Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:57:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172414 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #345 -:
март 29, 2012, 20:49:28 »
Благодаря ти за инфото. Аз са сватбата имам ресторант, трябваше ми за повече хора. Но моя приятелка се интересува, та реших да попитам. Благодаря още веднъж.
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
Отг: Сватба в ресторант "Сезони", Хилтън
«
Отговор #346 -:
март 29, 2012, 20:55:40 »
Цитат на: dagadumbata в март 29, 2012, 03:28:39
Здравейте,
Хякой да е правил или бил на сватба в р-т Сезони в х-л Хилтън, София. Много ще съм ви благодарна ако можете да споделите впечатления, снимки и т.н.
Благодаря ви предварително
dagadumbata, една близка приятелка беше на сватба в Хилтън миналия септември, но не в ресторната, а в залата им. Каза, че всичко е било на ниво: много приятна обстановка, обслужване (били са на блок маса). Ние също имахме среща там, така че може да ти изпратя актуална оферта, ако ще е полезно. Момичето от отдел продажби ни направи много добро впечатление.
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #347 -:
март 29, 2012, 21:52:38 »
Цитат на: desirer в март 29, 2012, 20:45:14
veseto_87
, аз не съм ylith, но ще споделя понеже сме в същият ресторант. Ресторанта е толкова хубав даже по хубав от снимката. Казват, че е за 90човека. Има тераска, на която може да се направи изнесен ритуал. Цените са м/у 45 и 80лв, алкохол се внася без такса. Можеш да разгледаш сайта
http://www.BerlinParkVitosha.com
. Аз като се обадих, казах им е-маил и след няма и 5мин. ми върнаха готовите менюта с цени. Аз за сега съм много доволна, момичетата са много любезни. Имат и нощен бар в хотела, не знам как функционира,
ylith
ако знеш, ще се радвам да споделелиш, може ли младоженците с младите гости да продължът купона там?
Да, може да продължи празненството в бара. Ние слязохме в 12.30 и продължихме до 3.30
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #348 -:
март 30, 2012, 08:00:37 »
Няма проблем партито да продължи в нощния бар, но там не е разрешено внасянето на каквито и да е напитки. Тъй като нощния бар се отваря само за частни партита – има такса 200 лв за сервиз, която не включва DJ, а само сервитьор и барман.
Общо взето ние решихме, че няма да слизаме, а ще си седим в ресторанта - увериха ме, че няма проблеми до колко ще останем, стига да се измъкнем преди закуска и сервитьорите да могат да си оправят за сутринта.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #349 -:
март 30, 2012, 09:07:22 »
Благодаря за инфото, в такъв случай определено излиза по изгодно да си останем в ресторанта и да плащаме overtime. Иначе и на нас ни казаха същото, че можем да останем колкото искаме, стига да остане време те да се подготвят за закуската. Единствено след 12 вечерта заключват терасата заради шума.
Активен
avrora13
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #350 -:
март 31, 2012, 08:30:42 »
Здравейте! Чета форума от няколко месеца, защото ми предстои сватба през август месец. Колебая се между два ресторанта - ресторанта на Феста хотел и ресторанта на Бест Уестърн Плюс Сити Хотел... Благодаря предварително за препоръките.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #351 -:
март 31, 2012, 09:28:47 »
Един глас от мен за "Бест Уестърн Сити Хотел"
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #352 -:
април 02, 2012, 20:58:04 »
Двата ресторанта са много различни - единият е доста ..хм..помпозен, но пък няма нужда от много украса, другият е доста нисък и тъмен, но пък цените са по-добри
Ние току-що капарирахме ресторанта, който избрахме, така че мога да споделя мнението си и за другите няколко, които харесахме и за които се чудихме
:
Ресторант Враня
, х-л Рила
Залата е уникална, точно за сватба, в едни много приятни кремави цветове. Има квадратна форма, при по-голями сватби (над 100-120 души) отварят странично помещение и става по-правоъгълна и честно казано е по-подходящ за сватби за гости под тази бройка. Най-красивото нещо в залата е невероятният таван, който е платно като небето:
Отрицателни черти - получихме малко лоши отзиви за обслужването, цените им хич не са ниски (мин 46 лева, но другите примерни менюта са значително по-добри и по-скъпи), такса алкохол на човек 3 лв или закупуване на алкохол на доста високи цени.
«
Последна редакция: април 02, 2012, 21:24:27 от flyin
»
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #353 -:
април 02, 2012, 21:19:57 »
Ресторант България
Честно казано, до сега не бяхме влизали и определено залата е много хубава. Стълбите са много внушителни (но ако си доста почерпен, ще са и доста трудни за преодоляване
хихи). Персоналът беше много любезен, особено управителят, който успя да ни предостави цялата необходима информация, без да ни губи времето. Цените са от 43 до 50 лв, включват торта, която със сигурност е много хубава, имайки предвид това, което видяхме в сладкарницата
Плюсове - залата наистина си заслужава, ресторантът е на центъра и е близо до църкви и ритуална зала Триадица. Цените не са прекалено високи за доброто качество, което ресторантът предлага.
Минуси - ако сте над стотина души, ще трябва една част от гостите да са на втория етаж, което си е доста кофти.
Ресторант Flowers
Ресторантът е много приятен, управителката беше страхотна, десените на стените са цветя (лалета, любимите ми!). Има отделен вход за залата за сватба, тоест не е необходимо да минаваш през ресторанта, за да стигнеш до залата, която освен това има и отделна тоалетна.
Плюсове - цените , 33 лв (салата, предястие, основно ястие с гарнитура, плато колбаси, питка хляб, ракия 50 мл, чаша вино, безалкохолно 2 бр, минералната вода е в неограничено количество), няма такси алкохол, овъртайм само 100 лв, украсата на сватбената маса е от тях
Минуси - трудно мога да изтъкна някакви сериозни минуси. Приятелят ми обаче не хареса ниските тавани. Според мен ресторантът е много добра идея за хора, които имат ограничен бюджет.
«
Последна редакция: април 02, 2012, 21:24:03 от flyin
»
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
април 03, 2012, 09:18:52 »
При всичките тези писания в общи линии, с леки разминавания и лични интерпретации всеки забелязва и вижда нещата съвсем стандартно.
Не по-различно от това което всеки един от бъдещите младоженци би видял при своята визита. Има неща и моменти, които не бихте разбрали и видели с "просто око", а те са доста съществени.
Със сигурност, не толкова явната информация е тази, която всеки би желал да научи, защото от тази информация зависи до голяма степен протичането на празника по начин по-който всеки един си е направил сценария.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Отг: Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #355 -:
април 03, 2012, 19:05:31 »
Цитат на: DjNick Mc в април 03, 2012, 09:18:52
При всичките тези писания в общи линии, с леки разминавания и лични интерпретации всеки забелязва и вижда нещата съвсем стандартно.
Не по-различно от това което всеки един от бъдещите младоженци би видял при своята визита. Има неща и моменти, които не бихте разбрали и видели с "просто око", а те са доста съществени.
Със сигурност, не толкова явната информация е тази, която всеки би желал да научи, защото от тази информация зависи до голяма степен протичането на празника по начин по-който всеки един си е направил сценария.
DjNick, на мен подобна информация ми беше много полезна като избирах кои ресторанти да посетим, защото знаех на какво да обърна повече внимание, да придобия представа горе-долу как вървят куветите и за да си направим някакъв реален план за действие
Няма сайт, който да съдържа списък на абсолютно всички заведения, в които бяхме през последните 3 месеца, и информацията за тях си я набавих от форума, с малки изключения.
Ако прецениш да споделиш по-задълбочена оценка на някои от ресторантите, заповядай, със сигурност ще има хора, за които това ще бъде полезно
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
април 03, 2012, 23:23:32 »
flyin,
Това което правите наистина е много ценно и така систематизирано помага максимално на всички които се интересуват от тази тема във форума !!!
Активен
kopretina
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #357 -:
април 04, 2012, 21:06:49 »
Здравейте! Ние видяхме 12 ресторанта (другата седмица ще имам повече време и ще напиша впечатления), в които нашата дата беше свободна. След сравняване и премисляне сведохме избора до два - "Flowers" и "Чергата". И в двата има неща, които ми харесват, и такива, които ме карат да се замисля дали това е правилният избор. Вие кой бихте избрали?
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #358 -:
април 05, 2012, 07:41:07 »
Аз избрах Чергата. На мен не ми хареса Флауърс, защото е в нагазин и от прозорците се виждат строителни материали.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #359 -:
април 05, 2012, 09:26:26 »
Цитат на: kopretina в април 04, 2012, 21:06:49
Здравейте! Ние видяхме 12 ресторанта (другата седмица ще имам повече време и ще напиша впечатления), в които нашата дата беше свободна. След сравняване и премисляне сведохме избора до два - "Flowers" и "Чергата". И в двата има неща, които ми харесват, и такива, които ме карат да се замисля дали това е правилният избор. Вие кой бихте избрали?
Още един глас за "Чергата".
въпреки че всеки си има предпочитания и харесва различни неща. По-скоро Вие трябва да изберете защото сте на ясно с нещата които харесвате и предпочитате.
«
Последна редакция: април 05, 2012, 09:28:53 от DjNick Mc
»
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]