Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 01:32:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184402 пъти)
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #225 -:
март 05, 2012, 21:13:54 »
Здрасти anitariq!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #226 -:
март 05, 2012, 21:24:12 »
Здравей,anitariq
Виктор Налбантов можеш да го намериш във Фейсбук, Панчови мисля, че са агенция Мирена. За ресторант Амор съм чувала само за една сватба от позната и не бяха доволни от обслужвнето, инъче храната била вкусна. Мен като разположение не ми харесва. За Океана, аз лично съм коментирала доста. За Фиеста, нищо не знам, надявам се някоя булка да ти даде мнение.
Хубава дата си си избрала, надявам се да станеш редовничка във форума
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #227 -:
март 05, 2012, 21:55:44 »
Здравейте милички, аз изчезнах за дълго порадо кофти падане по заледените софийски тротоари, та бях контузена
Включвам се с малко инфо,
In_Love
май знае нашите истории с ресторанти и това, че сватбата е в Троян
Сега се оказа, че ще имаме три сватби: подписването ще е в Силистра на 14. 07, преди това ще се венчам в Ахтопол. Скромно, няколко по-възрастни роднини, които не могат да пътуват и дата е на 23. 06
За там сме харесали едно страхотно момче, което работи с Калоян Спасов.
Иначе за сватбата в Троян или както си казваме ние "нашата сватба" сме готови с някои покани, които се правят от ръчно правена хартия, избрахме страхотна флористка от Бургас, фотографка от София, диджей(ка) една много свежа мадама, която пуска по клубове джаз, суинг, рок и сме се спрели на оператор Станислав Камбуров, за съжаление, не сме се видели с него и не можем да се спрем на вариант още.
In_Love, вие избрахте ли пакет и срещнахте ли се с него?
Радвам се, че пак съм при вас
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #228 -:
март 05, 2012, 22:06:40 »
Крис, много се радвам да те видя отново в нашата темичка
При вас се очертава едно "три дни ялии, пилии и се веселили", което е похвално, защото ще се чувстваш три пъти повече време булкаа
Вие сте се спрели, на видеооператора, който и ние харесваме, но все още не сме се видели с тях. Надявам се тази седмичка и това да свършим. Днес целия ден изгубихме в избор на халки и златарско ателие....и съм много щастлива, защото намерихме нашето място... /За това трябва публично на благодаря на Бибси, защото ме ориентира към страхотното ателие
/
Крис нямам търпение да разказваш повече за подготовката
Коя е флористката, към която се ориентирахте?? Дали флориста може да украси цялата сватбена маса, като донесе и покривкаа и драперия..и всичко. Все повече се убеждавам, че не искам агенция.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #229 -:
март 05, 2012, 22:12:46 »
InLove_Girl, в какви цветове искаш да ти е украсена масата?
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #230 -:
март 05, 2012, 22:18:15 »
In_Love! Чудесно, че сте се спрели на халки! Много се радвам, че си намерила местенце. Аз прочетох това, което си писала за златото...ние също имаме злато (на бабата на Борко и на моята, вече покойна баба) и искаме от тях халки.Съвсем класически, нищо необикновено, само дето искаме вместо името от вътрешната част да има пръстов отпечатък! Много ми харесва идеята! Но още не съм намерила място, на което да ни ги изработят. Ако някой има идеи, приемам с удоволствие:)
Иначе за флористката, ще ти кажа защо избрахме нея, а не агенция. Първо, чисто финансово е по-добре, защото тя предлага реалните цени. Второ, много по-мобилна е и в контакст със страшно много агенции, т.е. не се ограничава от налични продукти. нашата концепция е много по-различна, с копчета, канаваца, все неща, които не се намират много много по агенции. Още утре ще попитам дали извършва само частична аранжировка, защото щом ще си правиш всичко самичка, ми се струва по-рентабилно да избереш подобен вариант
Така че ще ти пиша веднага
Иначе, ще съм ти блогодарна да разкажеш за срещата със Станислав, аз говорих с него по телефона, доста готино звучеше, получих и оферти за различни пакети, струват ми се много адекватни цените
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #231 -:
март 05, 2012, 22:23:08 »
Цитат на: krisss_bs в март 05, 2012, 22:18:15
нашата концепция е много по-различна, с копчета, канаваца
Би ли пояснила какво е "канаваца"? И за какви копчета говориш?
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #232 -:
март 05, 2012, 22:29:44 »
Канавацата е като зебло, като онова, от което се правят чувалите за кафе, а копчетата са част от декорацията на сватбата
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #233 -:
март 05, 2012, 22:31:58 »
Е, такова нещо за сватбена декорация не съм виждала. Може ли да покажеш някакви снимки, предполага си почерпила идеи от някъде? Звучи интересно. Защо се спряхте на такъв вариант за украса?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #234 -:
март 05, 2012, 22:36:05 »
Калама, влез в Тема на сватбата и разгледай каква й е концепцията на Крис, убедена съм че ще се очароваш
Крис, много ще се радвам, ако попиташ наистина, пиши на лични. Ако те интересува златар в Бургас ще ти препоръчам на лични тези, при които ходихме...единствени от целия град предлагат да си харесаш от някъде модел и те да го изработят, като единствен недостатък е, че нямат в наличност. Днес ни показаха един модел, да видим изработката, но модела беше на друга двойка.
Станислав много ни го препоръчаха и от много места, аз му гледах само страницата в нета и ми допада, ще ти пиша обезателно за срещата
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #235 -:
март 05, 2012, 23:05:14 »
Ето, идея за покана в темата на krisss_bs
«
Последна редакция: март 05, 2012, 23:08:14 от Kalama
»
Активен
anitariq
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #236 -:
март 06, 2012, 12:38:13 »
Здравейте момичета, благодаря за посрещането. Имам едно питане, според вас кой фотограф е по-добър - Калоян или Сарикови? В понеделник имам среща с Калоян, гледах негови снимки и много ми харесаха, ще ни излезе 450лв.. Днес милото се срещнал и със Сарикови, казали му по-ниски цени. В сайта им има хубави снимки също. Просто и аз не знам. А Сарикови предлагат и видео. А ако не вземем Сарикови, кой видеооператор бихте ми препоръчали?
Крис, много хубави покани
.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #237 -:
март 06, 2012, 12:50:19 »
С риск пак да ми се разсърдят останалите булки във форума, но аз казвам нещата в прав текст. За мен Калоян не може да снима сватби. Не улавя момента, а и нещо самата му бленда не ми харесва. Използва едни и същи заучени пози за фото сесията. От Бургаските фотографи може би Алекс студио- там виждам по-интересни неща. Ако не ти е проблем да поемеш пътните и нощувката на фотограф мога да ти препоръчам един от друг град в България, на който сама ще направиш разликата в снимките. Ти си решаваш.
«
Последна редакция: март 06, 2012, 13:59:27 от Kalama
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #238 -:
март 06, 2012, 13:47:37 »
Аз лично не съм фен на Сарикови. За Калоян нямам компетентно мнение.
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #239 -:
март 06, 2012, 14:41:49 »
Здравейте мили момичета,
От време на време прочитам част от форума и все се каня да се регистрирам, но отлагах смятайки, че до моя сватбен ден все още има време.
Е, май вече дойде момента, в който да започна да резервирам това онова
На този етап сме решили коя да е датата - 08.09.2012г. и сме резервирали ресторант България в х-л България и до там
Ще съм ви много благодарна, ако ме ориентирате за качествени фотограф, видео и ди джей
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...