Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 17:30:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184233 пъти)
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #135 -:
февруари 20, 2012, 19:35:48 »
Прочетете съвсем малко по-назад, има в темата коментари и за фото и за видео
Атлантис не го харесвам, най-вече заради вечерния час и заради "голите" стерилни зали
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #136 -:
февруари 21, 2012, 12:40:29 »
Да попитам и тук, защото пуснах този въпрос и в друга тема:
Ако ваши приятели, не близки роднини, ви поканят да отидете на сватба- двама човека от едно семейство и ви кажат, че за подарък искат пари. Каква е минималната сума под, която не трябва да се пада? Говорим за една средно статистическа сватба, защото е ясно че има и такива, които могат да сложат и четири цифрена сума в плика.
Според мен сумата трябва да е такава, че да може поне да си платите куверта дето се казва. Примерно 100-150 лева е най-малката сума, която сте длъжни да пъхнете в плика.
Какво е вашето мнение? Като пак казвам вие не сте близки, не сте роднини на младоженците, а просто приятели или колеги.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #137 -:
февруари 21, 2012, 16:10:23 »
Ами ние с милото слагаме 200 лв в пликчето. Разбира се това е въпрос на възможности.
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #138 -:
февруари 22, 2012, 23:36:31 »
Тук сме...или поне аз
Нищо не пиша и не споделям, защото засега няма какво, дори дата не сме си избрали все още.
Тържество в смисъла на сватбено такова, засега не сме мислили да има. По-скоро идеята е да се съберем с децата, кумовете и няколко приятели и да се почерпим след подписването. А на другия ден палим колата и си правим нещо като сватбено пътешествие из България. Засега така сме го замислили.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #139 -:
февруари 22, 2012, 23:53:10 »
Аз също съм на лице, но след запазването на ресторанта, още с нищо не съм се захванала
Мислех началото на февруари да ходя до София, за да си намеря разни неща по декорациите, но това време ми обърка сметките
Сега евентуално средата на март ще пробваме пак и ако си намеря всичко необходимо започвам покании, декорациите за маса. Другата седмица отиваме да запазваме официално и ДЖ, ФОТО и видео и с това ще кротнем мисля. За рокля ще ходя при дизайнерката след баловете, че сега няма да ме вземе на сериозно.. С милото сигурно чаааак октомври ще отидем да костюм...ще ходим до Варна, защото държим костюма да е от Pierlucci, а тук нямат магазин.
За халките още сме в голяма чуденка...харесахме едни от титан и злато, но мен все пак ми се иска да са изцяло златни...Тук мога да помоля съфорумките да дадат координати /Бибси, мила ти ми беше предложила да ми пратиш , ще ти бъда много благодарна
/ . Аз като че ли бях в голям стрес в началото, сега всичко се избистря... Сестра ми ми подари жестока книжка за сватбената организация и ми е спокойно, че се движим по план и сме избрали основните неща. За сега единствено се чудя за агенцията, която да ми оформи официалната маса....Познавам работата на Брилянтин /сестра ми бяха с тях/, а и се познавам по друга линия и със собственичката, но като че ли Диаманти са по "в мой стил", та....не знам. Чудя се и за печатницата за поканите, но имам време, понеже не съм уточнила гостите. Кофти е, че от страната на милото може и до последно да не знам за колегите му - кой ще идва и кой не...и не знам дали на всички да направя покани, но ще го мисля. Хайде, че става дълъг пост, Бургаски булкии ...действайте и давайте отчет
П.П. Никой не пише за срещичката.....не искате ли? За навитите
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31181.0.html
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #140 -:
февруари 22, 2012, 23:58:34 »
Не съм почитателка на тези две агенции.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #141 -:
февруари 23, 2012, 00:00:39 »
Амии...за моя вкус...само те двете са ок, за Бургас говоря..
Видях ги и на сватбеното изложение..открояваха си се
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #142 -:
февруари 23, 2012, 00:04:25 »
Ние знаем точно какво искаме за декорация и ще наемем агенция, която ни е препоръчана и проверена. уточнили сме всички детайли и цената е изключително приемлива в сравнение с това, което предлагат споменатите. А, и честно казано получих не добри отзиви за едната.
Активен
Смърфиета
Любопитен
«
Отговор #143 -:
февруари 23, 2012, 20:42:16 »
мацки, има развитие
днес направихме една бърза обиколка из ресторантите и се спряхме на винарна "Океан". Стискайте палци да не се развали нещо,
утре ще има един тур по църкви и фото. Дано всичко мине добре.
Бях изненадана че в х-л "България" за запазени 8 септември - дневна и нощна, а и 25 август също. А аз си мислех че има време и няма смисъл да се бърза.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
февруари 23, 2012, 20:43:55 »
бравоооо за избора..Винарната е и нашият изборрр
Много се радвам, че още някой ще има там
bubolinka04 кога е вашата дата ? Ако сте преди нас ще имам поне инфо
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #145 -:
февруари 24, 2012, 13:33:37 »
Гледах страхотни сватбени снимки, но от сватба, която не е в Бургас. Много артистична фотосесия, много ефектна и ефирна. Фотографа е бил уникален. Сега чакам да ми изпратят негови координати да видим, дали ще можем да го наемем. Между впрочем гледах и на Калоян сватбени снимки- нищо особено, не знам какво толкова го прехвалват. Дори имаше и снимки от фотосесията, на които младоженците не стояха добре.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #146 -:
февруари 24, 2012, 14:07:29 »
Амии въпрос на вкус.. Мен неговите снимки ми харесват много, но исках нещо по-различно и не се спряхме на него. По принцип виждам, че не харесваш нито за ФОТО, нито за видео никой от бургаските професионалисти, но не може да си толкова крайна в мненията си...Просто има много момичета, които са минали по този път и са много доволни и е грубо спрямо тях и спрямо момичетата избрали си тези имена да правиш такива коментари. Извинявай ако съм прозвучала грубо, но ми стана неприятно от изказването ти Kalama
Извинявам се и за
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #147 -:
февруари 24, 2012, 14:22:24 »
Аз мисля, че за това е този форум- всеки да споделя и да се обменя информация. В противен случай не виждам смисъл да влизаме на подобни места.
Да, имаме определени изисквания за фото и видео. И от форума разбрах и се свързах с хора, които извършват тези услуги по начина по който ние ги искаме. А, това че в Бургас няма оператор, чийто камера да е Full HD не говори добре. Но ние сме готови да си платим за съответното качество и знаем какво искаме.
Що се отнася до фотографията на Калоян се съгласявам с една от по-старите теми и мнението на една от клиентките му булки. Той може да е добър фотограф, но в студио. За сватбена фотография на мен лични не ми допада и то най-вече като видях работата на други фотографи, за съжаление и той не от Бургас. Но никой не е казал, че трябва да се ограничаване само в рамките на нашия град.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #148 -:
февруари 24, 2012, 14:58:29 »
Съгласен съм с InLove_Girl , че има добри професионалисти и в Бургас, аз лично съм ги наемал и то за сериозни неща различни от сватба. В Бургас и в цялата страна няма камера снимаща на Full HD с изключение на една фирма. Но има камери във формат на запис HDV с двете си версии HDV 1080 i и HDV 720 р със съответната резолюция 1440 х 1080 на първия и 1280 х 720 на втория. Попитайте хората, с които говорите именно за това.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #149 -:
февруари 24, 2012, 15:10:41 »
Булките от Бургас имате ли мнения за Тонена ателие
http://www.facebook.com/#
!/pages/TONENA-ATELIER/134476739907929?sk=wall
Активен