Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 11:24:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184647 пъти)
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #375 -:
май 23, 2012, 12:57:40 »
руснаци няма да има...ако има някой то ще са англичани
Активен
swan
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #376 -:
май 28, 2012, 08:52:23 »
Момичета, ходихме да разгледаме х-л Приморец, много добре изглежда и залата е много хубава. Така като гледам няма нужда от тежка украса, малко цветя ще свършат чудесна работа. Май това ще е хотела, засега много го харесахме.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #377 -:
май 29, 2012, 08:21:04 »
само да ти напомня че в хотел Приморец намалят музиката в 11 и нещо, дори направо я спират и те гонят
Другото което е няма оливерници по масите и трябва да викаш сервитьора ако искаш да ти овкуси...
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #378 -:
юни 01, 2012, 17:44:11 »
За Приморец, освен това, което е казала Жосефин, имайте в предвид, че килима е доста дебел и токовете потъват, това го прави неудобен за танци.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #379 -:
юни 04, 2012, 09:18:02 »
да, там дамите играят босички ;-)
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #380 -:
юни 06, 2012, 16:14:09 »
Относно темата за Приморец - това, че спират музиката след 11ч, 11:30, беше главното, което ни отказа и нас от инъче красивия ресторант. Освен това си доплащаш за да си вкараш алкохол, ядки или там каквото искаш.
Момичета, някоя от вас вече взе ли си халки?Да препоръчате някой магазин?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #381 -:
юни 06, 2012, 18:04:32 »
Искам да попитам бургаските булки да ли някоя от тях знае нещо за сватбата на една много активна съфорумка в края на зимата и началото на пролетта с псевдоним Kalama ? Нейната сватба беше през месец юни, но изведнъж изчезна.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #382 -:
юни 06, 2012, 19:29:01 »
Теди, аз по-назад в темата препоръчах едно златарско ателие, което е в пресечка на Мара Гидик, точно зад Пиргос Стила. До ателието има някакъв бизнес център. То е малко и доста неугледно, но правят халките там. Момчетата са много готини. Нашата сватба е чак декември и те ни посъветваха да отидем средата на октомври, а до тогава да си избирам модели. Казаха, че могат всичко да изработят. Нямат халки на място. Ние имахме късмет да видим халките на младоженци, които бяха готови и само чакаха двойката да си ги вземе. Цените им бяха добри. Провери там.
Пачоран...за въпросната булка знам, че щеше да ходи до Италия да си взима роклята, та може би се е изгубила по пътя
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #383 -:
юни 07, 2012, 10:10:49 »
Ин лов, я кажи каква е цената за грам на по-изчистените модели халки ако знаеш, там на Мара Гидик които са
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #384 -:
юни 07, 2012, 17:29:28 »
Josephine ние бяхме там края на февруари, цените бяха 65 лв/гр., а ако дадеш свое злато обработката е по 21лв/гр. Няма различна цена според модела. Всичко е на тези цени. Това ми направи добро впечатление, защото на повечето места цените започваха от 62 и стигаха до 120 лв/гр. Отиди и разгледай, говори с момчетата. Ние обиколихме доста златарски магазини и бързо бързо избрахме тези. Наши приятели много похвалиха златаря, който се намира във високата сграда на НАП. Влиза се в едно тунелче отстрани - не знам как да обясня по-подробно.
Ние така и не отидохме, защото първо минахме през тези момчета. Нямаш много време, ако ще правите халки, така че пообиколи.
Активен
MeryLy
Регистриран
«
Отговор #385 -:
юни 08, 2012, 12:58:39 »
Здравейте и от мен
,
преди да пристъпя към избора на ресторанта,искам да попитам,капарирате ли примерно ДЖ или фотограф,някой които много държите да е ангажиран на сватбата ви?Датата нали се записва 3 месеца по рано,пак ако няма свободна,а човека Дж примерно са му заети другите дати?Боже,от къде да започна,за сега мислим да бъде на 20ти октомври.Крещя за помощ и съвети
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #386 -:
юни 08, 2012, 14:59:47 »
MeryLy
и Честито!
Първо се ориентирай за брой гости и съответно ресторант. След това започни да търсиш професионалистите. Имаш време така че спокойно. Ако сте решили за брой гости кажи, да даваме идеи.
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #387 -:
юни 08, 2012, 15:18:23 »
Цитат на: InLove_Girl в юни 06, 2012, 19:29:01
Теди, аз по-назад в темата препоръчах едно златарско ателие, което е в пресечка на Мара Гидик, точно зад Пиргос Стила. До ателието има някакъв бизнес център. То е малко и доста неугледно, но правят халките там. Момчетата са много готини. Нашата сватба е чак декември и те ни посъветваха да отидем средата на октомври, а до тогава да си избирам модели. Казаха, че могат всичко да изработят. Нямат халки на място. Ние имахме късмет да видим халките на младоженци, които бяха готови и само чакаха двойката да си ги вземе. Цените им бяха добри. Провери там.
Пачоран...за въпросната булка знам, че щеше да ходи до Италия да си взима роклята, та може би се е изгубила по пътя
Ин лов, и аз съм чувала доста за това златарско ателие. Наистина е по-евтино от другите места. Имам приятели, които са си купували от там халките, една двойка от тях обаче ми се оплакаха, че им били сбъркали първоначално халките, освен това не си харесват надписа(имената)от вътрешната страна. Честно да си кажа и на мен не ми хареса как са изписани имената им. Ще проверя и това ателие в НАП.
Много ти благодаря за инфото. Нашето сватбено тържество наближава и все повече ме обзема тази сватбена треска - много готино чувство
Ти как си с подготовката?
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #388 -:
юни 08, 2012, 15:30:49 »
Цитат на: MeryLy в юни 08, 2012, 12:58:39
Здравейте и от мен
,
преди да пристъпя към избора на ресторанта,искам да попитам,капарирате ли примерно ДЖ или фотограф,някой които много държите да е ангажиран на сватбата ви?Датата нали се записва 3 месеца по рано,пак ако няма свободна,а човека Дж примерно са му заети другите дати?Боже,от къде да започна,за сега мислим да бъде на 20ти октомври.Крещя за помощ и съвети
МериЛи, присъединявам се към съвета на Ин лов. Първо се ориентирай за ресторант веднага, след като определите дата. Не се притеснявай да капарираш и ДЖ, видеото и фотографа още сега(е, като стане ясна точната дата на сватбата, разбира се
), особено ако държиш на определени хора. След това можеш да си запазиш час за църковния брак (ако ще имате такъв). И съветът ми за запазването на час за ритуала е - отиди още на първия ден, в който е разрешено да се резервират часове за октомври, в началото на работното време на служителките от Вардар, за да си сигурна, че ще успееш да си запазиш час за деня, който сте определили.
Не се притеснявай, имаш време. Просто си създайте план, действайте по него и всичко ще бъде наред
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #389 -:
юни 08, 2012, 15:34:42 »
Ами ние не искаме надписи по халките и даже не съм питала за тях
Само съвет към всички - не ходете в златарския магазин на Богориди - този, който е от лявата страна преди да се излезе на улицата на Китайска луна...ама как го обясниииххх
Супер нелюбезни са, а годежния ми пръстен е от там и след 6 месеца носене се счупи,падна му и камъка. Сега ще го нося на други златари, независимо, че е в гаранция.
А инъче с подготовката сме си още на същия етап - имаме си ФОТО, видео, ДЖ и ресторант. В момента правя подаръчетата за гости /бавно, но славно/, поръчах си и снежинките за поканите, че другия месец и с тях се захващам. Кумата ще ми помогне за дизайна на тейбълките и менюютата. Скоро ще ходя до Океан, че искам да взема схема за масите и да си правя сметката за украсата и за тях, трябва да купя кутийки за подаръци /големи/, трябва да се разтърся и за шишарки, защото не знам къде се продават и да не се окаже в последния момент, че не мога да намеря
Общо взето само "трябва"
, имам и най-важното - списък и малко по малко ще гледам да зачертавам задачите. За костюма на младоженеца не се притеснявам, защото харесваме костюмите на Ролман, а аз юли ще отида до дизайнерката, да покажа роклята и да обсъдим детайлите.
Разкажи вие до къде сте?
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28