Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 03:26:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184439 пъти)
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #270 -:
март 12, 2012, 09:04:30 »
Klavdia, добре дошла и от мен!
Как сте момичета, как върви подготовката? Аз днес ще имам среща с Калоян, а до края на седмицата трябва да се срещна и с Алекс студио. МИе вече си имаме ресторант и съм много щастлива. Някой знае ли дали могат да се наемат покривки от агенция? Хайде чао за сега и лек ден!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #271 -:
март 12, 2012, 09:38:44 »
Кой е ресторанта ?
ЧЕСТИТО
Мисля, че няма да има проблем да си наемеш покривки, те са като всяка друга услуга, не съм ходила още по агенции, пък е нашия ресторант има хубави покривки и не смятам да наемам. Тази седмица и ние ще се срещаме с Алекс студио и Станислав Камбуров
, дано всичко е ок
Успех момичета и разказвайте
Активен
klavdia_19_
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #272 -:
март 12, 2012, 12:09:04 »
Здравейте, момичета. Изпразних пощата , дано това да е бил проблемът.
Крис, чудесно че си се спряла на Петя
За Стефан, може би за заснемане на ритуала в брачното да, но като за по-ефектна и разчупена фото-сесия, не бих се престрашила
Аз искам по-нестандартни снимки, по-щури и луди, а не строени като войници на зелена муравка
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #273 -:
март 12, 2012, 19:31:38 »
Клавдиа, пуснах ти мейлче
Ади, успех тази седмица, миличка!
Активен
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #274 -:
март 14, 2012, 13:07:45 »
Здравейте, нещо много ни е замряла темата. Явно всички сте в трескава подготовка
Аз се срещнах с Алекс студио и Станислав Камбуров и май ще работим с тях. Макар че Сарикови ни дадоха по-ниска цена, но не съм много сигурна за тях. Не знам защо така.In love Girl, ти срещна ли се с тях? Какви са ти впечатленията? За агенция още не съм се спряла. Имам среща с една флористка и ми се иска и тя да ми каже своето мнение за това, което съм харесала и тогава ще реша. Питах за покривки в Мирена и там ми казаха, че може да се наемат само те.
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #275 -:
март 14, 2012, 14:17:45 »
Цитат на: klavdia_19_ в март 12, 2012, 12:09:04
Здравейте, момичета. Изпразних пощата , дано това да е бил проблемът.
Крис, чудесно че си се спряла на Петя
За Стефан, може би за заснемане на ритуала в брачното да, но като за по-ефектна и разчупена фото-сесия, не бих се престрашила
Аз искам по-нестандартни снимки, по-щури и луди, а не строени като войници на зелена муравка
Здравей Клавдия
Аз също се бях насочила към Калоян Гледах негови снимки от сватба на мои приятели и наистина са уникални
Не знам за Стефан но Калоян препоръчва Росен Георгиев Разгледай и неговия сайт
Аз също съм в голяма чуденка кой да резервирам тъй като моята сватба също е в началото на септември
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #276 -:
март 14, 2012, 14:23:33 »
Цитат на: anitariq в март 14, 2012, 13:07:45
Здравейте, нещо много ни е замряла темата. Явно всички сте в трескава подготовка
Аз се срещнах с Алекс студио и Станислав Камбуров и май ще работим с тях. Макар че Сарикови ни дадоха по-ниска цена, но не съм много сигурна за тях. Не знам защо така.In love Girl, ти срещна ли се с тях? Какви са ти впечатленията? За агенция още не съм се спряла. Имам среща с една флористка и ми се иска и тя да ми каже своето мнение за това, което съм харесала и тогава ще реша. Питах за покривки в Мирена и там ми казаха, че може да се наемат само те.
Анитария можеш ли да ми пратиш на лично съобщение цената на Станислав Камбуров и на Сиракови
Много ми е турдно да организирам срещи защото имам едно такова гадно работно време
ще съм ти много благодарна
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #277 -:
март 14, 2012, 15:14:56 »
Много хора препоръчват Росен Георгиев, аз също харесвам снимките в сайта му. Аз ще се опитам да се срещна със Станислав и Алекс студио утре или петък, зависи от работното време на милото
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #278 -:
март 14, 2012, 15:20:20 »
Важното в на вас да ви харесва, а не защото много хора го препоръчвали. Някой пуска слуха за някой, че е много добър без да се замислим дали това не е поредната манипулация и всички хукват. Веднъж се бях подлъгала така за един друг повод и повече тази грешка няма да я направя.
Активен
klavdia_19_
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #279 -:
март 15, 2012, 12:08:33 »
Teди и ние планираме сватбата да е в началото на месец Септември
Напълно те разбирам, тъй като и моето работно време не позволява за момента да обикалям и проучвам нещата, още повече че работя извън града.
И аз бих искала да помоля Анитария, ако може да ми изпрати офертите на Станислав Камбуров и на Сиракови.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #280 -:
март 15, 2012, 12:16:25 »
Цитат на: klavdia_19_ в март 15, 2012, 12:08:33
Напълно те разбирам, тъй като и моето работно време не позволява за момента да обикалям и проучвам нещата, още повече че работя извън града.
И аз бих искала да помоля Анитария, ако може да ми изпрати офертите на Станислав Камбуров и на Сиракови.
Защо просто не им се обадите по телефоните и да разговаряте с тях и да ги питате за цената????
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #281 -:
март 15, 2012, 14:03:51 »
Момичета, знаете ли, че всички тези профита, които коментираме в темата влизат тук и четат и още като им се обадите и знаят кои сте и що сте. И не мисля, че си правим добра услуга така.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #282 -:
март 15, 2012, 14:22:10 »
Калама, ако не коментираме тук, къде да го правим? Нали за това е темичката, за да обменеме идеии , информация и т.н.- това е и основната цел на целия форум. Не е място само за да се осведомим с какви финанси разполагат другите?!?
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #283 -:
март 15, 2012, 14:41:54 »
Коментираме-да, но мисля, че не в ничий интерес да се обменя инфо от рода на - "на тебе каква каква оферта ти даде" освен, ако не е на лични. По-добре договаряйте условията конкретно за вашата сватба, мисля разбирате защо. В общия форум споделяйте идеии, кой какви очаквания е имал и кой каква услуга е получил като качество.
Кофти е да отидеш при някой фото, оператор, агенция или който и да е бил и той вече да е чел твоите коментари и да те е "претеглил" предварително и чакай после коректна цена или услуга. Аз от всичко най-мразя като отида някъде и някой да ме пита- "Вие с какво се занимавате?" и да ме оглежда и от това да си правя изводи каква цена да ми даде. А, това в сватбения бранш ми направи впечатление, че им е основно правило.
Активен
tedytto
Любопитен
«
Отговор #284 -:
март 15, 2012, 17:35:08 »
Цитат на: klavdia_19_ в март 15, 2012, 12:08:33
Клавдия значи с теб сме на една вълна
ти докъде си стигнала с приготовленията
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20