Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 05:38:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184534 пъти)
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #300 -:
март 16, 2012, 16:42:30 »
Браво Анитария, чудесна работа сте свършили
Сигурно се чудиш кой да избереш, но като ти мине малко времето през главата, само ще си дойде! Аз също като теб избрах помощта на флористка, а не на агенция
Мисля, че напредваме с идеите, момичета! Това да се чува!
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #301 -:
март 16, 2012, 17:07:26 »
Цитат на: Kalama в март 16, 2012, 12:21:45
tedytto, украсата и цветовете трябва да ги съобразите с декора на ресторанта. За това първо него изберете и после и това ще си дойде.
Ресторанта е избран и резервиран
но съм оставила частта с украсата за малко по-нататък.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #302 -:
март 20, 2012, 10:33:28 »
Момичета, какво се случва с вашите приготовления, някой срещал ли си е е с Станислав Камбуров скоро, на мен ми предстои това идната седмица
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #303 -:
март 20, 2012, 10:38:30 »
Момичета моля ви кажете ми ориентировачна цена за Виктор Налбантов, той ми каза всяка сватба е различна и като се видим ще говорим ,но искам психически да съм подготвена каква ще цифрата.
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #304 -:
март 20, 2012, 11:59:18 »
Цените на фотографите в Бургас горе- долу са 100 лв- само фото сесия, 350-400 лв фото сесия+цяла сватба и до към 600лв фото сесия+сватба+фото албум.
Но- правилно ти е казала Наблатанов. Всяка сватба е различна и според мен точно така трябва да се процедира- индивидуално за всеки.
Едни имат изнесен ритуал, други нямат, едни минават през всички традиции и имат вземане на кумове, други нямат, едни имат уелкъм дринк и фото сеия с гостите, други нямат и т.н и т.н
Активен
dimi30
Новак
«
Отговор #305 -:
март 27, 2012, 07:56:30 »
Здравейте, момичета!
Решихме и ние,с моето мило,да пристъпим към това важно събитие,а именно брака!
И такаааа......Датата,за която сме насрочили събитието е 06.10..След много мислене и консултации с този и онзи,накрая решихме първо да капарираме ресторанта,в случая избрахме хотел "Авеню",тъй като ще имаме хора от други краища на България.Поискаха ни 200 лв.
Сватбата ни ще е около 50 човека....Казвам 50,защото това е най-грубия списък все още. За DJ ангажирахме DJ Драго (той ще е водещ и на сватбата),препоръчаха ни го. Оказа се, че той и жена му имат и сватбена агенция - "Финес".
Моля Ви, всички, които са от Бургас, ако имате някакви впечатление от тази агенция и този DJ, както и за ресторанта,споделете!
Весел и усмихнат ден на всички!
Активен
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #306 -:
март 27, 2012, 12:02:18 »
Здравей Дими,
честито за хубавото решение. Дано цялата организация да мине леко и да се чувстваш страхотно на този уникален ден! За съжаление аз не мога да ти помогна с инфо за този DJ и агенцията. Ние решихме да не сме с агенция, а едно уникално готино момиче ще ни направи украсата от живи цветя само. Сигурна съм, че ще се справи страхотно. Ние вече капарирахме фото, видео и DJ. Избрахме си и покани, но още е раничко. При вас как са нещата, докъде стигнахте!
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #307 -:
март 27, 2012, 13:00:49 »
Цитат на: dimi30 в март 27, 2012, 07:56:30
Здравейте, момичета!
И такаааа......Датата,за която сме насрочили събитието е 06.10..След много мислене и консултации с този и онзи,накрая решихме първо да капарираме ресторанта,в случая избрахме хотел "Авеню",тъй като ще имаме хора от други краища на България.Поискаха ни 200 лв.
Сватбата ни ще е около 50 човека....Казвам 50,защото това е най-грубия списък все още. За DJ ангажирахме DJ Драго (той ще е водещ и на сватбата),препоръчаха ни го. Оказа се, че той и жена му имат и сватбена агенция - "Финес".
Моля Ви, всички, които са от Бургас, ако имате някакви впечатление от тази агенция и този DJ, както и за ресторанта,споделете!
Авеню дават добри отстъпки за сватби, които ползват и нощувки в хотела, така че правилно сте го избрали. Кухнята им е добра. Агенцията също е добра. Сега внимавайте с фотото и операторите.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #308 -:
март 27, 2012, 13:42:59 »
Цитат на: dimi30 в март 27, 2012, 07:56:30
Здравейте, момичета!
За DJ Драго мога да дам само добри отзиви - беше на нашата сватба, после на още няколко сватби сме присъствали, където той е DJ. Съпругата му е оператор, тя снима и нас - доволна съм. Знам, че вече имат агенция и предлагат и фото заснемане, но за там нямам отзиви. Все пак моите впечатления са от далечната 2007г. Успех на всички с подготовката!
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #309 -:
март 27, 2012, 17:17:26 »
Момичета, да дам отчет и аз. В булченски отпуск съм вече повече от месец. Нещо ми падна музата, разказвайте вие до къде сте? Ади, ходихте ли при Станислав?
Ох, дано ми дойде и на мен настроението скоро
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #310 -:
март 28, 2012, 09:52:21 »
Момичета - избрахме фотограф и съм много
че доста го мислих- това ми беше една от най-важните задачки тъй като много държа на хубави снимки
дано да станат наистина добри
сега съм на тема видео
Анитария вие на кой фотограф и видео се спряхте
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #311 -:
март 28, 2012, 09:56:29 »
Цитат на: krisss_bs в март 27, 2012, 17:17:26
Момичета, да дам отчет и аз. В булченски отпуск съм вече повече от месец. Нещо ми падна музата, разказвайте вие до къде сте? Ади, ходихте ли при Станислав?
Ох, дано ми дойде и на мен настроението скоро
Крис срещна ли се със Станислав
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #312 -:
март 28, 2012, 13:59:30 »
Не, още сме в София, за съжаление не съм се прибирала в Бургас.
Активен
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #313 -:
март 29, 2012, 08:59:54 »
Тедито, след много много мислене и чудене решихме и се спряхме на Сарикови. Разгледахме тяхни албуми и някои филчета. Хареса ни това, което видяхме и решихме да сме с тях. Надявам се, че избора е правилен. Но така или иначе, никога няма гаранция, който и фотограф се избере, че всичко ще мине супер. А вие при кой ще сте? Освен фото и видео, вече си имаме и диджей, запазени часове в ритуална и църква. А снощи ходихме да си определяме менюто в ресторанта и да добием представа как ще бъдат разположени масите. Имам си и флористка. Така, че мисля, че останаха дребните неща като покани, етикети, рокля и костюм за милото. Е не са толкова дребни, но......Крис, кога е сватбата? Явно скоро след като вече си в булченски отпукс
Стискам палци да бъде един незабравим момент.
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #314 -:
март 29, 2012, 16:47:06 »
Цитат на: anitariq в март 29, 2012, 08:59:54
Тедито, след много много мислене и чудене решихме и се спряхме на Сарикови. Разгледахме тяхни албуми и някои филчета. Хареса ни това, което видяхме и решихме да сме с тях. Надявам се, че избора е правилен. Но така или иначе, никога няма гаранция, който и фотограф се избере, че всичко ще мине супер. А вие при кой ще сте? Освен фото и видео, вече си имаме и диджей, запазени часове в ритуална и църква. А снощи ходихме да си определяме менюто в ресторанта и да добием представа как ще бъдат разположени масите. Имам си и флористка. Така, че мисля, че останаха дребните неща като покани, етикети, рокля и костюм за милото. Е не са толкова дребни, но......Крис, кога е сватбата? Явно скоро след като вече си в булченски отпукс
Стискам палци да бъде един незабравим момент.
Браво Анитария почти сте готови
Ние се спряхме на Алекс студио Сега сме на тема видео и ди джей
Кой е вашия ди джей
За църквата и ритуалната ни е още рано - ще ги запазваме след 1 юни
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21