Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:25:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184219 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 20, 2012, 19:35:48 »

Прочетете съвсем малко по-назад, има в темата коментари и за фото и за видео  give_rose Атлантис не го харесвам, най-вече заради вечерния час и заради "голите" стерилни зали  give_rose
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 21, 2012, 12:40:29 »

Да попитам и тук, защото пуснах този въпрос и в друга тема:
Ако ваши приятели, не близки роднини, ви поканят да отидете на сватба- двама човека от едно семейство и ви кажат, че за подарък искат пари. Каква е минималната сума под, която не трябва да се пада? Говорим за една средно статистическа сватба, защото е ясно че има и такива, които могат да сложат и четири цифрена сума в плика.
Според мен сумата трябва да е такава, че да може поне да си платите куверта дето се казва. Примерно 100-150 лева е най-малката сума, която сте длъжни да пъхнете в плика.
Какво е вашето мнение? Като пак казвам вие не сте близки, не сте роднини на младоженците, а просто приятели или колеги.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 21, 2012, 16:10:23 »

Ами ние с милото слагаме 200 лв в пликчето. Разбира се това е въпрос на възможности.  give_rose
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 22, 2012, 23:36:31 »

Тук сме...или поне аз  smile
Нищо не пиша и не споделям, защото засега няма какво, дори дата не сме си избрали все още.
Тържество в смисъла на сватбено такова, засега не сме мислили да има. По-скоро идеята е да се съберем с децата, кумовете и няколко приятели и да се почерпим след подписването. А на другия ден палим колата и си правим нещо като сватбено пътешествие из България. Засега така сме го замислили.  smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 22, 2012, 23:53:10 »

Аз също съм на лице, но след запазването на ресторанта, още с нищо не съм се захванала  blush Мислех началото на февруари да ходя до София, за да си намеря разни неща по декорациите, но това време ми обърка сметките  girl_impossible Сега евентуално средата на март ще пробваме пак и ако си намеря всичко необходимо започвам покании, декорациите за маса. Другата седмица отиваме да запазваме официално и ДЖ, ФОТО и видео и с това ще кротнем мисля. За рокля ще ходя при дизайнерката след баловете, че сега няма да ме вземе на сериозно.. С милото сигурно чаааак октомври ще отидем да костюм...ще ходим до Варна, защото държим костюма да е от Pierlucci, а тук нямат магазин.  pardon За халките още сме в голяма чуденка...харесахме едни от титан и злато, но мен все пак ми се иска да са изцяло златни...Тук мога да помоля съфорумките да дадат координати /Бибси, мила ти ми беше предложила да ми пратиш , ще ти бъда много благодарна  give_rose/ . Аз като че ли бях в голям стрес в началото, сега всичко се избистря... Сестра ми ми подари жестока книжка за сватбената организация и ми е спокойно, че се движим по план и сме избрали основните неща. За сега единствено се чудя за агенцията, която да ми оформи официалната маса....Познавам работата на Брилянтин /сестра ми бяха с тях/, а и се познавам по друга линия и със собственичката, но като че ли Диаманти са по "в мой стил", та....не знам. Чудя се и за печатницата за поканите, но имам време, понеже не съм уточнила гостите. Кофти е, че от страната на милото може и до последно да не знам за колегите му - кой ще идва и кой не...и не знам дали на всички да направя покани, но ще го мисля. Хайде, че става дълъг пост, Бургаски булкии ...действайте и давайте отчет  tease

П.П. Никой не пише за срещичката.....не искате ли? За навитите http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31181.0.html
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 22, 2012, 23:58:34 »

Не съм почитателка на тези две агенции.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 23, 2012, 00:00:39 »

Амии...за моя вкус...само те двете са ок, за Бургас говоря..  give_rose Видях ги и на сватбеното изложение..открояваха си се  blush
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 23, 2012, 00:04:25 »

Ние знаем точно какво искаме за декорация и ще наемем агенция, която ни е препоръчана и проверена. уточнили сме всички детайли и цената е изключително приемлива в сравнение с това, което предлагат споменатите. А, и честно казано получих не добри отзиви за едната.
Активен
Смърфиета
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #143 -: февруари 23, 2012, 20:42:16 »

мацки, има развитие  Bravo днес направихме една бърза обиколка из ресторантите и се спряхме на винарна "Океан". Стискайте палци да не се развали нещо,  girl_impossible утре ще има един тур по църкви и фото. Дано всичко мине добре.   pleasantry
Бях изненадана че в х-л "България" за запазени 8 септември  - дневна и нощна, а и 25 август също. А аз си мислех че има време и няма смисъл да се бърза.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 23, 2012, 20:43:55 »

бравоооо за избора..Винарната е и нашият изборрр Bravo Много се радвам, че още някой ще има там  danceg bubolinka04 кога е вашата дата ? Ако сте преди нас ще имам поне инфо  blush
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 24, 2012, 13:33:37 »

Гледах страхотни сватбени снимки, но от сватба, която не е в Бургас. Много артистична фотосесия, много ефектна и ефирна. Фотографа е бил уникален. Сега чакам да ми изпратят негови координати да видим, дали ще можем да го наемем. Между впрочем гледах и на Калоян сватбени снимки- нищо особено, не знам какво толкова го прехвалват. Дори имаше и снимки от фотосесията, на които младоженците не стояха добре.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 24, 2012, 14:07:29 »

Амии въпрос на вкус.. Мен неговите снимки ми харесват много, но исках нещо по-различно и не се спряхме на него. По принцип виждам, че не харесваш нито за ФОТО, нито за видео никой от бургаските професионалисти, но не може да си толкова крайна в мненията си...Просто има много момичета, които са минали по този път и са много доволни и е грубо спрямо тях и спрямо момичетата избрали си тези имена да правиш такива коментари. Извинявай ако съм прозвучала грубо, но ми стана неприятно от изказването ти Kalama  give_rose Извинявам се и за  Offtopic
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 24, 2012, 14:22:24 »

Аз мисля, че за това е този форум- всеки да споделя и да се обменя информация. В противен случай не виждам смисъл да влизаме на подобни места.

Да, имаме определени изисквания за фото и видео. И от форума разбрах и се свързах с хора, които извършват тези услуги по начина по който ние ги искаме. А, това че в Бургас няма оператор, чийто камера да е Full HD не говори добре. Но ние сме готови да си платим за съответното качество и знаем какво искаме.

Що се отнася до фотографията на Калоян се съгласявам с една от по-старите теми и мнението на една от клиентките му булки. Той може да е добър фотограф, но в студио. За сватбена фотография на мен лични не ми допада и то най-вече като видях работата на други фотографи, за съжаление и той не от Бургас. Но никой не е казал, че трябва да се ограничаване само в рамките на нашия град.

Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #148 -: февруари 24, 2012, 14:58:29 »

Съгласен съм с InLove_Girl , че има добри професионалисти и в Бургас, аз лично съм ги наемал и то за сериозни неща различни от сватба. В Бургас и в цялата страна няма камера снимаща на Full HD с изключение на една фирма. Но има камери във формат на запис HDV с двете си версии HDV 1080 i  и HDV 720 р  със съответната резолюция 1440 х 1080 на първия и 1280 х 720 на втория. Попитайте хората, с които говорите именно за това.
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #149 -: февруари 24, 2012, 15:10:41 »

Булките от Бургас имате ли мнения за Тонена ателие http://www.facebook.com/#!/pages/TONENA-ATELIER/134476739907929?sk=wall
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: