Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:37:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160549 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 18, 2012, 12:13:30 »

Изтрещялка(мн ми  харесва) на мен  лично идеята ми  харесва.Помпоните  могат  и  да  се  направят  като  цвете и също  да  са  на масата,могат  и  да  висят.Аз лично  ги  харесвам.
Относно  приятелката  и пропускането  на  ритуали,това  може  и  да не  се  случи.На  нашата  сватба,която  беше  вечерна,моите  приятелки украсиха  ресторанта,след което  се подготвиха и  дойдоха  да  ме  търгуват  с  младоженека,така  че  пак  казвам  всичко  си  зависи  от организацията.Ако  щете  вземете  някой,платете  му  да  ги  свърши  тези  неща,за да  се  чувствате  ок
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 18, 2012, 12:17:57 »

Изтрещялка(мн ми  харесва) на мен  лично идеята ми  харесва.Помпоните  могат  и  да  се  направят  като  цвете и също  да  са  на масата,могат  и  да  висят.Аз лично  ги  харесвам.
Относно  приятелката  и пропускането  на  ритуали,това  може  и  да не  се  случи.На  нашата  сватба,която  беше  вечерна,моите  приятелки украсиха  ресторанта,след което  се подготвиха и  дойдоха  да  ме  търгуват  с  младоженека,така  че  пак  казвам  всичко  си  зависи  от организацията.Ако  щете  вземете  някой,платете  му  да  ги  свърши  тези  неща,за да  се  чувствате  ок

А цветя и помпони в комбинация? give_rose
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 18, 2012, 12:19:38 »

Зависи дали ресторантът няма да се ползва на обяд. Ако украсата започва да се прави към обяд, колкото и да е късно сватбата, ще изпуснат ритуалите.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 18, 2012, 12:32:24 »

Говорех именно  за  цветя и помпони.Ако  всичко  е направено  с  вкус всичко  ще е ок.
За  Весето,аз  лично  не  харесвам  ресторанти,които претупват  нещата и  ако могат  да  вземат 10  сватби  в  1  ден  ще  го  направят.Знам  го  от личен опит.Картинката  е  страшна... А  ако  приятелките  ви  са  истински,те  няма  да  се  цупят  ,а  ще  го  направят  с  удоволствие  за вас,ако ли  не  просто  се  обърнете  към  агенция или човек ,който  се  занимава с  такива  неща или  е  съгласен  да  го  свърши  за  вас
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 18, 2012, 13:15:18 »

Аз не говорех за друга сватба, а за обикновен обяд. Особено ако сватбата е в хотел, дали ще си затворят цял ден ресторанта, заради вашата (нашата) сватба?
П.П. А относно приятелките, точно защото са истински, искам да прекарат деня с мен, а не да украсяват ресторанта в най-важния момент от живота ми.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 18, 2012, 13:22:38 »

В такъв  случай предварително  се  уговаряш  с  ресторанта,кога  могат  да  дойдат  за да украсят  ресторанта,и  пак  казвам  след като  всичко  това  ти  е  толкова  скъпо наеми  си  хора  които  да  го  свършат  вместо  теб и проблема  ти е  решен
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 18, 2012, 13:25:55 »

Не мога да разбера защо се заяждаш? Попитах Iztre6tqlka, защото пред мен стои подобен въпрос и исках да даде съвет тя как го е решила. Добре, че ми каза да наема хора, не се бях сетила...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 18, 2012, 13:35:19 »

Не  се  заяждам,аз  вече  съм минала по този  път и  съм съвсем  на  ясно  къде , какво  ,как  и  защо  става.Просто  ти  давам  съвет,ако  ти  го приемеш ок,но  явно  ти  не  го приемаш.Направи  го по   начина по който  ти  искаш  тогава,пък каквото  стане в  крайна  сметка,разни хора  разни идеали.Но мисля,че е  и  излишно  да  се пори  за  нещо  ,за  което и  ти  незнаеш как искаш  да  стане... smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 18, 2012, 13:37:25 »

Аз както вече писах,още нищо окончателно не съм решила.При случаи зависи много каква точно украса си избрала........и колко..Винаги има варианти...аз мисля,че емоцията от подготовката на самата сватба е много по-голяма от самия ден и затова ще направя всичко възможно да си направя всичко сама/с още 1-2е приятелки/  danceg
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 18, 2012, 13:39:30 »

Аз много добре знам как искам да станат нещата, но вярвам всеки се е убедил, че нещата зависят освен от нас самите и от много други фактори. Затова попитах друг човек с подобен въпрос пред себе си, как смята да се справи със ситуацията. А ти започна да коментираш колко истински били приятелките ми... Oh my ...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 18, 2012, 13:45:22 »

Този  въпрос  е  седял  и  пред  мен ,както и  пред  всяка  булка.Не  пеиначавай  коментарите ми.Всеки има  своя  гледна  точка.За нашата  сватба аз  помолих  приятелките  си   и пред  тях  не  седеше въпроса ама защо и  т.н.Пак  казвам  направи  го както  го  чувстваш.
Това  все  пак  е форум  за  споделяне на мнения,а  не  за сплетни.Това  ,че имаме  различни  мнения не означава  че  трябва да  го приемаш лично smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 18, 2012, 13:49:26 »

Нищо не преиначавам. Казвам само, че ако украсата на ресторанта се прави по-време на някой от ритуалите, вариантът да декорира някой познат, отпада! Мисля, че ще се съгласиш с мен. smile Всяка булка би искала приятелките и да са до нея, вместо да украсяват ресторанта. Смятам въпроса за приключен са най-добри чувства. smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 18, 2012, 13:55:11 »

Всеки има  глава на  раменете  за д а мисли  с  нея.Избора  за  това е  изцяло индивидуален.Всеки  го  прави както му  е  добре,според  ситуацията nazdrave
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 19, 2012, 14:04:28 »

Постовете относно поканите  са преместени в темата за Сватбените покани.
Моля опитвайте се да пишете по темите.
Има тема за украса на ресторанта-там пишете за нея.
Тука основно се пише за тейбълки,късметчета,украса шампанско,украса чаши,кошници,възглавнички за халки,кутии за пари  и т.н.
« Последна редакция: януари 19, 2012, 14:28:41 от gucci » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 19, 2012, 17:01:43 »

Ето няколко любими алтернативи на традиционната възглавничка за пръстени:

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: