Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 05:46:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13 (Прочетена 188961 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13
«
Отговор #105 -:
януари 26, 2012, 21:04:02 »
Туити на всяка цена тази вкусотия ще я направя
и ще споделя с теб (с вас) дали ме е "взривило " ,но ми се струва ,че ще го направи
бЛАГОДАРЯ ти много - дано да имам време събота и неделя за да го напарвя по скоро
А и мерси за милите думи за моята пита
наистина стана много вкусна този път ( малко като нарцис се напарвих но....простете ми
)
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #106 -:
януари 26, 2012, 22:55:46 »
Bibsi8792
, как няма да ти простим, виж каква пита си направила! Супееееер!
Туити
, така като говориш за тази вкусотия направо докато четох не само ми потекоха лигите, ами не знам какво...
Цитат на: tweety bird в януари 26, 2012, 20:35:13
О, малллле как искам да си хапна пак
Ето на тази част тук вече ми прималя и много ми се прияде!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #107 -:
януари 26, 2012, 23:01:38 »
Туити,това съм сигурна ,че е вкусно ,но няма да го правя за да не си го изям сама
,мъжа ми не яде такива неща.
Бибси,чудно си сготвила,а питката е разкошна да можех парченце да си отчупя.....
Амъжа ми ми донесе профитероло и то огромна кутия,добре ,че ги замрази във фризера иначе щях да се дупя цяла нощ пред хладилника
.Ето произволна снимка
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8&hl=it&sa=X&rlz=1R2ADFA_itIT452&biw=1129&bih=625&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=MKzXc2twgdgMdM:&imgrefurl=http://www.kaneia.com/p/139/profiteroli&docid=K3O0LQXUOM-jRM&imgurl=http://www.kaneia.com/p/139/image%253Fwidth%253D420%2526height%253D330&w=420&h=308&ei=Er4hT5_2Eeqi4gSF5JWfCA&zoom=1&iact=hc&vpx=287&vpy=148&dur=665&hovh=192&hovw=262&tx=130&ty=97&sig=104471167131687072754&page=1&tbnh=134&tbnw=177&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #108 -:
януари 27, 2012, 07:50:42 »
Мога да ви кажа, че станах с мисълта за канелените рула .
Но няма да ям, все пак съм на диета оставам ми някакви си 5кг. , но и така съм си оки.
Нямам търпения някой да го направи.
Жужи, намали съставките и го направи за себе си. Аз като прави винаги давам и на съседката, хем аз да не ям, хем мъжа ми да не яде толкова.
Поправям си поста, хапнах си едно парченце, не можах просто
, но пък съм свалила затова си позволих .
«
Последна редакция: януари 27, 2012, 08:56:25 от tweety bird
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #109 -:
януари 27, 2012, 09:15:23 »
tweety bird много вкусно изглежда.
Bibsi8792 потекоха ми лигите от питката ти.Прекрасна е.Направо разкош.Мен хич ме няма в месенето и да ти кажа много се кефя на хора дето правят питки.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #110 -:
януари 27, 2012, 09:20:38 »
Туити, сподели ти какво хапваш, за да свалиш килограмите след бременноста. Аз не бях качила много, но след като родих доста качих и сега се ограничавам, обаче само 3 кг съм свалила, а имам поне още 10 да свалям
Сподели някоя диетична рецепта, моляяяяяяяяяяяяяяя
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
януари 27, 2012, 09:54:06 »
Капризче , при Гала дават за отслабването, не разбрах дали жените имат сайт, но го гледай ако имаш време.
Не знам дали тук да пиша или в другата тема, имам много писма относно кг. Аз тренирам почти всеки ден, понякога всеки ден, сега 4 дни не съм,защото съм в МЦ.
Бях на зелева супа с нея отслабнах и сега съм на разделно хранене и гледам да не е постоянно, че се появи проблема с ацетона, изглежда така съм се пречистила, че урината ми е по-чиста от на бебе.
Но гледам да заменям продуктите, както например, ям пилешко, телешко и риба. Заменям брашно с овесени трици ако искам десерт, захарр със стевия, сметана с прясно мляко. Много плодове, зеленчуци и т.н. Няма да продължавам ако искате ще идем в другата тема, за да не ме нахокат тука.
променям, Гала свърши
Рецепта, публикувах спаначена супа, Гучи ми напомни и си я направих вместо със сметана с мляко, стана супер.
Бях спряла мазнините, но сега пак ги включвам, защото разбрах, че не е хубаво да изключваш елемент от организма ти. Гледайте най-малко обработка на продуктите да има, не пържа, не панирам за себе си.
Не ям тлъсто, мазно и тестено. Позволявам си от време на време, не мога все да съм на диета. Един път сваля ли ги, от време на време си хапвам грешни ястия, но аз обичам да се храня здравословно и това ми харесва. Това е начин на живот, а не диетата за цял живот.
«
Последна редакция: януари 27, 2012, 09:57:53 от tweety bird
»
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #112 -:
януари 27, 2012, 10:55:20 »
Туити,ако реша да дам на комшиите около мен ще ме гледат като извънземна и съм сигурна ,че няма да го опитат дори ,ще го хвърлят веднага.Италианците не признават нищо друго освен тяхната кухня.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #113 -:
януари 27, 2012, 11:22:10 »
Аз също ползвам стевия! Ползвам я вече от 2 години и наскоро ми се наложи да си сложа захар в кафето, защото нямах стевия при себе си и щях да повърна!
Братчето ми има диабет и за него я купувам от тук и му изпращам до България.
Също така готвя със стевия, почти всички десерти. Стига да искам да готвя диетично де! Но не я купувам от България - страшно е горчива тази, която продават там в пакетчета на прах. Купувам си я от един здравословен магазин до нас, в шишенца на капки.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #114 -:
януари 27, 2012, 11:22:43 »
Туити, гледах го. Тази програмата на Активия. Ще я видя и в нета. Ще потърся и рецепти за разделно хранене значи. Аз се храня много неправилно по принцип и за това ми е трудно сега. Но с повече желание всичко се постига. И за да не съм съвсем
ви пускам една рецепта за любимите ми сладки прасковки:
Продукти:
1 айце
1 с.л. сода
1 к.ч. прясно мляко
1к.ч. захар
1 к.ч. мазнина
Брашно, колкото поеме
Замесва се тесто, което се прави на топчета. Пекат се на 180 градуса и вентилатор до готовност. Слепвам с шипков мармалад. Разтварям жълта и червена боя с малко вода, потапям и после овалвам в захар.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
януари 27, 2012, 11:34:13 »
Жужи,
значи правиш доза само за теб
най-малкото, защото ако си го купиш от магазина няма да знаеш какво има вътре.
Ариел, аз си мислех, че горчи, поне така казаха в едно предаване, защото е много по-сладко от захарта и трябва малко да се слага. Тук течно не съм виждала, може да си купя от нета.
Капризче, това не трябваше да го публикуваш...направо го забрави за диети
Е, щом е на Активия остави, аз не обичам рекламите.
Аз се хранех разделно, но моно, което ще значи, че цял ден ям един продукт, да не кажа, че ядох цял ден картофи, които ги избягвах и отслабнах за този ден с 200гр.
Ето и от мен нещо диетично, че съвсем ще ме баннат
Да ми кажете Киноа от къде мога да си закупя, няма в Карфур, няма и в Кауфланд?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #116 -:
януари 27, 2012, 13:03:10 »
tweety bird аз никъде не съм виждала Киноа да продават.А много искам да го пробвам.Ориза може да се замени с булгур или елда.
tweety bird споко момиче никой няма да ти се кара или да те банва.
Ели прекрасни прасковки.Много ги обичам.....ама са ми бая калорични.
Аз стевията не я харесвам ,незнам защо.
Довечера ще имм гости и се чудя какво да им сготвя-за сега съм решила салата броколи с ролца от раци,печени чушки с цедено мляко и орехи,пиле по гръцки,баница с пиле,десерт крем Милена.Но приемам и идеи от вас.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #117 -:
януари 27, 2012, 13:19:28 »
Ами може би гарнитурка за пилето? Примерно пълнени картофи?
http://www.dieti.info/recipes/article/122
Но всичко, което си избрала звучи супер и няма да останат разочаровани. Само не знам какво е крем Милена...
За стевията - не е задължително да е горчива и ако е екстрактната добре не трябва да е горчива. Затова и казвам, че тази на прах е просто отврат. Майка ми когато опита тази на капки не можа да повярва и оттогава й пращам само такава за брат ми. Ето така изглежда:
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #118 -:
януари 27, 2012, 13:39:47 »
Въпрос към любителките на италиянската кухня - някой да е приготвял пиадини? Мисля, че ако потърся рецепти ще намеря, но исках някоя изпитана ако някой е правил! Предварително мерси
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #119 -:
януари 27, 2012, 13:53:37 »
Цитат на: Ariel в януари 26, 2012, 22:55:46
Bibsi8792
, как няма да ти простим, виж каква пита си направила! Супееееер!
Мерси Ариелче
Цитат на: juji в януари 26, 2012, 23:01:38
Бибси,чудно си сготвила,а питката е разкошна да можех парченце да си отчупя....
Жужитка задължително ,как няма
Цитат на: gucci в януари 27, 2012, 09:15:23
Bibsi8792 потекоха ми лигите от питката ти.Прекрасна е.Направо разкош.Мен хич ме няма в месенето и да ти кажа много се кефя на хора дето правят питки.
gicci търпение му е цаката ,и моето първо тесто не ставаше за нищо,но упорито месих след неуспешното тесто друго ,а и да си призная честно и майка ми в началото много ми помагаше ,сега се старая сама да постигна перфектното гладко тесто
дори вече и мъжът ми меси ,така че смело запрятай ръкави и си ти .
Забравих само да спомена ,че много зависи от брашното което ползваме,ако решиш да се поизцапаш ,ще ти пиша на лични какво брашно ползваме ние във вкъщи ( за да не излезе като реклама тук)
Както всеки път почвам с приготвянето на десерта - в момента пека крем карамел ,а за основно нямам и идея какво ще правя днес
gucci менюто ти е великолепно,но и аз като Ariel незнам какво е крем Милена - би ли споделила>?
«
Последна редакция: януари 27, 2012, 14:03:49 от Bibsi8792
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]