Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:29:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160120 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: януари 08, 2012, 18:06:19 »

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 08, 2012, 20:45:48 »

записче  Bravo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 08, 2012, 22:41:18 »

mariajoro1984, за тази кутия ползвах много евтинки панделки за подаръци, ето такива:

Те имат лепенка отдолу за залепване директно върху кутията. Има ги във всякакви цветове и се продават в почти всеки магазин, в който има подаръци и опаковъчни хартии. А зелената панделка е от плат и е от Слънчоглед - там има всякакви модели и цветове. Същата панделка ползвах и за украсата на чашите, за да са в тон. Самата кутия е съвсем обикновена бяла картонена кутия от магазин за офис материали. Взех я бяла, за да не се налага да я опаковам. Та така!  smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 08, 2012, 23:31:23 »

Ето ме и мен  Girl_hide Браво моми4ета,страхотни сте,неверочтнни не6та правите  :bravo:Пове4е от 2 месеца съм просто 4итател,но ре6их,че е време и аз да се включа!И аз  6те съм булка през ноември  yahoo!Опитвам се да набележа вси4ко,което 6те ми е нужно чрез интернет,защото живея в чужбина и 6те се прибера в Бг само 2-3 месеца преди сватбата.Да си призная,много се притеснчвам дали 6те успея да свър6а вси4ко.....Както и да е.....Аз не съм сигурна дали тук е място за мойто питане(ако не,ме преместете)..Та за моята сватба...не искам да пускам гълъби,пеперуди или фенери,не за6тото не ми харесва идеята,а за6тото на6и близки причтели 6те го правят......Иска ми се не6то уникално,на не се се6там :'(6те съм ви благодарна ,ако ми подхвурлите някоя идея.Благодаряяяяя give_rose

Модератор :Моля да не използвате 4 и 6
« Последна редакция: януари 08, 2012, 23:47:23 от fiibi_bg » Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #4 -: януари 09, 2012, 11:34:55 »

според мен много зависи от мястото на провеждане и дали искаш да направиш нещо оригинално на закрито или открито. ние ще имаме и пиротехника, не че е особено оригинално... ще ми е интересно, ако някои предложи нещо наистина неправено...
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 09, 2012, 11:44:07 »

Иска ми се да направим нещо след излизането от църквата,когато може би всички ще очакват да видят гълъби или нещо подобно......Мислех си също в ресторанта да направим нещо като ритуал по запалване на семейния огън.....незнам точно как да протече.. girl_impossible
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 09, 2012, 11:47:05 »

Ритуала по запалването на семейния огън, обичайно протича така:

В едно менче (украсено или не - както си искаш) се запалва огън (в малка стъклена или керамична купичка се сипва спирт за горене и се запалва преди ритуала) и майка ти ти предава това менче. В общи линии е това.
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 09, 2012, 11:54:06 »

Благодаря ти,Skylife.Аз си мисля двамата с мъжа ми да запалим такъв огън,може би ще използваме това,което ти предожи с менчето......и още нещо
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 09, 2012, 12:41:06 »

Благодаря ти,Skylife.Аз си мисля двамата с мъжа ми да запалим такъв огън,може би ще използваме това,което ти предожи с менчето......и още нещо
Ето тук намерих много интересни идеи за булки които искат нещо по-така. Успех !
http://mosaicfrog.com/Unique_Wedding_Ideas
 Love girl
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 09, 2012, 13:00:53 »

Offtopic хихи theone,   за да виждат темата с актуално инфо smile аз така го разбирам, но бях останала с погрешното впечатление, че този вид "запис" тук не се толерира ... Offtopic
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 09, 2012, 15:11:23 »

За mariajoro1984 -  бих  допълнила чаши  за чупене  в  ресторанта,менче,бъклица,знаме,ако и тях  слагаме  към  дреболийки :)А подаръчета  за гостите или няма  да  имате  такива:)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 09, 2012, 15:30:08 »

Offtopic защо всички се записвате, хопвате и цопвате? какъв е смисълът на това (просто ми е интересно)  smile

Ами по принцип - защото темата е нова и когато искаш да я следиш, няма как да ти излезе в "Нови отговори на моите публикации" преди да си направила поне един коментар, а иначе ще трябва да я търсиш, а понякога може и да не излезе и т.н. Просто - понеже темата ни е интересна и искаме да гледаме кой какво е написал - пишем един такъв пост и после си пишем по същество.

Банално, но факт Girl_hide
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #12 -: януари 09, 2012, 16:42:47 »

bamce чашите за чупене са от ресторанта,както и менчето,бъклицата си е в кумовете,за знаме не се бях замисляла,а подаръчетата са почти готожи,само за жените,де за мъжете ги обсъждам още в темата за подаръците:))Ариел,чудесна идея за бялата кутия,поне няма и нея да облицовам:))Ех ,защо като допусна правописна греша,не мога да я редактирам,премества се самата дума като последна,ужас:))
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 09, 2012, 16:52:07 »

Предложете откъде да си купя кошница за късметите на приемлива цена.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 09, 2012, 16:55:12 »

Готова украсена и такава да си украсяваш търсиш.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: