Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:25:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160624 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 09, 2012, 22:19:04 »

Горе  долу  толкова.В  София  в  някой магазини  са  10-15лв,аз  си  взех моята  от  един  цветарски  за  7 лв.Говорим  за  голяма кошница
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 10, 2012, 07:36:57 »

Аз ще търся още, защото не искам да е много голяма-средна  give_rose
а сатена-от магазин за платове ли...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 10, 2012, 08:34:52 »

Да и  тюл  от  там  ако искаш,също и  органза  има.Тук  сатена  е към 12-13лв  метъка,тюла 6-7,органзата  не  помня и  тя най  беше  като сатена
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 10, 2012, 13:57:47 »

От магазин за платове си взех сатен за 6.50 метъра,плътничък ,хубав,имаше много цветове,тюла е 6 лв,
има и на точици,органзата към 4 и нещо,пак в различни цветове.Май трябва да се обикаля пове4е,защото специално за тук съм виждала еднакви платове с почти двойна разлика  в цената huhhuh.gif
http://www.foxy-wed.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=73
Тук има разни материали за украса,магазина е в родния ни град,обаче не знам как стоят нещата с доставката,между другото видях че има  и евтини сватбени книги smile

Аз пак не мога да се справя с тези албуми,бях решила едно,сега като ми щукна ,че искам да са с картонени страници и паус(май така се казва blush) между тях,сетих се,че на родителите ми беше такъв...Предлагат ли някъде такива албумчета все още,всички които откривам са или с фолио страници или с джобчета... :huh:Моля,ако някой знае да пише give_rose

« Последна редакция: март 10, 2012, 14:02:54 от gothic_queen » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #334 -: март 10, 2012, 14:01:40 »

Готик, сещам се за кои албуми става въпрос, но не съм виждала скоро такива. Може в някое фото да провериш, където имат повече видове албуми.
Ако много искаш можеш сама да го направиш. Единия вариант е да заменищ страниците на обикновен албум, а другия да си направиш всичко от самото начало.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 10, 2012, 14:12:34 »

Лол Oh my ....Алексиа,мила това е много трудно за човек като мен,аз не мога сама кориците да облека на един албум,пък да го почна отначало....не ми стигат нито интелекта,нито уменията...Нищо де,ако няма пък ще взема сватбени с фолио ,здраве да е :)Иначе проверих в няколко фото студиа,нямаха,ще погледна и по другите.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 10, 2012, 17:21:04 »

Готик, мила, аз ти предлагам да направиш две корици, от по-дебел картон и отгоре със сатен или нещо друго, купуваш си и паус и отиваш в някоя агенция, където да ти ги продупчат и кориците и пауса със спирала. Така мисля, че ще е супер и ще излезе без пари.. give_rose
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 11, 2012, 08:37:34 »

Момичета аз съм готова с кошничките.Една за кумата и 4 бр. за шаферките,качвам снимки в галерията smile
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: март 11, 2012, 09:57:55 »

Bulka88 кошничките са страхотни...Браво! Bravo Bravo Bravo Ти със спрей ли ги напръска, аз обмислях този вариант, но с бял спрей и не знаех дали ще се получи  smile smile smile
Активен
rosito88
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #339 -: март 11, 2012, 11:32:24 »

Bulka 88 кошничките са страхотни, браво на теб и късметчетата много ми харесват, много добре си се справила, а пеперудите, които са на кошничките от какъв материал са??!!?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #340 -: март 11, 2012, 11:36:04 »

Много са сладки кошничките, а за късметчетата мисля, че се е получило супер в този цвят! Браво!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: март 11, 2012, 16:50:02 »

Момичета аз съм готова с кошничките.Една за кумата и 4 бр. за шаферките,качвам снимки в галерията smile
Много са хубави. Може да си споменала, но откъде ги купи?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #342 -: март 11, 2012, 18:15:59 »

Веси, аз имам такава кошничка от букет, предполагам, че в цветарските магазини има.

Аз днес вече свърших с последните дреболийки и сега май ще се чудя какво да правя pardon Довърших книгата - сложих печати на всяка страница; късметчетата и кошничките.
Ето и готовите кошники, голямата с всички късметчета.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Alleksia/koshnichki.jpg.html?action=gallery
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: март 12, 2012, 09:16:30 »

Момичета, откъде мога да си взема такива малки розички от плат на прилична цена за бутониерите?
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: март 12, 2012, 09:17:48 »

Благодаря ви момичета!Много се радвам че ги харесахте!!!Със спрей ги напръсках,но купих два спрея единия тъмно сив другия светло....направих ги със светлосивия(спрея струва около 8-9лв).Пеперудките са от хартията на поканите.Късметчетата са много сладки,мислих да им сложа по една пеперуда (от тези с тел и плат) но милото каза да не се престаравам,когато ги довърша(останаха ми още десет) ще кача и тях.
Кошничките ги купих от булчинските складове 5 бр  за 15лв...но в събота видях много по-малки и сладки кошнички в един магазин в моя град,ако някой се интересува мога да ги снимам,и ако ги харесате да ви ги купя и да ги изпратя... smile
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: