Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 05:33:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184519 пъти)
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #285 -:
март 15, 2012, 18:21:06 »
Цитат на: klavdia_19_ в март 15, 2012, 12:08:33
......С
A
р
И
кови.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #286 -:
март 15, 2012, 18:26:00 »
Kalama , сватбеният бранш от както съществува в България не е обслужващ персонал на кандидат булките. В този бранш има много творчески професии, които изискват не само образовние, но и някакъв природен потенциал като талант ,дарба и т.н. Нормално е, когато се запознаеш с някой и в завързания разговор да кажеш какво работиш, какво си завършила и т.н. Лично аз или всеки оператор, фотограф, агенция и т.н. ще те проучи във всяко едно отношение, защото това му влиза в работата. Никой няма да те попита за номера на сутиена или в кой ден от цикъла си. Задължение на оператора, фотографа и ДЖ е да знае близките роднини - брой, пол, име. Мяста на месторабота -от там ще има гости, място на завършване на образование - от там ще има гости. Ще те попитат роднините от провинцията от кой край са, за да се види към коя фолклорна област са, какви са обичаите и т.н.
Знаете ли колко е грозно да попаднете на професионалист "слуга на вижданията на булката", който от толкова много работа да няма и една секунда заснет материал примерно на брата на булката в родната им къща. Има случаи, когато бащата на булката се появявя на хорото след рязане на тортата / в същност имало е удачен момент да бъде заснет ,но е нямало фотограф на сватбата и той изпълнявал тази роля/.
Не знам, аз всеки ден се запознавам с хора, общувам, комуникирам и не ме е срам да кажа какво работя, къде съм роден и т.н. Учудвам се ,че се стремиш някакви тайни да скриеш от всички, може би те е срам да кажеш, че нямаш работа или се страхуваш да кажеш, че си човек с възможности. Ако те е страх не ходи с личния си автомобил, не се обличай елегантно....Може би тогава ще получиш по-ниски цени на стоки и услуги.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #287 -:
март 15, 2012, 18:48:01 »
Изобщо не става въпрос за това и за такъв вид питане. Сори, ама пак нещо не разбираш. Няма от какво да се срамувам или страхувам и когато всичко това е в контекста на написаното от теб казвам кой какъв е и с какво се занимава. Когато обаче разни псевдо специалисти само по това съдят и имат двоен стандарт за услугите, които продават им затварям вратата от външната страна. Ако сте толкова "ербап" веднага в Бургас мога да ви кажа кои са те!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #288 -:
март 15, 2012, 19:56:48 »
Да, в по-малките градове нещата са малко по-особени. Това е един от недостатъците на по-малките населени места. Въпреки, че Бургас е голям град хората се познават. Особено що се касае за специфични услуги. Но нали знаете, че в малък град недоволството е цунами в сравнение с лекия бриз в столицата. Би следвало много, много фриволности да няма, че току виж на Октопода или Часовника да стане някое меле.
Обожавам Бургас !
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #289 -:
март 15, 2012, 20:10:54 »
Само не разбрах къде се намира Октопода?
Предполага се, че хората работещи в сватбения бранш са добронамерени, широко скроени, творчески настроени. За съжаление обаче това, което виждам е грозна картинка. Отиваш при един той плюе другия, колеги зословят по работата си. Оглеждат те, преценят те и гледайки в тавана ти дават някакви условия. Даже не могат да се мотивират за това, което ти предлагат.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #290 -:
март 15, 2012, 20:35:59 »
Октопода е на входа на морската градина ,който е единствен и в близост до Летния театър за вход на автомобили. Новият детски кът с езерцето вляво !
Важното е, че вие знаете Г-жо какво искате ! Дано знаете и как да го постигнете. Относно хората - различни са. Различни са и професионалистите. Различни са и булките.
Аз лично съм сигурен, че говорите на различни езици с професионалистите. Ако наистина не се разбирате с всички, то следва да се промените вие. Може и резултат ще има и от двете страни.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #291 -:
март 15, 2012, 20:47:58 »
Оооо, не с всички, Отсяла съм ги вече. И съм намерила моите професионалисти и съм много доволна от това. Но съм потресена от някой, дето уж бяха голямата работа.
Относно октопода, вече има по-актуални места в Бургас
- например Компаса
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #292 -:
март 15, 2012, 22:09:24 »
Да, Компаса, но от малко повече от година. В същност интересно решение и реализация на централната пешеходна улица.
Не се сърдете на професионалистите, времето е такова, че всеки е изнервен, допускат се грешки. но не очаквайте много, просто Бургас си е провинция. Може да е най-богатата община след София, може да е най-добре управлявана, но някои неща са изоставащи. Хората и техния манталитет до някъде са виновни.
Пожелавам на бургаските професионалисти много по-добра работа, много по-добре платена и крайно време да въведат цени на услугите като в община с най-добро управление и икономика след София.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
март 15, 2012, 22:13:14 »
Аз днес обиколих няколко агенции и съм доволна от отношение и така нататък...Сега да се говори за кофти отношение в един град, където всеки гледа да си изкара заплатата е...странно. Както и да е..Ако някой има отрицателно или положително отношение към агенция или услуга е редно да излезе с име и аргумент. А не да се пуска бомбата и да се гледа какво става. В крайна сметка тук сме да обменим опит.
Малко
"Компаса" НИКОГА няма да бъде равностойно място като емоции и т.н., като "Часовника" и "Октопода". Пачоран
Активен
klavdia_19_
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #294 -:
март 16, 2012, 10:10:14 »
Анитария, пощата ти е пълна миличка и не мога да ти изратя съобщение. Благодаря ти за инфото
Активен
klavdia_19_
Новак
«
Отговор #295 -:
март 16, 2012, 10:16:28 »
Теди, ти си крачка напред щом сте избрали и ресторант. Ние нямаме време за момента, надявам се другият месец като сме по-свободни да обиколим и да видим на какво ще се спрем
Към момента единственото, което знам е в какви цветове искам да е сватбената украса и как ще изглеждат поканите ни, но и това е нещо
За останалото не бързам, тъй като днес съм на една вълна, утре вече мисля в друга насока
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #296 -:
март 16, 2012, 10:32:59 »
Цитат на: klavdia_19_ в март 16, 2012, 10:16:28
Теди, ти си крачка напред щом сте избрали и ресторант. Ние нямаме време за момента, надявам се другият месец като сме по-свободни да обиколим и да видим на какво ще се спрем
Към момента единственото, което знам е в какви цветове искам да е сватбената украса и как ще изглеждат поканите ни, но и това е нещо
За останалото не бързам, тъй като днес съм на една вълна, утре вече мисля в друга насока
Какво да ти кажа Клавдия наистина бързахме да изберем ресторант и да го капарираме но след това цялото приготовление спря
сега обаче реших поне видео фото и ди джей да избера А идея нямам за поканите украсата цветовете
Активен
klavdia_19_
Новак
«
Отговор #297 -:
март 16, 2012, 11:14:02 »
Теди, то все от някъде трябва да се започне , а и имаме доста време. В интернет има доста информация и предложения, черпиш идеи, комбинираш и така
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #298 -:
март 16, 2012, 12:21:45 »
tedytto, украсата и цветовете трябва да ги съобразите с декора на ресторанта. За това първо него изберете и после и това ще си дойде.
Активен
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #299 -:
март 16, 2012, 15:27:29 »
Здравейте, та да дам отчет. Срещнах се лично със Сарикови и жената изглежда много готина. Вече съм напълно объркана кои точно да изберем - тях или Алекс. Но до 2-3 дни трябва да се реши. Срещнех се и с едно страхотно момиче, което мислим да наеме за украса на ресторанта. Тя е флористка, а не агенция. Много е мила и има страхотни идеи и дава предложения. Гледа да се съобрази с твоите желания и да се вместите в определен бюджет
. Клавдия, вече ми е празна пощата
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22