Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:53:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 9 част  (Прочетена 172519 пъти)

anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #270 -: март 05, 2012, 11:47:02 »

Момичета, дайде идеи за бонбони, които не се разтопяват? Или нещо друго вкусно за ядене, което се събира в малка кутийка? Намерих кутии много подходящи за моята сватбена тема по 0.50 стотинки и мисля да сложа вътре нещо сладичко за мъжете (за жените имам вече огледала). Но ме е страх ако сложа шоколадов бонбон, да не се разтопи по кутията и да стане ужас...
Другият вариант е бонбонът да е опакован- хрумва ви като вариант Рафаело или Линдт червените. Даже май Рафаело е добър вариант- цветовете са подходящи за сватебна тематика и е по-изискан някак си...не знам един бонбон по колко излиза, но едва ли е повече от 0.50...

Не знам това подходящо ли е за мъже? Уж е за хапване, но все пак кутийка с пеперуди си е лигаво...но отдолу ще я надпиша с имената ни и датата и може да се пази за спомен от по-сантименталните (има и такива мъже).

Също така с какво да надпиша кутийките, че да стане красиво? Определено само с химикал няма да е добре...Може би тъмно червен химикал от тези мастилените?Но ако се размажеее...
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 05, 2012, 11:58:08 »

anna_karenina, с тънкописец ще стане много хубаво.
« Последна редакция: март 05, 2012, 12:14:48 от sunset » Активен
rosito88
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #272 -: март 05, 2012, 12:13:45 »

anna_karenina разгледай този сайт http://aegeanparadise.eu/ и си изтегли каталога им за 2011-2012, на страница 24 са показали какви бонбони предлагат (куфети - захаросан бадем), дано да ти харесат smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 05, 2012, 14:51:46 »

Аз съм се спряла на тези http://welcomegifts.bg/index.php?p=20&c=&img=03a8f175a225d6d3ed9a083e03086b9cIMG_0058.JPG&p_id=2385#pic_p за мъжете, като ще ги напълня аз с мед и сама ще ги украсявам  good
Активен
steisy
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #274 -: март 05, 2012, 15:46:51 »

Анна, от къде си закупи кутийките толкова евтино? И каква големина са?
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #275 -: март 05, 2012, 16:47:18 »

Анна, от къде си закупи кутийките толкова евтино? И каква големина са?

Още не съм ги купила, чакам да видя дали няма да ме разубедите...Все исках за мъжете практичен подарък, но нищо практично, евтино и подходящо не мога да измисля..

Иначе от Сватбен Мол, магазин "Оксана". Те бяха по 2 лв, но заедно със стъклено подаръче вътре, а аз ги питах само кутийката колко ще струва и казаха 0.50 (дано да е така). Кутийката е средно голяма (да кажем като 3 кибритени една върху друга) и бяла с изрязани пеперуди, много ми хареса...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 05, 2012, 17:20:03 »

А, те мъжете едва ли ще си умрат за моята лъжичка със сърчице, ама... lol Не ми се занимаваше с подаръци за мъже и за жени. Не искам коментари "Ееее ама на вас мъжете са по-яки!". Плюс това, както вече казах - лъжичките са в кутийка с бяла панделка по 2. Т.е. на двойка ще подаряваме 1 кутийка, мисля че даже е романтично  blum
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 05, 2012, 17:39:23 »

Една позната-бъдеща булка е решила да остави подаръчетата за гостите на една маса и който иска да си вземе. Просто каза, че и е писнало да гледа на сватби как масово особено мъжете си "забравят" подаръчетата, та затова тя е взела около 45 подаръчета при 40 гости-дами. И като се замисли човек е доста права. Булките толкова време се чудят какво по-интересно да измислят и накрая пияния чичо Гошо го запилява някъде по трасето  tease .
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #278 -: март 05, 2012, 21:54:33 »

Здравейте момичета

Включвам се и тук, с желанието си да споделя с вас това, което сме решили да е подарък за нашите гости, и макр и толкова тривиално и масово,  аз мисля че е практично - наша снимка в рамка от сватбения ден  с ето този благодарствен текст:
Благодарим Ви,

че споделихте с нас най-щастливия миг -
красивото начало на съвместния ни живот.
Бъдете живи и здрави
и нека нашата благодарност и усмивки
радват и стоплят с обич домовете Ви!

Харесвам този тип подарък, защото в днешно време много рядко хората вадят своите снимки на хартен носител и по този начин гостите ни винаги ще имат в ръцете си "живия спомен" от сватбата ни, а и лично аз съм наредила в къщи всички такива снимки на витрината в хола ни! smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 05, 2012, 22:29:52 »

QueeN_ поздравления за подаръка- това е най-хубавия подарък за сватба, който никой няма да захвърли,забрави, качи на тавана и т.н... И това е единствения подарък, който е пряко свързан със сватбата- не бонбонките, не солничките, не лебедовите фигурки...
Активен
Mystique
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 05, 2012, 22:45:55 »

QueeN, браво!
И ние сме решили да подарим снимка от сватбата.  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 05, 2012, 22:49:41 »

Аз по-назад съм писала, че подаръчетата ще са коледни играчки за елха от глина, но от постовете тук се замислих, че за семейство...или трябва да подаря едничка за двамата или две еднакви играчки, което е безмислено...И сега се чудяя за мъжете какво да добавя..Видях днес Мишел е пуснала много сладурски кутийки с бонбон, не са много мъжки, но мога тях да ги приготвя за дамите, а играчките за мъжете...Пуснах запитване за цената, защото в сайта не беше много ясно...Но имате ли идея за подаръци за мъже, които да не саааа....бутилка вино, отварачка, бурканче или шишенце с нещо илиии свещ?
« Последна редакция: март 05, 2012, 23:03:08 от InLove_Girl » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 05, 2012, 22:57:40 »

InLove_Girl, мисля, че е напълно достатъчно една ръчно направена от теб играчка на двойка (семейство). Както казах и преди това- не задълбавайте толкова в тези подаръци, които масово мъжете не забелязват...А твоя подарък го харесвам, защото първо е много тематчиен и второ- защото ще е направен от теб  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 05, 2012, 23:05:13 »

Мариелка, може би наистина си права...Милото вика..."ти играчките направиии...че опря до допълнителните подаръци "  sarcastic Амаааа...като четаа темичките и така става - разколебавам се  crazy
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 05, 2012, 23:46:51 »

QeeeN_ на Милото братовчедка му раздаваха снимки с пожелание на сватбата им, на семейство по една снимка, наистина много хубав подарък...
Ние сме си поръчали стъклени сърца, обвити в тюл и лилави панделки, с пожелание за всеки гост smilesmilesmile Утре ги чакам и ще пусна снимки:)
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: