Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:30:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184232 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 15, 2012, 17:16:15 »

Хайде качи малко снимки в галериятаааа  Bravo  give_rose
Активен
Смърфиета
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #121 -: февруари 19, 2012, 20:12:34 »

smile момичета здравейте и от мен!! след официалното запознаване на родителите вече мога и аз да се похваля  girl_wink спрели сме се за септември. уж било рано за подготовки...

но събирам мнения за ресторанти, фото, видео.... за сега от нашите наблюдения сме се спрели на фото Гея, DJ Иван, не знам фамилията, работи със Сарикови, лятото ставахме кръстници и Сарикови бяха видео а той DJ-ят. и от там ги харесахме като екип и май ще са те, ако не изникне друго нещо.... може и да са ангажирани тогава.

предложете ми идея за ресторант - сватбата ще е около 60 души...  yahoo темата е морска
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 19, 2012, 22:07:58 »

Здравей bubolinka04 и добре дошла  give_rose
Честито за голямото събитие  Bravo Само да ти кажа, че не е много рано, а е перфектното време за запазване на основните неща - ресторант, фото, видео, ДЖ, защото септември традиционно е месец с повече сватби. ДЖ предполагам е Иван Тодоров и определено съм с две ръце за него и ние него смятаме да наемем  danceg За фото Гея...харесвам им снимките, но определено не харесвам жената, която снима... Те снимаха сватбата на сестра ми и всички гости я наричаха "бабка нацист", само ходеше се разпореждаше кой как да застане, къде да ходи, този пречел, онзи пречел, накрая гостите не смееха да доближат младоженците. Големия куриоз беше, че накрая в сватбения албум бяха сложени снимки, не на хората, които сестра ми е поискала да са в албума, само на тези, които са с цветни или ярки облекла и някакви такива неща. Може така да се е получило само в този случай, но пак имаш достатъчно време да разгледаш и други варианти. За Сарикови, не мога да кажа много, гледала съм две сватби, харесват ми...
За ресторант, за около 60 души много харесвам ресторанта на хотел Калифорния, ресторанта на хотел Бургас, ресторанта на Мираж /не зала Мираж, която е в червено/. Това се сещам за момента smile
« Последна редакция: февруари 19, 2012, 22:16:25 от InLove_Girl » Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 20, 2012, 00:06:04 »

Здравейте на всички и аз се присъединявам към темата. Изчетох всичко, което сте изписали. Имам доста познати, които правиха сватби през изминалата една година и може да се каже, че вече преливам от информация за всичко свързано с организацията нашата сватба. Надявам се да сме си взаимно полезни с това.
Вече съм наясно каква ще е темата на сватбата, която ще е юни месец. Остана да изберем фото и видео, заедно разбира се всички аксесоари.
Активен
mmiimmkkaa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #124 -: февруари 20, 2012, 10:12:26 »

Добре дошла и се радвам,че се увеличаваме smile .момичета,мислили ли сте с какъв тип грим ще сте на сватбите си-нежен или опушен,или може би нещо посредата? аз съм се спряла на опушен като мисля акцента да са очите и гланц на устата  Wink.сега идва ваш ред да препоръчате салон с добри фризиори и гримиори,че не съм се дори подстригвала в бургас  huhhuh.gif
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 20, 2012, 10:52:53 »

За фризьор бих ти препоръчала Тодор Циков /Тошко/- аз години ходих при него, но доста трудно стана със запазване на часове специално за подстригването и сега се чудя при кого да ходя. Но за сватбената си прическа ще разчитам единтвено и само на него good За грим - Мирослава Коларова - вече две години, за поводи аз и всички мои познати момичета, ползваме нейните услуги. С две ръце съм ца нея  give_rose Нека и другите момичета да кажат smile
Активен
MechoPuhova
Регистриран

« Отговор #126 -: февруари 20, 2012, 12:09:14 »

Здравейте и от мен  smile

След има-няма малко повече от месец и аз ще съм булка smile

Датата ни е 25 март.2012
Ресторанта: България
ДЖ: Станислав Жеков
Видео: Иво Вартанян
Фото: Росен Георгиев

Мисля, че подбрахме добър екип за сватбата...

Относно подготовката ни:
... до кривата круша сме Wink
Имаме само разпратени покани и избрана булчинска рокля smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 20, 2012, 12:39:38 »

Е - то това е половината работа хаха.

Украса кой ще ви прави? Че все пак не е много далеч датата и ако искате да наемате агенция, може да ви откажат за толкова кратко време...макар, че (пак казвам) вие повечето работа сте я отметнали girl_wink
Активен
MechoPuhova
Регистриран

« Отговор #128 -: февруари 20, 2012, 12:45:51 »

Ааа за украсата ще се доверим на "Аз и ти" smile
Горе-долу сме решили какво и как го искаме.
Хубавото е при нас е, че нещата се случиха много бързо и все още няма напрежение, че времето лети...

Wink
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 20, 2012, 13:35:59 »

Аз искам да питам за фотограф. В по-старите теми имаше дълга дискусия за Калоян Спасов. Една от булките беше споделила, че изобщо не е била доволна от него. Ние преди това мислехме да сме с него, но след като попаднах на това мнение искам да питам някой реално виждал ли е снимки на Калоян от сватба, но не такива включени в неговото портфолио, а от самите младоженци? То е ясно, че тези, които той е избрал да се рекламира ще са хубави.
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 20, 2012, 13:38:14 »

Момичета някой знае ли как вървят кувертите в Атлантиса в Сарафово?

30 лева, но има редица ограничения- за крайния час и музиката. Освен това в погледни в по-предните теми, там има доста информация за Атлантис. Надявам се вече да няма такива проблеми, каквито младоженците споделят.

Лично мое мнение е, че на Атлантис му е много хубав ексериора и е подходящ за изнесена церемония- басейни, палми, цветя. Ресторантите обаче не ми харесват. Големият е с нисък таван и тъмен, другата зала пък напълно стерилна- бял теракот, бели стени и сиви завеси, няма зеленина, няма цветя. До колкото знам това им е презентационната зала, но я използват и за ресторант. Трябва да хвърлите много пари за декорация, което ако направите сметка по-добре да платите по-висок куверт в някой по-готин ресторант. Поне ще ги изядете и ще ги изпиете тези пари както се казва, от колкото да ги давате за декорация на напълно необзаведена зала.

Това е моето мнение, ако  някой има други наблюдения да сподели.
« Последна редакция: февруари 20, 2012, 13:51:55 от Kalama » Активен
MechoPuhova
Регистриран

« Отговор #131 -: февруари 20, 2012, 14:22:05 »

За Атлантис - нашия ДЖ горещо ни помоли ДА НЕ СМЕ ТАМ (тъй като това беше другата ни опция, освен х-л България, тъй като очакваме около 150-170 гости).

Ние много държим звука на сватбата ни да е ПЕРФЕКТЕН (тъй като годеника му е професионален озвучител), а пък в Атлантис половината ресторант е остъклен.

Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 20, 2012, 14:28:33 »

За Атлантис - нашия ДЖ горещо ни помоли ДА НЕ СМЕ ТАМ (тъй като това беше другата ни опция, освен х-л България, тъй като очакваме около 150-170 гости).

Ние много държим звука на сватбата ни да е ПЕРФЕКТЕН (тъй като годеника му е професионален озвучител), а пък в Атлантис половината ресторант е остъклен.

Остъклена е бялата зала, но от Атлантис я дават за сватби до 100 човека, повече не събира. В големия ресторант бих казала, че почти няма остъкляване, затова е и тъмен. Той пък е подходящ за сватби над 120 гости, защото е голям.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 20, 2012, 17:00:39 »

Аз искам да питам за фотограф. В по-старите теми имаше дълга дискусия за Калоян Спасов. Една от булките беше споделила, че изобщо не е била доволна от него. Ние преди това мислехме да сме с него, но след като попаднах на това мнение искам да питам някой реално виждал ли е снимки на Калоян от сватба, но не такива включени в неговото портфолио, а от самите младоженци? То е ясно, че тези, които той е избрал да се рекламира ще са хубави.

Ами аз съм виждала негови снимки. То аз бях и на сватбата де :-) Хубави са му снимките, но предполагам че има значение от сватба до сватба.

Тогава на тази, на която бяхме, ми направи добро впечатление това, че уж го гледаш как седи лежерно, почти заспало в някоя по- скучна ситуация (като наздравиците например) и само докато стане нещо той вече е там и почва да щрака - от тук, от там :-)

Ние пък бяхме с фото Гея (и по- конкретно Гергана, защото на мен само тя ми хареса) и съм си доволна също от снимките. Не са най- нестандартните снимки на света, но пък са хубави и е хванато всичко... pardon
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 20, 2012, 18:14:08 »

А, за оператор някой може ли да сподели? Като изискване имаме камерата му да поддържа FULL HD и да снима 16:9.
Гледах на един оператор част от филма, който беше изнесения ритуал на вън и беше с много лошо качество. На места се размазваше от слънцето, някакви отблясъци се появяваха, а бе все едно с телефон беше снимано. В ресторанта беше добре, но на вън кофти, а и не беше Full HD и широко форматна камерата му.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: