Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:54:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172259 пъти)
SUNche
Новак
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #435 -:
май 21, 2012, 15:33:46 »
Цитат на: DjNick Mc в май 21, 2012, 15:30:30
Това е таксата която се плаща в някои заведения когато си внесеш собствени напитки, алкохолни или безалкохолни.
Да и е хубаво, когато питаш дали можеш да си внасяш напитки без такса, да уточниш, че става дума за алкохолни и безалкохолни (най-вече вода). Аз си мислех, че ако задам въпроса си само с напитки, ще стане ясно, че питам и за двата вида, но явно трябва да си конкретен, инак може да има изненади
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #436 -:
май 21, 2012, 15:34:00 »
В нашият ресторант няма такси за нищо ( внасяме алкохол, ядки и дори мезета) Но вярно има други където ни искаха такса за WC, даже ако режат тортата, ако не е от сладкарницата дето те работят с нея ...Ние такива такси нямаме ( тирбушон, тортен нож и тем подобни )
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #437 -:
май 21, 2012, 15:39:33 »
Олеле, тия хора се чудят откъде още пари да вземат. При нас (х-л Берлин) също няма такси, само тъпото е че минералната вода и безалкохолните трябва да са от тях
, а нали се сещате, че август най-много се котира водата!
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
Отг: Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #438 -:
май 21, 2012, 15:50:06 »
Цитат на: Christy в май 21, 2012, 08:28:05
Тъй като сватбата ми мина и скоро ще дам цялостен отзив в темата "Свършената и несвършена работа", но мисля че тук е моментът да дам отзивите си от ресторант "България" - София. Изключително доволни сме!
Да попитам за ресторант България на Цар Освободител ли става въпрос?Ако да,може ли дадеш повече информация(може и на лично)за цени,разрешават ли внасяне на напитки,имат ли такси за този тип услуги?Ние се стремяхме към нещо по-евтино,но ако ще се харчим определено мислим да е там,защото по снимките много ни хареса!!!
Благодаря ти предварително!!!
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #439 -:
май 21, 2012, 16:04:41 »
Цитат на: SUNche в май 21, 2012, 15:39:33
Олеле, тия хора се чудят откъде още пари да вземат. При нас (х-л Берлин) също няма такси, само тъпото е че минералната вода и безалкохолните трябва да са от тях
, а нали се сещате, че август най-много се котира водата!
Много важно да попитате какви са им цените. Ние на едно място харесахме и също ни казаха, че водата и безалкохолните са от тях. Добре, че поискахме да ни кажат колко струват. Безалкохолни в стъклени бутилки - 3лв, вода 1л -
6лв!!!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #440 -:
май 21, 2012, 16:56:07 »
Вие ме разбихте просто - при нас има по две бутилки безалкохолно на човек ( половината гости не пият безалкохолно) и бутилка 1.5 л мин вода на човек. Това прави по 2 л на човек. Отделно има и по 0.5 бира на човек. Ние ще внесем още вода по 1.5 л на човек - смятам, че каквато жега да е все пак 3 л са си байгън вода на човек. Бирата и безалкохолното е от тях, които иска допълнително. Цената на една бира е 1 лв., а на безалкохолното 0.8 лв., кафетата също ще ги платим, които иска с тортата.
Мислим, че е достатъчно за 80 гости.
Вода 1 л. - 6 лв. ? Къде е този ресторант? На Мостът на Въздишките във Венеция ли? Това е пладнешки обир!
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #441 -:
май 21, 2012, 17:06:27 »
И на нас ни трябваше малко време да се освестим.
В София.
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #442 -:
май 21, 2012, 21:10:36 »
Да поясна в Ловен парк само алкохолни напитки ще внасяме. Мисля, че в менюто можем да си включим и някакво безалкохолно. Иначе ядохме там веднъж, цените са ок.
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #443 -:
май 21, 2012, 22:55:15 »
Цитат на: Tsutsi в май 21, 2012, 16:56:07
Вие ме разбихте просто - при нас има по две бутилки безалкохолно на човек ( половината гости не пият безалкохолно) и бутилка 1.5 л мин вода на човек. Това прави по 2 л на човек. Отделно има и по 0.5 бира на човек. Ние ще внесем още вода по 1.5 л на човек - смятам, че каквато жега да е все пак 3 л са си байгън вода на човек. Бирата и безалкохолното е от тях, които иска допълнително. Цената на една бира е 1 лв., а на безалкохолното 0.8 лв., кафетата също ще ги платим, които иска с тортата.
Мислим, че е достатъчно за 80 гости.
Вода 1 л. - 6 лв. ? Къде е този ресторант? На Мостът на Въздишките във Венеция ли? Това е пладнешки обир!
А вие, апропо, къде ще бъдете? Извинявай, ти сигурно си писала, ама сега ако седна да ровя, може да ми замине нощта
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
Отг: Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #444 -:
май 22, 2012, 08:51:41 »
Цитат на: MuMeTo в май 21, 2012, 15:50:06
Да попитам за ресторант България на Цар Освободител ли става въпрос?Ако да,може ли дадеш повече информация(може и на лично)за цени,разрешават ли внасяне на напитки,имат ли такси за този тип услуги?Ние се стремяхме към нещо по-евтино,но ако ще се харчим определено мислим да е там,защото по снимките много ни хареса!!!
Благодаря ти предварително!!!
Да за него. За цени най-добре да говориш с управителя, макар че те ти дават 3 стандартни менюта като най-скъпото беше 50 лв., имаше за 40 и за 35. Разрешават внасянето на алкохол и безалкохолни, няма такса за внасяне.
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
«
Отговор #445 -:
май 22, 2012, 09:28:28 »
Christy,благодаря ти ужасно
.След тази ужасна и безсънна нощ и предстоящият тежък ден,отговорът ти направо ми оправи деня.Ние гледахме снимки от овалната зала и направо се влюбихме(особено аз
),но очаквахме цените да са поне от 60-70 лв нагоре,но сумите които каза ще ни се вместят чудесно в бюджета.Само да се надяваме нашата дата да е свободна.Още днес ще се обадим да проверим и ако е свободно да ходим на среща с управителя.
Искам само да те попитам,как стои и въпроса с паркирането там?
Отново ти благодаря ужасно много!!!
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #446 -:
май 22, 2012, 09:28:58 »
Ние сме в р-т Диана с. Труд, Пловдив
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #447 -:
май 22, 2012, 10:14:01 »
Има доста места къде да се паркира, големия паркинг на Батенберг, опашката на коня, БНБ и т.н. в района и събота и неделя не са синя зона, съответно са свободни за паркиране.
Забравих да кажа, че тортата е включена в кувертите, а е много вкусна (поне нашата беше) и имат цял каталог с всякакъв дизайн, доста хубави имаше, но правят и по твоя снимка без проблем.
Активен
pilli
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #448 -:
май 22, 2012, 11:22:13 »
Май никой няма впечатления от ресторанта на хотел Вега :'(Аз съм доста объркана.Хората там са много мили и условията са добри.Единственото лошо нещо е че е малко тъмничко.И никъде в нета не успях да намеря хубави снимки от сватба там!Ще съм много благодарна ако някой сподели някакво мнение!
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #449 -:
май 22, 2012, 12:44:06 »
pilli
Аз също много го бях харесала - единствания недостатък му беше липсата на тераса или друго открито място за излизане за по глътка въздух. Предполагам, че ще стане супер сватба там - с тези кръгли маси и красиви столове и атмосфера
Съжалявам, но нямам по-преки наблюдения
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре