Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 14:34:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 14
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 14 (Прочетена 160849 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Отг: Дреболийки - 14
«
Отговор #60 -:
януари 18, 2012, 12:13:30 »
Изтрещялка(мн ми харесва) на мен лично идеята ми харесва.Помпоните могат и да се направят като цвете и също да са на масата,могат и да висят.Аз лично ги харесвам.
Относно приятелката и пропускането на ритуали,това може и да не се случи.На нашата сватба,която беше вечерна,моите приятелки украсиха ресторанта,след което се подготвиха и дойдоха да ме търгуват с младоженека,така че пак казвам всичко си зависи от организацията.Ако щете вземете някой,платете му да ги свърши тези неща,за да се чувствате ок
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #61 -:
януари 18, 2012, 12:17:57 »
Цитат на: bamce в януари 18, 2012, 12:13:30
Изтрещялка(мн ми харесва) на мен лично идеята ми харесва.Помпоните могат и да се направят като цвете и също да са на масата,могат и да висят.Аз лично ги харесвам.
Относно приятелката и пропускането на ритуали,това може и да не се случи.На нашата сватба,която беше вечерна,моите приятелки украсиха ресторанта,след което се подготвиха и дойдоха да ме търгуват с младоженека,така че пак казвам всичко си зависи от организацията.Ако щете вземете някой,платете му да ги свърши тези неща,за да се чувствате ок
А цветя и помпони в комбинация?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #62 -:
януари 18, 2012, 12:19:38 »
Зависи дали ресторантът няма да се ползва на обяд. Ако украсата започва да се прави към обяд, колкото и да е късно сватбата, ще изпуснат ритуалите.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #63 -:
януари 18, 2012, 12:32:24 »
Говорех именно за цветя и помпони.Ако всичко е направено с вкус всичко ще е ок.
За Весето,аз лично не харесвам ресторанти,които претупват нещата и ако могат да вземат 10 сватби в 1 ден ще го направят.Знам го от личен опит.Картинката е страшна... А ако приятелките ви са истински,те няма да се цупят ,а ще го направят с удоволствие за вас,ако ли не просто се обърнете към агенция или човек ,който се занимава с такива неща или е съгласен да го свърши за вас
Активен
veseto_87
«
Отговор #64 -:
януари 18, 2012, 13:15:18 »
Аз не говорех за друга сватба, а за обикновен обяд. Особено ако сватбата е в хотел, дали ще си затворят цял ден ресторанта, заради вашата (нашата) сватба?
П.П. А относно приятелките, точно защото са истински, искам да прекарат деня с мен, а не да украсяват ресторанта в най-важния момент от живота ми.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #65 -:
януари 18, 2012, 13:22:38 »
В такъв случай предварително се уговаряш с ресторанта,кога могат да дойдат за да украсят ресторанта,и пак казвам след като всичко това ти е толкова скъпо наеми си хора които да го свършат вместо теб и проблема ти е решен
Активен
veseto_87
«
Отговор #66 -:
януари 18, 2012, 13:25:55 »
Не мога да разбера защо се заяждаш? Попитах Iztre6tqlka, защото пред мен стои подобен въпрос и исках да даде съвет тя как го е решила. Добре, че ми каза да наема хора, не се бях сетила...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #67 -:
януари 18, 2012, 13:35:19 »
Не се заяждам,аз вече съм минала по този път и съм съвсем на ясно къде , какво ,как и защо става.Просто ти давам съвет,ако ти го приемеш ок,но явно ти не го приемаш.Направи го по начина по който ти искаш тогава,пък каквото стане в крайна сметка,разни хора разни идеали.Но мисля,че е и излишно да се пори за нещо ,за което и ти незнаеш как искаш да стане...
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #68 -:
януари 18, 2012, 13:37:25 »
Аз както вече писах,още нищо окончателно не съм решила.При случаи зависи много каква точно украса си избрала........и колко..Винаги има варианти...аз мисля,че емоцията от подготовката на самата сватба е много по-голяма от самия ден и затова ще направя всичко възможно да си направя всичко сама/с още 1-2е приятелки/
Активен
veseto_87
«
Отговор #69 -:
януари 18, 2012, 13:39:30 »
Аз много добре знам как искам да станат нещата, но вярвам всеки се е убедил, че нещата зависят освен от нас самите и от много други фактори. Затова попитах друг човек с подобен въпрос пред себе си, как смята да се справи със ситуацията. А ти започна да коментираш колко истински били приятелките ми...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #70 -:
януари 18, 2012, 13:45:22 »
Този въпрос е седял и пред мен ,както и пред всяка булка.Не пеиначавай коментарите ми.Всеки има своя гледна точка.За нашата сватба аз помолих приятелките си и пред тях не седеше въпроса ама защо и т.н.Пак казвам направи го както го чувстваш.
Това все пак е форум за споделяне на мнения,а не за сплетни.Това ,че имаме различни мнения не означава че трябва да го приемаш лично
Активен
veseto_87
«
Отговор #71 -:
януари 18, 2012, 13:49:26 »
Нищо не преиначавам. Казвам само, че ако украсата на ресторанта се прави по-време на някой от ритуалите, вариантът да декорира някой познат, отпада! Мисля, че ще се съгласиш с мен.
Всяка булка би искала приятелките и да са до нея, вместо да украсяват ресторанта. Смятам въпроса за приключен са най-добри чувства.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #72 -:
януари 18, 2012, 13:55:11 »
Всеки има глава на раменете за д а мисли с нея.Избора за това е изцяло индивидуален.Всеки го прави както му е добре,според ситуацията
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #73 -:
януари 19, 2012, 14:04:28 »
Постовете относно поканите са преместени в темата за Сватбените покани.
Моля опитвайте се да пишете по темите.
Има тема за украса на ресторанта-там пишете за нея.
Тука основно се пише за тейбълки,късметчета,украса шампанско,украса чаши,кошници,възглавнички за халки,кутии за пари и т.н.
«
Последна редакция: януари 19, 2012, 14:28:41 от gucci
»
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #74 -:
януари 19, 2012, 17:01:43 »
Ето няколко любими алтернативи на традиционната възглавничка за пръстени:
Активен