки. Аз си поръчах заендо със сватбените и още едни
За поръчка над 65 евро е безплатна доставката. В лири мисля, че беше 3.75, не помня вече. На деливъри ги пише докъде колко струва.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #147 -:
февруари 27, 2012, 10:42:15 »
Здравейте момичета,
Вчера бях на първа обиколка по магазините в моловете във Варна за обувки. С една дума -
трагедия
Ще изчакам още 2 седмици и ще обиколя наново всичко и ако не стане рискувам и поръчвам по интернет.
Единственото място, където имаше едни обувки, които ми харесаха - сатенени в бяло беше в магазина на
Tergan
-нооо разбира се бяха големи.
Ако някой е от Варна и търси подобни на моя стил и носи 39 номер, може да отскочи и да ги погледне.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #148 -:
февруари 27, 2012, 13:06:51 »
Пак аз...
Преди час получих едни обувки на Paula Soler, които бях поръчала преди месец от Fashion days - прекрасни са, много удобни и ми стават точно
.
Та във връзка с това се престраших и поръчах тези в екрю
http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Mansfield-High-Heel-Wedding-Shoes.html
Сега остава само да стискам палци..............
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #149 -:
февруари 27, 2012, 18:37:15 »
Аз почнах много да се замислям. И тези мноооого ми харесват:
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=106069
Активен
Страници: