Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:25:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172537 пъти)
flyin
Сватбен ГУРУ
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #300 -:
март 12, 2012, 22:06:57 »
Темата за беседката в "Украса на ресторанта" ми напомни за още един хотел, в който не ходихме, но говорихме с хората по телефона и ако имаше място за повече хора в ресторанта, може би щяхме да го ангажираме:
Ресторант в хотел Шато
http://www.6ato.bg/
Градината изглежда страхотно, собствениците очевидно много са се постарали.
Цените хич не бяха ниски, не мога да си намеря записките, но за бъдещи младоженци с повечко пари и по-малко гости, мястото изглежда отлично
П.с. забравих да спомена, че ресторантът побира около 40 души макс.
art.jpg
(62.16 KB, 418x285 - видяно 3864 пъти.)
«
Последна редакция: март 12, 2012, 22:09:46 от flyin
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #301 -:
март 15, 2012, 11:48:05 »
40 души е много малко за сватба, трябва да е много малка сватбата.
Активен
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #302 -:
март 16, 2012, 14:05:20 »
Слагам един запис тук, за да следя нещата. Нашата дата е догодина, защото за тази година няма да смогнем, но така като гледам, се справяте за доста по-кратко време.
Изчетох от корица до корица, водих си записки и сега съм горе-долу наясно уж.
При нас става въпрос за 120-150 май, не сме ги уточнявали съвсем. Според вас има ли фрапантна разлика в цените от сезон до сезон и възможно ли е още от сега да си резервираме мястото?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #303 -:
март 17, 2012, 06:24:11 »
Възможно е, но никой няма да ви даде цена на куверта за догодина. Защото няма да знае колко ще му струват продуктите и разходите.
Активен
sancho
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #304 -:
март 17, 2012, 23:29:55 »
Търсейки ресторант случайно попаднах на обява на страницата на пицария Виктория - чудно ми е дали това е реално защото тази на България би ми била идеална някой знае ли нещо
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #305 -:
март 18, 2012, 12:14:42 »
Вчера бяхме на дегустация в ресторанта (Берлин в Бояна) - невероятно е! Беше невероятно вкусно, неща, които бях сигурна, че няма да ми харесат ме плениха тотално! Избирахме между 2 предварително уточнени менюта и си облизахме пръстите
А обстановката вечер е просто вълшебна
много съм щастлива, че се спряхме на този ресторант! Персонала също е изключително любезен (не само с нас и сега - наблюдавах ги как се отнасят и с другите клиенти)
Много съм щастлива!
Активен
Mariko
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #306 -:
март 18, 2012, 14:24:02 »
Цитат на: ylith в март 18, 2012, 12:14:42
Вчера бяхме на дегустация в ресторанта (Берлин в Бояна) - невероятно е! Беше невероятно вкусно, неща, които бях сигурна, че няма да ми харесат ме плениха тотално! Избирахме между 2 предварително уточнени менюта и си облизахме пръстите
А обстановката вечер е просто вълшебна
много съм щастлива, че се спряхме на този ресторант! Персонала също е изключително любезен (не само с нас и сега - наблюдавах ги как се отнасят и с другите клиенти)
Много съм щастлива!
Ще споделиш ли какви са цените там? Аз го разлеждах, хареса ми много, но после прочетох, че е за около 80-90 човека вътре, като допълнително отварят вратите към градината. Реших, че ще е малко кофти, ако една част от гостите са навън, а ако завали дъжд, ще се чудим как да се събираме ....
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #307 -:
март 18, 2012, 15:54:47 »
Кувертите са от 45лв нагоре, според мен напълно си заслужава! Събират се около 80 човека, може и повечко, но става доста тясно
за отваряне на вратите не е ставало дума. Управителката е много готина - пиши(обади) й и съм сигурна че веднага ще отговори на всичко, което те интересува
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #308 -:
март 18, 2012, 20:48:17 »
Един приятел ми се обади днес и ми съобщи новината, че е решил да се жени. С половинката му обаче решили, че искат сватбата им да е на открито. Ходили във Ловния парк и им харесало мястото. Аз обаче нямам впечатления от там. Някой да се сеща за други подобни места? Ще чакам още предложения, и отзиви за самия Ловен Парк. Сигурен, че има достатъчно удобни за тази цел места, но в момента нищо не ми идва на ум.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #309 -:
март 18, 2012, 21:07:09 »
Ме щом им е харесало, какъв е проблема? Храната и обслужването стават, но на визия е Ловен парк, далече е от визията на сватбарски ресторант. Може би градината става, но с много украса.Но пък е евтино, така че има с какво да компенсира.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #310 -:
март 18, 2012, 21:12:45 »
Моя братовчедка си празнува в Ловен парк абсолвентския бал и каза,че храната и обслужването били много добри. И ние даже ходихме на оглед. Не е лошо. Просторно е. Мисля 35 лева е куверта.
Активен
SPECIALNIQ
Новак
«
Отговор #311 -:
март 18, 2012, 21:24:35 »
AIVEN, ние с момата ходихме на среща с управителя на ресторант на Върха (говорим за градината им), мястото е уникално, куверта е 38 лв, каза че не иска такса за внасяне на алкохол, подарък за младоженците е нощувката, след 12 часа е 100 лв таксата. Не сме хапвали там, така че за храна не мога да коментирам, но за тази цена на куверта и гледката която е си заслужава, който иска сватба на открито (поне за мен, другото място ми беше комплекс Яев, но отпадна след като тук в сф си намерихме). Аз имам въпрос към вас, още не сме капарирари дата,но преди няколко дена фирма за украса ми прати линк за ресторант на Върха(след като ги запитах колко ще ми струва украсата на градината),където имаше лоши коментари от сорта, че им казали едно, било друго, сервитъорите чакали гостите да станат да танцуват за да им вдигнат пълните чинии и т.н.. Та ще бъда доста благодарен ако ми кажете дали знаете от 2008 дали е същия управител, и наистина ли има такива изцепки преди да сме отишли да го капарираме.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #312 -:
март 18, 2012, 22:09:04 »
Цитат на: SPECIALNIQ в март 18, 2012, 21:24:35
Аз имам въпрос към вас, още не сме капарирари дата,но преди няколко дена фирма за украса ми прати линк за ресторант на Върха(след като ги запитах колко ще ми струва украсата на градината),където имаше лоши коментари от сорта, че им казали едно, било друго, сервитъорите чакали гостите да станат да танцуват за да им вдигнат пълните чинии и т.н.. Та ще бъда доста благодарен ако ми кажете дали знаете от 2008 дали е същия управител, и наистина ли има такива изцепки преди да сме отишли да го капарираме.
Ресторантът (както и хотелската част) е семеен, така че най-вероятно управителят е същият
Аз също четох някакви недотам положителни коментари и това, че е толкова далече от центъра, както и разбитите пътища, ни отказа.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #313 -:
март 19, 2012, 11:10:52 »
Цитат на: Deliysky в март 18, 2012, 21:07:09
Ме щом им е харесало, какъв е проблема? Храната и обслужването стават, но на визия е Ловен парк, далече е от визията на сватбарски ресторант. Може би градината става, но с много украса.Но пък е евтино, така че има с какво да компенсира.
Той за това може би ме попита - дали аз знам за други подобни места, но аз не можах да му предложа нищо друго. Даже не можах да му дам отзиви за Ловния парк.
Направо станах за резил. Нали това ми е работата. Точно там не съм бил. Какво да се прави....
Исках да хвърля един поглед на градината на въпросния р-т но в нета нищо не намирам. Случайно да ти се намират някакви снимки от там?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #314 -:
март 19, 2012, 13:49:31 »
Лично аз не съм снимал с години в ресторант "Ловен парк". Но участници от форума бяха там за своето тържество. В същност ресторанта е приятен, малко занемарен, но какво от това. Има хотелски к-с към него, който не съм "пробвал".
Ресторантът е удобен за летните горещи месеци. Място за пракиране достатъчно, градина с барбекю , басейнчета и фонтани. Малко е тъмно вътре. Предполагам, че има все някакъв ремонт от тогава. По-добър е от стол ресторантите по министерства и ведомства.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...