Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:30:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160293 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 13, 2012, 12:16:24 »

Ами  Еми,относно  изложението,мисля  че  трябаше  да  се  регистрираш  в  сайта  им и после  да  ходиш.Да  ти кажа  честно  не  си  спомням  от миналата  година.Ние  отидохме,само ни  искаха  имената  на  входа  за  някаква  томбола  и  това  беше.Влизахме  си  спокойно.Успех  на  изложението,дано  намериш това  което  търсиш good
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 13, 2012, 12:18:59 »

регистрацията май не е задължителна -тя е за хората от сватбения бранш, поне така пише,сега погледнах пак  good:
http://balkanicaexpo.com/visitors_bg.html
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #32 -: януари 13, 2012, 16:34:00 »

bamce, щом си ходила, би ли споделила какво представлява, какво може да се намери и въобще каквото сметнеш да нужно smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #33 -: януари 13, 2012, 17:33:49 »

Размерът А0 не е чак такъв порблем, аз мисля да си купя тример за хартия за по-прецизно рязане. Някой купувал вече картон, би ли споделил цени за А0?
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #34 -: януари 13, 2012, 18:54:00 »

Киви аз купувах такъв картон от една книжарница в Овча Купел,цената беше 15ст:))Момичета понеже,всичко което купувам,като пънчове ,ножици и т.н,няма да ми влизат в употреба,и понеже свърших тейбълките,на някоя мацка ,ако и трябват на заем голяма пеперуда и малка (перфоратор),нека ми пише на лични за да ги изпратя:))Мисля,че идеята ми е добра.И по този повод,ако някоя мацка,може да ми услужи с силиконов пистолет за да залепя поканите ще съм благодарна:)Чесно да ви кажа не ми  се купуват още неща:))
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 13, 2012, 19:03:22 »

Момичета, хайде да си организираме среща на експото smile Аз ще ходя да гледам за украси, покани и разни такива дреболийки, с основните неща приключих за мое успокоение и донякъде със съжаление, че мина толкова бързо...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 13, 2012, 19:20:54 »

радвай се че си приключила успешно, аз няма да мирясам докато не ангажирам и ресторанта и диджей и утре да си прибера роклята най-сетне. дреболиите са утеха без нерви-поне за мен  де tease .
поръчах си някои дреболии от един варненски сайт, после ще показвам като дойде време да сглобявам материалите  prepare-fish bouncinggirl
Активен
Hecate
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 13, 2012, 19:25:50 »

Аз гледах един сайт също, постнала съм го по-рано в темата, мисля беше шуменски... Още имам колебания за цветовите решения - прасковено с екрю, оранжево с цикламено, или само прасковено или оранжево? Или допустимо ли за нещата за гражданското и църквата - едно, а за ресторанта и подаръчетата - друго?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 13, 2012, 20:50:19 »

Защо не?  danceg идеята ти е особена, а аз ценя различното ! Ще ми бъде интересно да видя подобно нещо осъществено. и двете съчетания ми харесват, аз бих ги използвала и двете.
няма нищо задължително- въпросът е ти как ще се чувстваш спрямо избора си, аз затова разделих сватбата в два дни, за да мога да направя  различни като усещане церемонии smile, към първият цвят ще добавя втори  във втория ден.
 аз пък даже без да премахвам , само допълвам цвят. girl_wink
Активен
Hecate
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 13, 2012, 22:15:04 »

То и при нас така ще се получи, ако ги комбинирам. При нас няма как в 2 дни, кумата ще пътува от Холандия и повечето съученици, които са поканени идват специално за сватбата от чужбина. Иначе за приятелите тук ще си организираме едно по-голямо парти някъде на другата седмица, но още се чудя дали да му мисля украси и на него.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #40 -: януари 13, 2012, 23:49:48 »

по нашата телевизия върви реклама на популярна банка включваща китайска традиция за подаряване на пари в червени пликове. казват, че носи късмет и просперитет на получаващият и даващият. идеята ми харесва и може да изпратя по едно пликче на гостите

Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 14, 2012, 17:46:34 »

аз да си кажа, нали чаках пратка от кутии кремави и органзени торбички за подаръчетата, поръчах ги вчера от http://www.nemos.bg/bg/produkt/torbiki-organza28-6h8sm/ и днес вече са при мен  shok , а пътуват от морето . Много съм доволна, хората опаковали всичко прилежно, даже имаше стикер чупливо . smile
Активен
LadyBug in white
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #42 -: януари 15, 2012, 21:11:45 »

Здравейте,
тъй като сама ще си правя голяма част от украсата и аксесоарите (кошнички, късметчета, бутониери, покани, табелки и др.) искам да питам знае ли някой откъде във Варна мога да си набавя на добра цена панделки, сатен, тюл и всякакви подобни?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 15, 2012, 21:29:48 »

Ето в тези сайтове ще намериш доста полезни неща. http://www.aegeanparadise.eu/index-1.html http://rakhiva.com/bg/  good
Активен
osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #44 -: януари 15, 2012, 23:46:50 »

Имаме една идея за хвърчила, тъй като край морето обикновено е доста ветровито. Дали ще са подаръци, дали ще са само за децата, дали ще са само като за снимки или украса това още не е напълно изяснено. Все пак попадали ли сте на хвърчила някъде из пространството, за да се ориентирам в цени, защото аз все неща "да си направим сами" срещам?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: