Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:24:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172244 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: януари 23, 2012, 08:23:22 »

Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #1 -: януари 23, 2012, 14:06:11 »

Ние вече свършихме с обиколката на ресторанти и мисля, че  доста места пообиколихме и сега са трябва да вземем решение кой ресторант ще е най-подходящ, удобен и т.н.

Сред фаворитите сме включили и залата на Флоримонт Експо на бул България, но тук не можах да намеря конкретни мнения за качеството на храната, обслужване, коректност... Ако някой е бил там на сватба, ще ми бъде много полезно, ако сподели мнение  give_rose
Активен
Vassi
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #2 -: януари 23, 2012, 15:58:43 »

Здравейте,

Може ли някой да ми даде повече информация относно обслужването и храната в Бална зала София, Терра груп?

Поздрави на всички! :-)
Активен
juliet
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #3 -: януари 23, 2012, 17:25:01 »

Марина, октомври месец бях на сватба във Флоримонт Експото. Нямам оплаквания. Сервитьора ни се падна един зевзек, който с удоволствие би пийнал с нас smile храната не беше лоша, място за танцуване имаше много, мрънкане за часове и сила на музиката - никакво.
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #4 -: януари 23, 2012, 17:42:48 »

Мерси, julieth  Bravo
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #5 -: януари 23, 2012, 18:05:11 »

А какви са цените във Флоримонт експо?
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**

« Отговор #6 -: януари 23, 2012, 18:13:43 »

А какви са цените във Флоримонт експо?
кувертите са между 45-60 лв. Не се включва торта, а безалкохолните ги купуваш от тях. Свободно внасяне на алкохол иначе. Оувъртайм тече след 6тия час, а след това е 150 лв. За други подробности не сме питали
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #7 -: януари 23, 2012, 19:12:50 »

Флоримонт Експо  едно от малкото места, където се чувствате в свои води. Няма проблем с музиката, добра храна, добър персонал и никой не ви гони до си тръгвате.
Активен
Radi_L
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #8 -: януари 23, 2012, 19:17:04 »

МОже ли да събера малко мнения за ресторант КООП на ЦКС?
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #9 -: януари 23, 2012, 19:46:51 »

МОже ли да събера малко мнения за ресторант КООП на ЦКС?
Заведението си е "соц от всякъде". като интериор и като меню. Но пък персонала е любезен и искрено се радва на сватби тъй като не правят много. Но имат други мероприятия - Банкети и КООП сбирки и т.н. Ако Ви харесва ресторанта няма лошо. Информацията ми е от преди 2 години когато работих там на една сватба. Ако не Ви разрешат да ползвате служебния паркинг ще имате голям проблем. На около в уличките всичко е заето и няма никакви места за паркиране. Освен това е синя зона. Аз си спомням, че бях спрял на тротоара пред самия вход. Не помня дали защото не ми даваха да ползвам служебния паркинг или защото от там ми беше по-удобно да сваля апаратурата. Непременно проверете как стои въпроса с паркинга. give_rose
Активен
Radi_L
Новак
*

« Отговор #10 -: януари 23, 2012, 20:09:39 »

Дават ми паргинга на ресторанта. Ремонтиран е наскоро и сега интериорът е по-скоро битов. С подходяща украса мисля, че ще се получат нещата, но .....
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #11 -: януари 23, 2012, 20:11:32 »

Radi_L  - няма да съжалявате !!!

КООП на ЦКС е също много изгодно място за сватби. Скоро го реновираха, така че има добър вид. Радва се на доста клиенти и сватби. Това е място в стил - пост комунистически модернизам съчетан с леко битов тунинг lol), но е доста приятно, където също така нама да имате проблем с музиката. За сватба до 120 души е много добър вариант стига да не сте любители на хай клас заведение. Добри цени, добра кухна и приветлив персонал.
« Последна редакция: януари 23, 2012, 20:13:37 от DjNick Mc » Активен
Radi_L
Новак
*

« Отговор #12 -: януари 23, 2012, 20:21:20 »

Предполагам всеки търси баланс между цена и качество. Аз също. А в  КООП бащата на годеницата ми е като господар. Работи за ЦКС от адски много години. Всички го познават. Казват, че можем да направим с ресторанта всичко което искаме. Сами си определяме менюто, нямаме такси за нищо. Всичко ни е ОК. Но се колебая
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #13 -: януари 23, 2012, 20:23:35 »

Radi_L
Това е заведението и няма да съжалявате  good Обстановката е такава, че предразполага хората към добро настроение и от практиката мога да ви кажа че там винаги са ставали добри сватбени партита.
« Последна редакция: януари 23, 2012, 20:26:22 от DjNick Mc » Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #14 -: януари 24, 2012, 02:37:56 »

Аз търся хубаво елитно място, по възможност с хотелска част. "Проблемът" е, че с мъжа ми искаме сватба в съвсем тесен кръг - максимум 20 човека. Като го кажем това, навсякъде ни гледат като извънземни. Да не говорим, че аз не искам нито балони, нито ония ужасни (според мен!) бели калъфи, нито разните му там менчета, платна, питки и т. н. Искам елегантно съвременно тържество без традиционалистки елементи (хич не са ми по вкуса) и с украса само от живи цветя и свещи. Мисля, че не са супер изисквания, но никой не ни взема на сериозно...
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: