Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 07:33:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184596 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 04, 2012, 11:10:36 »

skylife няма нужда да се извиняваш на никого и на нищо, всеки има мнение .

Да се похваля, днес насрочих всички срещи иии в петък ще ни е екшън ден  huhhuh.gif Та тогава ще разкажа за впечатленията си.
Вече започнах и с направата на подаръчетата за гости, че ми се видя малко времето, след като започвам работа скоро. Намерих си и снежинки за поканите, така че съвсем скоро започвам и с тях. Май заедно с пролетта ми дойде и музата.  smile
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #331 -: април 04, 2012, 11:42:28 »

"ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК – 2012 НАЧИНА ДА ПРАЗНУВАМЕ"
Хотел "България"-основен ресторант на 08.04.2012 от 10:00 до 17:00.
Ще участват свтбени агенции,видеооператори,фотографи,DJ и т.н.
Това какво е нещо като изложение ли?
Активен
Didi_Alex
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #332 -: април 04, 2012, 22:19:57 »

Момичета, знаете ли някой онлайн сайт или магазин (дистрибутор) в Бургас, от където мога да си накупя малко декорация за морска сватба - свещници и разни други дреболии:-)
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #333 -: април 05, 2012, 12:15:55 »

skylife и аз мисля че няма за какво да се извиняваш -  всеки може да се информира ако иска.Има достатъчно напрежение около подготовката на една сватба и не трябва да се огорчавате допълнително.Изживейте всичко с настроение и оптимизъм-времето минава бързо и после тези моменти ще ви липсват.Успешна подготовка на бъдещите бургаски булки!
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: април 10, 2012, 18:37:06 »

Ехо, дами, как сте? Кой до къде стигна? Малко да раздвижим темата smile
Аз почти финализирам проекта за подаръчетата за гости и разбира се, сменяме концепцията на сватбата лекичко, няма как smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: април 10, 2012, 21:12:43 »

Крис разкажи за промянатаа... give_rose Ние се срещнахме с ФОТО и видеооператора...Очарована съм! С ДЖ не успяхме, но сега четвъртък имаме среща. Всичко ще капарирам до края на месеца. В интерес на истината и за снимките и за видеото ще дадем повече парички отколкото бяхме предвидили, но мисля че ще си заслужава. В темата за подаръчетата за гости пуснах нашите пробни и съм много доволна. За сега след като със сигурност избрах най-важните неща..съм много спокойна. Мисля след Великден да се срещна с тази флористка Яна, за да видя какво би ми предложила тя. И като свърша и това мисля да си почина малко от подготовката за сватбата, поне до края на август. Няма да спирам да следя форума, разбира се. Ааааа...забравих - началото на юни ще отида при дизайнерката да обсъдим и роклята, но нея сигурно ще я шием чаааак октомври-ноември. Хайде Крис чакам разказ от теб, а и от другите момичета с отчетттт  pardon
Активен
anitariq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #336 -: април 11, 2012, 09:04:02 »

Здравейте и от мен! При нас се получи лек застой, защото след като капарирахме основните действащи лица решихме, че за всичко друго има време. InLove_Girl, кои фото и видео избра? Ние ще сме с Яна (поне мисля, че говорим за един и същи човек) и мога да ти кажа, че това момиче е страхотно. Очарована съм от нея. Надявам се, че някой няма да го сметне като реклама, но момичето наистина е страхотно smile Ние сигурно след Великден ще си поръчаме поканите, надявам се за около месец да станат и да ги пращаме вече. Браво на всички, които са сръчни и ще си направят сами подаръците и поканите. Крис, какви подаръчета си измислила ти? Аз не съм от тях и затова ще си купим всичко. Мисля като подарък да дадем снимка. Може би е много тривиално, но и аз не знам какво да бъде друго. Също така мисля и май месец да ходим към Асеновград да търсим рокля и други дребни нещицата, които трябват.  blum
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: април 11, 2012, 09:29:36 »

Официално сме с Алекс Студио, Станислав Камбуров и ДЖ Иван Тодоров. За Яна - мисля, че за една и съща говорим, вече много хора ми я препоръчват. Аз в интерес на истината май не ми е нужен точно флорист и това ме притеснява, искам декорация на булчинската маса, дано се съгласи само заради това да се занимава с мен.  blush Избрала си хубав подарък, но те съветвам да разгледаш и темичката за подаръците за гости, може да ти дойде и друга идейка. Аз и поканите и подаръците, тейбълките - всичко сама ще правя и да видим накрая дали няма да лудна yahoo
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #338 -: април 11, 2012, 15:36:30 »

In love girl като гледам сме си избрали еднакви хора за нашите сватби smile Ние също сме с Алекс студио и със Станислав. Още обаче се двоумим за ди джей. Чувам хубави неща за Иван Тодоров. Можеш ли да ми дадеш негов телефон на лично съобщение. За Яна и аз съм чувала добри отзиви smile Май моята сватба е преди твоята, така че ще имам възможност да споделя впечатления от тези хора, ако желаеш разбира се smile
Между другото някой ходи ли на това изложение в х-л България? Изпуснала ли съм нещо?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: април 11, 2012, 19:54:17 »

Тедии, радвам се, че сме се спряли на еднакъв екип..Ще ти пратя телефона на Иван, никакъв проблем. Определено ще чакам след сватбата коментарите с нетърпение. За изложението нищо не знам, бях по това време в Истанбул и го пропуснах, за съжаление. Ако някой е бил, нека да разкаже  give_rose
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #340 -: април 14, 2012, 14:33:10 »

Момичета, да ви запитам нещичко  smile

Правилно ли си мисля, че за ритуалния дом са нужни пръстените, шампанското и чашите, а за църквата само свещите? Пропускам ли нещо?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #341 -: април 14, 2012, 15:16:57 »

Момичета, да ви запитам нещичко  smile

Правилно ли си мисля, че за ритуалния дом са нужни пръстените, шампанското и чашите, а за църквата само свещите? Пропускам ли нещо?
За църквата отново ти трябват халките ,както и пита,червено вино и шоколадови бонбони и свещите- понякога поповете изискват и кръщелните на младоженците и кумовете.
Активен
eli_dzh
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #342 -: април 17, 2012, 07:31:10 »

Здравейте, бъдещи булки:) И аз се присъединявам към групата за сватби в Бургас, въпреки че нашата ще бъде в Поморие. Датата е 22-ри септември, ресторанта ще бъде ресторанта на хотел "Релакс", тъй като ще половината гости ще бъдат от други градове и ще нощуват там. Гостите ще са около 100-110 човека. Годеникът ми е от Плевен и 50 от тях ще пътуват и ще им бъдат осигурени нощувки. Запазихме си вече час за изнесения ритуал, който за щастие в Поморие е абсолютно реален с изнасяне на книгата от общината, както и часа за църковния брак. Трябва да се обсъди менюто в ресторанта и основна грижа в момента ми е декорацията на ресторанта, както и за изнесения ритуал и наемането на фотограф и Dj. Принципно любимият ми цвят е лилаво, но ми се струва, че цялостната визия на ресторанта не е особено подходяща за тематична сватба в лилаво, някак си стените, колоните са по-скоро в жълто-оранжевата гама (публикувала съм снимки по-долу от предишна сватба там, за да добиете представа как изглежда). Моля, дайте съвет на вас кой ще ви прави декорацията (агенция, флористка, самите вие може би) и съобразихте ли се с интериора в ресторанта или имахте предварителна концепция и я следвахте?
За фотограф ми се искаше да наемем Калоян Спасов, но за жалост е ангажиран за нашата дата и трябва да помислим за друг вариант. За жалост не сме в Бургас, живеем в София и организацията на сватбата ще е от разстояние...

Благодаря ви предварително, момичета! Успешен ден и много слънчево настроение!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 17, 2012, 07:56:50 »

Здравей Ели и честито  give_rose Welcome
Не виждам снимките, така че не мога да те посъветвам за цветовете. По принцип аз си имах някаква концепция за сватбата и според това си избрахме и ресторанта, така нещата ще станат по вкуса ми, без много украси. След като вече сте се спрели, те съветвам да се срещнете с няколко агенции и може би флорист,виж техните условия и идеи..поне за да добиеш представа как искаш да изглежда ресторанта, след това може да помислиш дали не можеш да се справиш сама или само с флорист. Аз по-назад в темата съм казала, че сама ще си правя основната декорация и почти на 100% ще използвам флорист за сватбената маса.
За фотографи те съветвам да разгледаш добре сайтовете им, и да се срещнете с избраните. Така ще усетиш вашият. Като имена - Фото Гея, Росен Георгиев, Алекс Студио, Виктор Налбантов /той няма сайт, а във Фейсбук са му снимките/. Останах с впечатление, че имате видео, затова тук имена няма да давам.
За ДЖ избора е доста голям - ДЖ Драго, Григор, Станислав Жеков, Иван Тодоров, Пламен..сигурна съм, че момичетата могат да допълнят имена.
Пожелавам успех и ще чакам да се включваш с моменти от подготовката  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 27, 2012, 14:39:15 »

Привет и от мен smile

Датата е 1 септември по последни уговорки...така че скоро ще ме хване треската защото времето не е чак толкова много....в момента все още събирам мнения...изчитам теми и т.н. Трябва ми ресторант за около 120-150 човека...гледам и кувертите да не са много скъпи, да е стилно, както и музиката да няма ограничение до 23ч....Ореантирах се за ДЖ, Видео и Фото, ще ги имам в предвид и ще се срещам с тях за оферти, но в малко по-късен етап. Сега ме интересува ресторанта и булченската рокля. Моля ако някой има идеи да споделя...може и на лично  pardon
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: