Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:56:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160499 пъти)

Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 15, 2012, 11:19:15 »

Обади се предварително, работят само с уговорки. Аз веднъж се разходих, че е близо до работа и беше затворено.
Активен
sea_flower
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #361 -: март 15, 2012, 11:22:20 »

Hecate, благодаря,  добра идея. Сега ще звънна. smile
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 15, 2012, 11:36:45 »

Погледни, моля те, дали има куфети (бонбонките), дали са хубави и колко струват за какво количество? Другата седмица започвам късметите и подаръчетата и ще ми трябват smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: март 15, 2012, 11:55:03 »

Момичета, днес намерих нещо много интересно... за съжаление май такова нещо няма в България, но все поак ми се иска да го споделя... Може пък и някой от декораторите или сватбените агенции, които четат тук да взаимстват идеята  smile . Намерих конфети, от които поникват цветя.  yahoo На същият принцип има и подаръчета за гостите- благодарствена картичка с една сърце от хартия, което се засажда и от него никнат цветенца...
ето конфетите, има ги в различни цветове

ето това са цветята които поникват

ето и картичките, тук само панделката е с други цветове

« Последна редакция: март 15, 2012, 11:57:50 от anelcka80 » Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #364 -: март 15, 2012, 11:56:04 »

Аз си направих късметчетата от цикламен тюл,изрязвах по два квадрата и ги наложих един върху друг,така че ъглите им да не съвпадат(ама как го обяснихххх  girl_impossible).Та нарязах ги доста криво,защото не обичам много време да се взирам...претупах ги,но въобще не си личи че са малко криви,след като се завържат.  pardon Мисълта ми е че по-добрия (и евтин) вариант,според мен, е да си вземеш тюл и да ги си направиш...Можеш да видиш моите в галерията ми...
Не се ли разнищват по края
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 15, 2012, 12:00:00 »

anelcka80 това е страхотно!  Oh my ... Къде го намери това,не можем ли да поръчаме?

Неее въобще не се нищят...може да съм объркала платовете не съм сигурна дали е тюл или органза...по твърдия плат са smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 15, 2012, 12:03:42 »

Bulka88 принципно правят доставка и до Бг, но не мисля че излиза на сметка. Преценете си сами...
http://www.pompomyourlife.de/product_info.php?products_id=343
за съжаление пише само на немски за доставката
http://www.pompomyourlife.de/shop_content.php?language=de&coID=1
« Последна редакция: март 15, 2012, 12:09:14 от anelcka80 » Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: март 16, 2012, 10:31:51 »

Момичета от София, ще ми обясните ли прословутата Рая къде точно се намира? Там има ли тюл, панделки, розички и т.н.?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 16, 2012, 10:41:52 »

Весето,в  Рая им а интересни неща ,но  не и  богат  избор.Последно като  ходех  нямаш е  тюл,него си  го  взимам от  магазините  за  платове.В кинкалериите има  също голям  избор  на  панделки и  розички.
Най лесния  начин  да  стигнеш до Рая ,според  мен -тръгваш  към  Женски пазар,откъм  Питотска към  Сливница.Горе  долу  на половината  на  пазара ,от  дясната страна вървиш,има  магазин  за  1  лев(намира  се  на  един  ъгъл),завиваш по  тази  уличка.Вървиш  право  нагоре.На  първата  пряка  от  ляво и от  дясно имаш  кинкалерии,там  бол  панделки има и розички,но незнам  дали  ще има  твоя цвят.Продължавайки право  нагоре по  същата  уличка от  ляво има надпис Магазин Рая.
В  началото  на  Пиротска  има  магазин  за  платове,има  тюл,органза,сатен  и  други.
Успех
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 16, 2012, 10:43:57 »

Весето,в  Рая им а интересни неща ,но  не и  богат  избор.Последно като  ходех  нямаш е  тюл,него си  го  взимам от  магазините  за  платове.В кинкалериите има  също голям  избор  на  панделки и  розички.
Най лесния  начин  да  стигнеш до Рая ,според  мен -тръгваш  към  Женски пазар,откъм  Питотска към  Сливница.Горе  долу  на половината  на  пазара ,от  дясната страна вървиш,има  магазин  за  1  лев(намира  се  на  един  ъгъл),завиваш по  тази  уличка.Вървиш  право  нагоре.На  първата  пряка  от  ляво и от  дясно имаш  кинкалерии,там  бол  панделки има и розички,но незнам  дали  ще има  твоя цвят.Продължавайки право  нагоре по  същата  уличка от  ляво има надпис Магазин Рая.
В  началото  на  Пиротска  има  магазин  за  платове,има  тюл,органза,сатен  и  други.
Успех
Наляво или надясно завиваш? Да не е на Симеон?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 16, 2012, 11:21:33 »

на дясно,покрай  магазина  за  1 лев
http://podaraci.obekti.point.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD+%D1%80%D0%B0%D1%8F+magazine+raia/41659
ето  тук  адреса,Симеон е  да:)
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #371 -: март 16, 2012, 13:52:11 »

момичета помагайтееее
трябва ми плетена дантела - ама като на една кука - цвят мръсно бяло, екрю само да не е бяло.
Днес в Слънчоглед - видях цена 4 лева  на метър  bad много скъпо ми се стори...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 16, 2012, 14:05:23 »

едва ли по-евтина  ще  намериш.Виж  по кинкалериите,и  тези които обясних  на  Весето.
Активен
sea_flower
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #373 -: март 18, 2012, 15:36:55 »

ylith, не стигнах до aegean paradise, но куфети видях на доста места- в Грънчаров и Мон Амур. И на други места ги има- Оксана ( на ул. Пиротска, и в Сватбен мол). По различен начин са аранжирани, затова и цените са различни- около 2 лв.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 18, 2012, 19:50:16 »

става  въпрос  за  самите  бонбонки(куфети) или  за  късметчетата ,които  се  хвърлят?
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: