Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 09:18:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184609 пъти)

swan
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #360 -: май 09, 2012, 09:05:14 »

Много благодаря момичета. Бихте ли казали някои места около Бургас, за да разгледам. Дата нямаме още, тепърва ще определяме.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 09, 2012, 10:02:01 »

аз местата ги изрових като прочетох цялата тема от началото smile После ги обиколихме всички от тях които ни допаднаха.....голямо обикаляне падна, но пък има резултат smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 15, 2012, 15:06:28 »

ох ние сме пред дилема....май нещо се опъват за Марина Холидей в Поморие....родителите мрънкат че им бил тесен ресторанта....по им харесвало в Бургас Фиестата на плажа....не знам вече и аз какво да правя....на Марина ни казаха куверт 20лв + да си довнасяме каквото искаме...във Фиестата казаха куверт 40лв + да довнасяме (първия път ни бяха казали че не може да се внася нищо, другия път казаха че може...и аз не знам вече....) От всякъде натиск.....всеки мрънка за различно място и вече и аз не знам....
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #363 -: май 16, 2012, 11:02:32 »

Видяхте ли Атриум? Скъпи ли са им кувертите?
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 16, 2012, 15:51:06 »

кой Атриум, в Поморие ли?
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #365 -: май 17, 2012, 14:42:47 »

Da, vijdam, che ste se nasochili kqm Pomorie i zatova pitam.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 17, 2012, 14:59:03 »

ами ние сме харесали и в Поморие място и в Слънчев бряг място, но родителите се месят и не искали извън града....а то в града няма свястно....което да е свободно и с добър куверт...и с добри условия...в този Атриум не съм ходила никога, как е като интериор и като цени имаш ли идея?
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #367 -: май 17, 2012, 20:24:28 »

В Атриум обстановката според мен е много добра. Ресторанта е стилен, но не е твърде тежък, като Приморец да речем. Ако искаш прати ми имейл на лични съобщения и ще ти изпратя снимка на интериора. За цени нямам идея честно казано. Предполагам, че ще е 35+. Хубавото е, че можеш да си направиш изнесен ритуал на плажа до Атриум и че няма да имате нощен час за музиката.

Тропнете с крак и си направете тържеството там, където наистина искате. Един път се жени човек и не бива в най-важния ден от живота му други хора да решават вместо него. Поне аз така смятам smile

Успех, миличка!
Активен
vasilsk
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #368 -: май 20, 2012, 08:58:20 »

Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на DJ Веселин? Младо момче е но нищо не сме чували за него?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 21, 2012, 09:04:40 »

Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на DJ Веселин? Младо момче е но нищо не сме чували за него?
Да, бяхме на сватба миналата есен, която води той - усмихнат, весел, хубава музика пускаше, получи се весела сватба. smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 21, 2012, 11:38:37 »

окончателно имаме ресторант...Съни Бийч Хилс smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 21, 2012, 16:49:34 »

Честито!!!! Много се радвам! Как склониха всички да е чак в Сл.Бряг? Не мога да намеря снимки на ресторанта, но сигурно е страхотен, имайки в предвид комплекса  good Сигурни ли сте, че няма да имате проблеми с гостите на хотела ?  smile
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #372 -: май 21, 2012, 21:05:57 »

Браво на вас! Много се радвам smile Дано останете доволни и вие, и гостите, и родителите!
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 22, 2012, 07:54:39 »

родителите мрънкаха още преди това ...на тях и Поморие им се струваше далеч и искаха в Бургас, заради бабите и дядовците, нямало да дойдат не знам си кво...как щели да се прибират. За мен това са оправдания smile Тъкмо сгоден случай да закараме бабите и дядовците в някой комплекс в Слънчев бряг с преспиване. Кога иначе ще отидат  blum

Ресторанта е много просторен, има място, не е като на Марината, защото там щяхме да сме много нагъчкани 100 човека...

Инлов, най-вероятно не можеш да намериш снимки на ресторанта защото това се води апартхотел, всички апартаменти са разпродадени на англичани и руснаци и нямат сайт защото нямат нужда от реклама smile Ниие може да ползваме апартаментите за спане, тъй като руснаците си тръгват на 28-29, защото децата им на 1 почват училище...най-много да има някой друг англичанин smile Но няма да имаме проблеми с тях, защото те се радвали и излизали по терасите да гледат, вместо да правят проблем че има тържество smile

Love_joy, те като ги закарахме на място да го видят им хареса и вече свикват с идеята че ще сме извън Бургас...
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**

« Отговор #374 -: май 22, 2012, 20:33:03 »

Е, значи и с музиката до късно няма да имате проблем. На руснаците им дай водка и музика и ще са много хепи  pardon
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: