Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 13:35:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184696 пъти)

StarDust_
Новак
*
Публикации: 17

Love is All around Us

« Отговор #405 -: юни 24, 2012, 15:25:30 »

Здравйте момичета, записвам се от раничко при вас, да ви следя  give_rose

Решихме се да се женим и искаме да е градинско парти- в зелената къща, искам точно от ония сватби по филмите във фамилните къши, е не разполагаме с такава, но намерих подходяща . Мама и сестра ми отговарят за организацията и мисле, че ще се справят. Единственото , което ни притеснява е наемането на маси  и столове и евентуално шатри ри- арка и украса. Не намирам такава фирма в Бургас.

Може ли да се използва сватбената агенция само за водеща на сватбата, организация на ритуалите, кетъринг и наемане на оборудване за кетъринг- шатри и маси??

Окрасата, ди джея, програмата и всичко друго , искаме ние да си го организираме и пипнем .

Ще съм благодарна на всякакви съвети за фирми, които мога да използвам. Знам , че раничко го почвам, но нали ще го организираме сами, та ще ми е необходимо повече време.
Активен
milena_hexe
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #406 -: юли 03, 2012, 09:36:40 »

Здравейте момичета въпреки, че ми предстои щастливото събитие след повече от 1 год., се записвам при Вас за коментари и съвети по темата.
Ще съм Ви благодарна ако ме насочите към добра сватбена агенция, както и ресторант. Засега сме се спряли с половинката на "България" и "Атлантис", но по-назад в темата прочетох, че последния има условие до 23:30ч с музиката. Предвидените ни гости няма да надхвърлят 60 души, а бюджета ни е около 5000лв.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юли 03, 2012, 10:26:22 »

за ресторант зависи какви са ви изискванията, зала Компас на хотел България е добра, другото е Авеню, Океан, Форс, поне от тези които аз харесвам, отговарят на услорието ви за 60 гости smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юли 25, 2012, 10:36:24 »

момичета, имате ли някакви координати на златарското ателие което се намира на подлеза на операта, от към страната на ДСК и арката?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юли 25, 2012, 17:05:44 »

Ами координати нямам, но ние когато избирахме ателие ходихме до там и аз останах супер разочарована..Продавачката беше много нелюбезна /въпреки, че й се бяха обадили специално, че ще ходим/. Моделите на халки са малко и доста обикновени..нищо не ми хареса, а златото ми изглеждаше червеникаво... В последствие наш приятел, подари на приятелката си пръстен от бяло злато, купен от там и за по-малко от месец падна бялото покритие... Общо взето хубаво мнение не мога да кажа..
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 26, 2012, 08:05:17 »

ами да ти кажа всичко си зависи, ние отидохме с препоръки при тази жена и тя беше супер любезна, дори тя ми предложи разни модели, рисува ми ги там...а това за бялото злато да ти кажа, ти сам си казваш какво искаш, примерно аз имам канал в средата бял, който могат да ми го направят като на баня с родии (тогава пада бялото след време и прозира жълтото отдолу и отиваш и ти правят нова баня супер лесно и елементарно), другия вариант който ние избрахме е да ми сложат в канала директно парче от бяло злато което да обработи отгоре, така няма вариант да се изтрие...

нашите халки са поръчани отдавна, но просто нямам координати да се обадя, защото не са ни звъннали още и започвам да се притеснявам, затова ми трябват координати...

едит: а там за където ти ми говореше съм ходила около 10 пъти и все не мога да ги хвана в работно време, честно...
« Последна редакция: юли 26, 2012, 08:07:10 от Josephine » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 26, 2012, 17:33:41 »

Наистина се надявам всичко да е наред щом сте избрали  give_rose give_rose  Ако не си намерила още координати ще звънна на нашата позната, която ни прати да гледаме там. Инъче за тези, на които ние сме се спрели...вече от няколко човека чувам, че все не могат да ги "хванат на работа", но ние явно успяваме да ги нацелим  pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юли 27, 2012, 07:42:10 »

ИнЛов, вчера ходих до това ателие където поръчахме нашите и направо ми идеше да го гръмна този майстора....или можеби трябва да си поправя горния пост, да жената е супер любезна, само че от първия път когато тя беше там и обсъдихме разни модели, след това нито един път не съм успяла да я хвана на работа, разбрах че идвала за по час, час и нещо....и все попадаме на т.нар. майстор. Вчера този човек ме изкара извън нерви, преди доста време са поръчани, трябваше да се обади една седмица по-късно да я меря че имаше чуденка с размера, а ония ми казва няма такова нещо, аз не може да съм ви казал така....а уж той го предложи. Баси хората, трябва с диктофон да ги записваш понякога. Мрънка този, вика дори по едно време как от колко години бил златар, нямало проблеми, нямало дефекти, нямало оплаквания, какво имало да меря, каквато я направи щяла да ми стане ако не ще му мислим после, така казва.....е не ме устройва да му мислим после....от 51 размер който съм, той иска да ми я прави 54, защото била широка и нямало да ми пада, не знам дали трябва да се притеснявам за тия размери....мислех да си я направя като годежния 52 номер, той така и така ми пада, ама като е халка широка уж нямало да пада....абе не знам вече sad
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: юли 27, 2012, 09:57:08 »

По принцип за халката е прав - като е по- широка е по- добре да е по- голяма. Моята е доста широка и сега не мога да я нося, защото качих малко килца и от жегата ми се подуват пръстите. Т.е. - мога да я "натъпча" на пръста, но не ми е удобно и не я нося...

Просто не знам колк по- голяма трябва да е :-( Все пак мисля, че нищо няма да стане да се мери...щото после ако се слагат парчета...де да знам, може да стане грозно pardon
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юли 27, 2012, 10:22:34 »

ами то има шанс да ми е голяма като я направи, а не да ми е малка, така че ако се наложи трябва да я реже и после няма да се напаснат шарките по нея...
Активен
Adela
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #415 -: юли 27, 2012, 12:48:19 »

Nqkoi skoro da e pravil svatba v Primorez, stava li kupon ili tvarde mnogo sa iziskvaniqta ot strana na upravitelq ... daite savet,zastoto mnogo mi se iska da e v tozi hotel,no v posledno vreme samo loshi nesta chuvam sad
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юли 27, 2012, 12:54:31 »

зависи какво търсиш, да знаеш че минималния куверт е 45лв, музиката спира в 11-11:30, и за алкохол, ядки и месета ако искаш да внасяш се плаща допълнително за внасянето.
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #417 -: юли 27, 2012, 14:12:08 »

Адела, Приморец е красив ресторант, но както Josephine спомена, музиката става фонова най-късно в 11:30, а представи си, че тъкмо тогава се е разгорял купона  huhhuh.gif .
 Мисля, че за да си вкараш допълнително алкохол, ядки и т.н се заплащаше 150 лв. 
Все пак, ако наистина това е ресторанта, който най-мн ти допада, нищо не пречи да купонясвате до 11:30 там и после да се преместите на някоя дискотека  Wink
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юли 27, 2012, 14:13:48 »

тедито, мен ми бяха казали някаква цена на човек за внасянето, но да не ви излъжа, дали беше 5лв или 3....не знам
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 27, 2012, 14:32:33 »

За Приморец доста се писа по-назад... На мен като условия не ми допадна още в началото като казаха, че има ограничение за часа..След това спрях да слушам  pardon
Josephine изобщо не се ядосвай, хвани се разбери със жената, щом с нея е нямало проблем, отиди и огледайте пак..няма какво да се притесняваш. Според мен точно в тия жеги е добре да мериш, за да не стане така да са ти били свити пръстите и после другото лято или в самия сватбен ден да не можеш да я сложиш. В крайна сметка давате пари и няма значение от колко години е златар, ще мерите колкото пъти решите! Надявам се да разрешите въпроса бързо  give_rose Нашите златари казаха, че е добре сега към средата на август веднъж да вземат мерки и после месец преди датата, за която ги искаме - пак - нещо като контрола.  pardon
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: