Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:20:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184382 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 06, 2012, 15:00:28 »

tedytto, честито  Welcome
За фотографи и изобщо екип разгледай малко по-назад в темата, защото ги коментирахме наскоро..Калама има до колкото знам инфо и за екипи, които не са от Бургас.  give_rose
Аз за Сарикови съм малко...резервирана, нещо има което не ми допада, но има много доволни съфорумки от тях. Калоян Спасов го харесвам, но по други причини си избрах друг фотограф  smile
Активен
anitariq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #241 -: март 06, 2012, 15:24:50 »

Калама, благодаря за мението и на останалите също. Няма да имаме възможност да поемем нощувка и пътни на фотограф, така че остава да избираме от наличните в Бургас. Днес пратих запитване на Алекс студио и ще видим какво ще ми пратят. Исками се да намерим много добър фотограф, който да запечата всички хубави моменти, но и да бъде долу горе на разумна цена smile. Доста трудно smile Довечера ще ходя до Диаманти. Ако някой го интересува нещо утре мога да споделя какво съм научила.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 06, 2012, 15:27:25 »

anitariq аз на Алекс студио имам оферта, но нека ти отговорят, може да има нещо ново, така че ако може сподели на лични какво са ти отговорили  give_rose Мен от агенция ме интересува само как върви украсата на сватбената маса - младоженската и балона за първия танц...Предполагам ще те ориентират утре, ще ми бъде полезно...  give_rose
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 06, 2012, 15:33:58 »

Диаманти работят с Калоян и с DJ Станслав Жеков. Като цяло мнението ми за тях е със забележки. Истинската агенция Диаманти за мен са http://www.agency-diamanti.com/. Най-близкия им офис е в Сливен.
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #244 -: март 06, 2012, 15:49:09 »

InLove girl можеш ли да ми кажеш какви парички искат от Алекс Студио тъй като засега съм се спряла на тях и на Калоян Спасов
За Калоян знам че сватбената фото сесия е около 400 лв и отделно си плащаш за албум - моя приятелка има такъв и е 200лв което на мен ми се струва малко множко Инъче тя е много доволна от Калоян и работата му
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 06, 2012, 16:07:55 »

Теди, освободи си място в пощенската кутия..ще ти пратя инфото, което имам там..Албумите в Алекс студио варират от 100 до 300 лв, така че не е много албума от Калоян.. Нашият албум ще е 300 лв
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #246 -: март 06, 2012, 16:16:52 »

Имате ли някаква информация за въпросния колега на Калоян? Качество ,цени....
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 06, 2012, 16:17:55 »

Имате ли някаква информация за въпросния колега на Калоян? Качество ,цени....

Какво ще рече колега на Калоян? Предполагам това е друг фотограф, който си има име?
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #248 -: март 06, 2012, 16:21:43 »

Теди, освободи си място в пощенската кутия..ще ти пратя инфото, което имам там..Албумите в Алекс студио варират от 100 до 300 лв, така че не е много албума от Калоян.. Нашият албум ще е 300 лв
Освободих
Все още не съм много ориентирана в сайта и не знам как се увеличава обема на личните съобщения защото  едва ли е възможно да се пълни само от едно съобщение но ще се поровя да видя
Предполагам сега ще мога да получа поне твоето съобщение  smile за което благодаря
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 06, 2012, 16:22:49 »

Аз нямам цени, пък и за цените на услугите мисля, че трябва да се коментира само в лични съобщения  give_rose
Теди, увеличава се спрямо публикациите в сайта  give_rose
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 06, 2012, 16:26:09 »

Аз мисля, че цените може и да варират според особеностите на сватбата. Най-добре отправяйте запитвания към конкретните професионалисти да ви дадат оферта за вашата сватба конкретно. Иначе така се рискува в този форум да се преекспонира невярна информация.
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 07, 2012, 00:49:19 »

Моят съвет е ходете на място при всеки професионалист- агент, фото, видео, DJ, флорист, ресторант и т.н и ЛИЧНО проверявайте и вижте със собствените си очи харесва ли ви. Договаряйте се конкретно за вашата сватба, защото не всичко, което се пише е истина или пък за вас ще е точно така.
Предлагат се и пакетни цени, които са по-ниски от случаите, когато се пазарите за всяко нещо по отделно.

В Бургас има над 30 сватбени агенции, над 20 фотографа и още толкова оператора. Не разчитайте само на 2-3 имена, които се въртят по форумите..........
Активен
anitariq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #252 -: март 07, 2012, 09:34:13 »

Добро утро дами, как сте? Нещо ново свършено? Ние вчера ходихме до Диаманти. Сториха ми се приятни дамите, с които разговарях. За съжаление ми казаха, че украсата която съм харесала е ужасно скъпа. Но аз не се предавам и мисля да проверя в някой цветарски магазин. Аз искам да изпозлвам агенция само за украса на масите. Крис, нали беше споменала, че ще бъдете с флорист, може ли да ми кажеш колко струва с него една украса и ако е възможно да ми дадеш някакви контакти. InLove_Girl, колко парички ще ви излязат халките ви? Ако някой се интересува мога да му пратя цени за Диаманти и Брилянтин.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 07, 2012, 09:51:15 »

Амиии цените на халките са 65 лв/гр. - няма значение от вида, дали ще е по поръчка или от предложенията, които те имат. Ние имаме 14 гр. злато и ако го дадем изработката ще е по 21 лв, т.е изкопуват златото на 44 лв/гр. Аз съм много доволна, ние на няколко места в града проверихме и златото е около 60 до 65 лв/гр., но когато стане дума за халки - 70, 75, 80, което ми направи кофти впечатление. На местата, които проверих /освен на последното/ могат да изработят модели само от техните си каталози, тези халки после нито могат да се разширят, нито стеснят. Ако искаш на лични мога да ти пратя адреса на ателието?
Крис, и аз ще те помоля на лични за координати на флористката ви  give_rose
Калама, никой не казва на новичките във форума да се спират само на професионалистите посочени в темата, но всеки пита другия на кого се е спрял, ако тези имена съвпадат, може би затова изглежда катоо "въртене на имена"  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 07, 2012, 09:56:44 »

Момичета извинявам се че се включвам с  Offtopic ,но има размяна на подаръци за Великден.
ето и линк към темата http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31435.new.html#new
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: