Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:34:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184176 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #105 -: февруари 08, 2012, 12:06:01 »

Исках да попитам някой дали има линк за готови сватбени песни..,че доста време отнема ако трагнеш 1 по 1 да ги събираш? music
Песен за първи сватбен танц или изобщо песни които ще определите да се пускат по време на сватбата???
И честито за агенциятаи и ресторанта  give_rose
Активен
Queen
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #106 -: февруари 08, 2012, 12:30:49 »

Песен за първи сватбен танц или изобщо песни които ще определите да се пускат по време на сватбата???
И честито за агенциятаи и ресторанта  give_rose
Изобщо песни,като цяло !
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #107 -: февруари 08, 2012, 12:33:28 »

Изобщо песни,като цяло !
А защо е нужно въобще??Защо не поставите ясни граници на диждея от към стилове - примерно от ретро до  модерен денс ...а трябва да го затваряте в някакви определни песни???Ако държите на някой песни просто му кажете - лично мнение.В нета има доста такива списъци
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 08, 2012, 12:57:44 »

Queen, мила Бибси е права  give_rose Просто разговаряйте подробно с ДЖ и му кажете какво ви харесва, какво не искате... Единствено за първи танц на младоженците, танца за кумовете и родителите и последния сватбен танц, мисля че трябва да си дадете желанията. Както и ако искате по време на вечерта, някакви по-специални поздрави или емблематични песни  pardon На кой ДЖ се спряхте  give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 08, 2012, 13:05:59 »

Ох, като се сетя за нашата сватба...хаха. Аз имах само едно условие - да НЕ пускат една единствена песен (сега ще ме помислите за отцепничка,но...) и това беше Бургаски вечери. Не знам защо (знам, ама е много дълго), органически НЕ понасям тази песен, а за мое съжаление я пускат на почти всички сватби (дори когато не са Бургаски).

Като цяло бях много доволна от DJ-я, защото си усещаше хората и едно парче като "не върви" го сменяше с друго...и те така. Но знам много момичета, които са ходили при DJ-ите си със списък с песни, но тук няма как според мен много да сме ти от полза, защото всяка от нас има различен вкус за музика, а ти знаеш какво искате да слушате на вашата сватба.

МКато цяло съм съгласна с момичетата, че може би ако му кажете какво НЕ искате да се пуска, ще е много по- лесно...Например - ние приехме, че няма как да избягаме от чалгата (т.е. поп-фолка) и уточнихме, че не искаме най- "хард" чалгата...и така Yes
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 08, 2012, 13:13:38 »

skylife кой еше вашият ДЖ smile Ние на 14.02 ще сме в едно заведение и ДЖ ще е Иван Тодоров...Него сме си харесали по принцип, защото супер много хора го хвалят, но на 14 всъщност ще преценим дали е Нашият човек, ако е той...другия петък и ние ще сме с ДЖ капариран  yahoo
Активен
Queen
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #111 -: февруари 08, 2012, 13:30:43 »

Queen, мила Бибси е права  give_rose Просто разговаряйте подробно с ДЖ и му кажете какво ви харесва, какво не искате... Единствено за първи танц на младоженците, танца за кумовете и родителите и последния сватбен танц, мисля че трябва да си дадете желанията. Както и ако искате по време на вечерта, някакви по-специални поздрави или емблематични песни  pardon На кой ДЖ се спряхте  give_rose
Драго  smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 08, 2012, 15:15:35 »

Драго  smile

Хехе, ето го моят DJ. И моят беше Драго.

Иван Тодоров (ако правилно помня кой е) не е хич лош DJ. Аз ще кажа защо не ми допада, макар че това мнение се изгради след сватбата ни (на Драго попаднахме по съвет на сватбената ни агентка т.е. съвсем случайно).

След нашата сватба се случи така, че много наши близки и познати се ожениха също. За 1 година бяхме на около 8 сватби. На 2 или 3 DJ-ят беше Иван Тодоров. Може би, защото сватбите бяха наистина скоро една след друга, ми направи впечатление, че целият ритуал е един и същ. Да, знам че принципно всички си имат някакви репертоари и си карат с тях, но аз говоря за абсолютно едни и същи неща...Едни и същи игри, едно и също представяне и т.н. Може би и заради цялата информация, която бях събрала по сватбата (а в последствие и на още 2 приятелки, на чиито сватби помагах), всичките игри и т.н. ми се сториха малко изтъркани и...еднообразни.

Все пак като DJ човека е професионалист и нямам ама нищо против него...Все пак това е информация отпреди 3 години и може нещата да са се променили...

Освен това - няма значение какво прави по сватбите, така или иначе твоята ще си е само твоя, а моето мнение е продиктувано от стечение на обстоятелствата. Мисля, че изобщо няма да сгрешите с него като избор. (Дано изобщо помогнах с нещо, с това си мнение)

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 08, 2012, 15:32:37 »

Разбира се, че помагаш, както и всеки коментар тук  give_rose Сватбата на снаха ми е водил той, но преди 4 години и аз не съм била на нея  pardon, затова и нямам кой знае какви впечатления  smile Единсвеното ми желание е ДЖ да усеща " пулса" на купона.. Искам сам да си избира музиката , спямо развоя на нещата.. Ние няма да имаме игри разни и затова ми е важно ДЖ наистина да се справя добре  good След 14-ти ще кажа мнение, защото ще видя точно тези умения...водещ на купон, не на сватба  Bravo
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #114 -: февруари 08, 2012, 15:47:54 »

Здравейте и от мен. И аз да споделя мнението си smile Нашият Джей беше Станислав Жеков! Страхотен е просто!!! Наистина направи страшен купон и всички истински се забавлявахме. Ние лично му казахме горе долу какви стилове музика харесваме, а той сам подбра песните и наистина се справи чудесно. Освен това той е и водещ и като цяло водеше цялата сватба и се справи супер и с това. Това според мен също е от голямо значение, как ще се води една сватба, а не само да се пуска музика smile Успех на всички и ако мога да помогна с нещо пишете smile
Активен
mmiimmkkaa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #115 -: февруари 08, 2012, 16:58:38 »

Здравейте,мили дами.и ние вчера свършихме доста полезни неща-запазихме църква,последно уточнихме и датата,която се измести за 21.04,запазихме и ресторант Зорница,за фото се спряхме на виктор налбантов,дж станислав жеков,а за заснемането на иво вартанян.
Активен
rosito88
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #116 -: февруари 08, 2012, 20:02:42 »

Момичета някой знае ли как вървят кувертите в Атлантиса в Сарафово?
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #117 -: февруари 14, 2012, 14:35:47 »

за rosito88-в Атлантис предлагат няколко примерни менюта за около 32-36 лв., има възможност да се променят според изискванията на младоженците, всичко беше много вкусно и сервирано навреме
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 15, 2012, 14:28:53 »

Момичета да споделя нещо и аз...  give_rose Вчера бяхме запазили места в ресторанта, който избрахме за сватбата. Тъпото е, че резервацията я направихме още средата на януари и тук последната седмица постоянно разговарях с ресторанта, защото запазвах и още места. Та...вчера отиваме... и се оказва, че "някой" ни бил отменил резервацията 2 часа по-рано, бил казал моето име и разговаряли за капарото /знаел точно колко е/ Съответно аз  Oh my .... Десет човека стояхме като изтрещянии... В последния момент ни правиха маса сбирщайн  angry Много се ядосах и изнервих, провалиха голяма част от празника и сега много се разколебах за този ресторант  lacnl8 Щом с една тъпа резервация не могат да се справят...какво ли ще стане на сватбата. Даже се бъзикахме, че в деня на сватбата , може някой да се обади да я отмени  laugh Инъче ни предложиха варианти /понеже всичко беше на куверт/ да сме на свободна консумация с 20% отстъпка. Храната беше невероятно вкусна, пробвах повечето неща, защото харесахме ресторанта без да сме хапвали там. Та сега съм в невероятна чуденка. Много харесвам мястото, но ме е страх от издънка. В края на месеца ще внасям капаро - 1000 лв.  crazy
Другото ...бяхме си харесали ДЖ Иван Тодоров, още на Сватбеното изложение, и вчера той беше и ДЖ в ресторанта. Справи се невероятно!!! Първо той допринесе много за оправянето на настроението на цялата маса, защото постоянно ни обгрижваше...носи свещии, поздравяваше ни с музика и т.н. Усещаше много публиката и нямаше нито един грешен избор в музикално отношение.. Към малките часове пусна дори малко гръцко и поп фолк, ноооо...мноооого умерено и готино го направи. Определено е ТОЙ за нашия ден, даже с милото се бъзикаха по въпроса и пусна песента, която ще ни е за първия танц - така да изрепетираме  danceg
Активен
mmiimmkkaa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #119 -: февруари 15, 2012, 17:05:28 »

сладурки,ние вече си имаме покани,а аз булчинска рокля,ужасно съм накефена,не мога да спра да се кискам като зелка  danceg започвам да искам все повече тези 2 месеца да минат и да правим сватбааааааа  Wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: