Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:26:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172379 пъти)

goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #360 -: април 05, 2012, 21:56:16 »

За "Чергата" да споделя какво ми казаха съвсем скоро. Един приятел каза, че бил на сватба 2007 и нямали климатик и било много горещо. Има ли някой, който е бил по-скоро, за да сподели за настоящата ситуация? Ние вече сме го капарирали и си ни харесва, но сега ново двайсет  beating
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #361 -: април 05, 2012, 22:08:36 »

goldish, със съпруга ми бяхме на сватба в ресторант "Чергата" в края на май 2011-та година (не е много скоро, но все е по-добре от 2007-ма  Wink ). Никакви проблеми нямаше с вентилацията, не е било нито горещо, нито студено. Като гости останахме с повече от добри впечатения от всичко. Според мен изборът ви е наистина чудесен  give_rose
Активен
kopretina
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #362 -: април 06, 2012, 12:39:19 »

И ние накрая избрахме "Чергата". Надявам се всичко да бъде наред.  smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #363 -: април 06, 2012, 12:44:43 »

За "Чергата" да споделя какво ми казаха съвсем скоро. Един приятел каза, че бил на сватба 2007 и нямали климатик и било много горещо. Има ли някой, който е бил по-скоро, за да сподели за настоящата ситуация? Ние вече сме го капарирали и си ни харесва, но сега ново двайсет  beating

Не се притеснявайте, там нещата са добри. Персонала е в час с провеждане на сватбени партита, кухнята е добра и обстановката също. Няма за какво да се притеснявате. смело напред и успешна подготовка !!!
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 08, 2012, 02:04:05 »

Здравейте на всички!
Някой има ли впечатления от ресторант Империя в гр. Стара Загора?
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #365 -: април 10, 2012, 21:27:22 »

Има ли момичета, които да са избрали р-нт България?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: април 10, 2012, 21:36:33 »

Има ли момичета, които да са избрали р-нт България?

Аз.
Активен
aventita
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #367 -: април 11, 2012, 10:16:15 »

Здравейте. Записвам се и аз при вас. Благодаря на всички, които систематизират впечатленията си.
Моят въпрос е следният: Представям си сватбеното празненство по-скоро като градинско парти с кетъринг. Има ли някой, който да е организирал нещо подобно? Ще съм благодарна най-вече на идеи за място - вили, комплекси, градини в София.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #368 -: април 11, 2012, 10:24:18 »

Здравейте. Записвам се и аз при вас. Благодаря на всички, които систематизират впечатленията си.
Моят въпрос е следният: Представям си сватбеното празненство по-скоро като градинско парти с кетъринг. Има ли някой, който да е организирал нещо подобно? Ще съм благодарна най-вече на идеи за място - вили, комплекси, градини в София.

В софия няма място където да направите подобно парти и то да може да продължи след 22.00. На всякъде ще трабва след 22.00 да намалите музиката до минимум за да не дойде полицията. За вашата идея ще ви трябва място около София, където няма жилищни сгради и хора който живеят на близо. Независимо кой какво ви обещава.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 11, 2012, 10:48:57 »

Не знам дали в "черна котка", няма да стане? Там съм виждала партита в градината. Но задължително трябва да има шатра, заради дъжд и вятър (поне аз така си мисля - на една сватба през Август до последно треперихме дали няма да завали) и то вече не е съвсем градинско... И аз доста търсих, но не намерих такова място около София и се отказах sad
Активен
aventita
Новак
*

« Отговор #370 -: април 11, 2012, 11:21:19 »

Аз точно с шатри си го представям. Но и подозирах, че най-вероятно ще се наложи просто да се огранича с градината на някой ресторант
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 11, 2012, 12:57:25 »

Колко гости ще имате? Виж, ако искаш и градината на хотел "Аякс", в галерията на сайта им има снимки от мероприятие със шатри. Не знам какви са условията, защото така и не благоволиха да ми отговорят на запитването (за което съм им благодарна де - намерих си по-хубаво място, а те загубиха една сватба в наше лице  tease)
Активен
aventita
Новак
*

« Отговор #372 -: април 11, 2012, 13:49:06 »

Благодаря за идеята, ylith. Засега сме 70 човека, надявам се това да е окончателният брой.
Активен
evichka_81
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #373 -: април 11, 2012, 14:28:42 »

Здравейте,искам да  попитам някой има ли впечатления от ресторант TAVAN?Търся си място с градина или изобщо нещо на вън за сватбата за около 80 човека и той ми се стори доста приятен.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #374 -: април 11, 2012, 16:07:59 »

Не знам дали в "черна котка", няма да стане? Там съм виждала партита в градината. Но задължително трябва да има шатра, заради дъжд и вятър (поне аз така си мисля - на една сватба през Август до последно треперихме дали няма да завали) и то вече не е съвсем градинско... И аз доста търсих, но не намерих такова място около София и се отказах sad

Черната котка става !!! Точно за това говоря че трябва да е извън София и да няма наблизо жилищни сгради. Черната котка е идеалното място. Историческия музей и дом 2 в бояна също. Както и в х.р-т На Върха.
« Последна редакция: април 11, 2012, 16:10:56 от DjNick Mc » Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: