Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 15:33:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184170 пъти)
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #90 -:
януари 25, 2012, 15:44:58 »
Да, гледах я и нея. Ще е чудесно да мога да настаня хора и там! Иначе на първата ми харесва сякаш двора с тези шатри, има си дух, не е претенциозно, идеално ще пасне на идеята ми за копчета. Аз не съм споделяла, но искам темата на сватбата да ми е с копчета, а ритуалът ще го извършват нашите най-добри приятели ( тъй като ще се подпишем в града на момъка по рано) вместо длъжностни лица. И си търсихме толкова дълго нещо по-нестандарнтно, кеото да поеме спокойно тази малко различна идея. Ох, дано да е това нашето местенце!
Bibsi, благодаря ти за инфото, честно да ти кажа ми вдъхваш надежда, така се бях отчаяла след всички откази. Някой да има малко снимки от събития там?
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
Жълто ми е!
«
Отговор #91 -:
януари 31, 2012, 13:12:26 »
Момичетаааа, имаме си местенце
Най-накрая, така се радвам
За съжаление, мястото ми не е вече в тази темичка, защото ще сме в едно селце до Троян... Обаче, църковният ще е на морето, макар и със съвсем мъничко гости, пак е нещо морско
И така, сватбите стават малко повечеко, и на различни дати, а приготовленията се умножиха по 3, така вече се захващаме активно с хубавата страна на нещата!
И тъй като, за да стигнем до Троян, минахме по цялото южно Черноморие, все още имам инфо за хотелите и ще мога да се разписвам тук от време на време
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #92 -:
януари 31, 2012, 20:35:49 »
Хайде krisss_bs ЧЕСТИТО, мила!!! Много се радвам, че след такова невероятно търсене сте намерили Вашето място
Независимо, че организацията няма да е много за тази темичка, едва ли ще е
да наминаваш да ни "виждаш"
Време е да започваш с най-приятната част по организацията на Големия ден!
Активен
Queen
Новак
«
Отговор #93 -:
февруари 01, 2012, 15:33:11 »
Здравеите отново.Много съм
днес си запазихме датата,която избрахме (25.05.2012)в ритуалната зала и църквата ! Нещата станаха доста лесно и бързо за мое учудване.Явно не е толкова страшно,колкото си мислех. ;)Ходихме и до 1-2 ресторанта,но още не сме се уточнили колко човека ще сме...та ще продължим в събота.
Да попитам някой има ли наблюдения от ресторан Бургас(в х-л Бургас)???Ние днес се отбихме там,говорихме с управителката.Много приятна жена обясни ни всичко и куверта не е висок.Притесняваме се само да не дойте тесничко..
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #94 -:
февруари 01, 2012, 15:40:31 »
Цитат на: Queen в февруари 01, 2012, 15:33:11
Здравеите отново.Много съм
днес си запазихме датата,която избрахме (25.05.2012)в ритуалната зала и църквата ! Нещата станаха доста лесно и бързо за мое учудване.Явно не е толкова страшно,колкото си мислех. ;)Ходихме и до 1-2 ресторанта,но още не сме се уточнили колко човека ще сме...та ще продължим в събота.
Да попитам някой има ли наблюдения от ресторан Бургас(в х-л Бургас)???Ние днес се отбихме там,говорихме с управителката.Много приятна жена обясни ни всичко и куверта не е висок.Притесняваме се само да не дойте тесничко..
Ресторанта наистина красив, но пък е малко тесничък ,но зависи колко хора сте предвидили да поканите на вашето тържетсво.Колко е капацитета на заведението ???Обиколете и други ресторанти и ще добиете ясна представа!
Активен
Queen
Новак
«
Отговор #95 -:
февруари 01, 2012, 15:53:42 »
Цитат на: Bibsi8792 в февруари 01, 2012, 15:40:31
Ресторанта наистина красив, но пък е малко тесничък ,но зависи колко хора сте предвидили да поканите на вашето тържетсво.Колко е капацитета на заведението ???Обиколете и други ресторанти и ще добиете ясна представа!
Капацитета на заведението е 60 човека.Но ако е топло времето жената каза ,че има вариант да се изнесат и няколко маси на терасата.Да ще пообиколим и др ресторанти -за Авеню мисля,че се казваше по напред четох из постовете за него.Само да рабера къде се намира..:П
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #96 -:
февруари 01, 2012, 15:56:33 »
Цитат на: Queen в февруари 01, 2012, 15:53:42
Капацитета на заведението е 60 човека.Но ако е топло времето жената каза ,че има вариант да се изнесат и няколко маси на терасата.Да ще пообиколим и др ресторанти -за Авеню мисля,че се казваше по напред четох из постовете за него.Само да рабера къде се намира..:П
Намира се до Техномаркет и Метро
http://www.hotelavenue.info/
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
февруари 01, 2012, 18:15:36 »
Хайде честито Queen
В ресторанта на хотел Бургас готвят много вкусно, но ми се струва тесничко за сватба и аз го бях харесала в началото. Като направихме списъка с гости...и
Затова даже не отидохме до там. За Авеню...само съм говорила с управителката, която беше леко груба по телефона, но може да съм я хванала в кофти момент
Там е просторно, с голямо място за танци и до колкото съм гледала от снимки, добра видимост. За нас беше вариант, но ми се струва че изисква доста украса, но то пак зависи кой какво иска да постигне като ефект. Ако не сте повече от 70 човека виж и ресторанта на Мираж, той е в синьо и бяло и е много нежен и красив. Можеш да видиш и ресторант Зорница, харесвам го много, защото е просторно и с красиви столове.
Активен
mmiimmkkaa
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #98 -:
февруари 01, 2012, 20:03:35 »
Здравейте,момичета и аз се присъединявам към прекрасния форум,че ще имам изключителна нужда от помоща ви.Датата на сватбата ни е 28.04 , аз не съм от Бургас и никога не съм живяла там,местя се сега в събота и предполагам се досещате , че ме завладява леко лудостта
.не зная от къде да започна,а май имам по-малко време отколкото си мисля
.насочили сме се към зорница и спираме дотук.помагайте,ще съм много благодарна
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #99 -:
февруари 01, 2012, 20:25:25 »
Цитат на: mmiimmkkaa в февруари 01, 2012, 20:03:35
Здравейте,момичета и аз се присъединявам към прекрасния форум,че ще имам изключителна нужда от помоща ви.Датата на сватбата ни е 28.04 , аз не съм от Бургас и никога не съм живяла там,местя се сега в събота и предполагам се досещате , че ме завладява леко лудостта
.не зная от къде да започна,а май имам по-малко време отколкото си мисля
.насочили сме се към зорница и спираме дотук.помагайте,ще съм много благодарна
Избори и резервация на ресторант,записване на час в ритуална зала,евентуално избор и записване в църква .....нищо ли нямате запазено?????а времето ви е толкова ограничено
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
февруари 02, 2012, 11:04:40 »
След като имаш дата, ресторант... Заеми се с покани, рокля, костюм за младоженеца, халки. Огледай се за фризьор и гримьор..тук ще ти помогнем много с този избор. От там...агенция, ако ще използвате, ако не...пак виж какво искаш като резултат и ще те ориентираме
Браво за избора на ресторант, много харесвам Зорница
Така...ако нещо те интересува...давай с пълна сила, ти си с най-скорошна сватба, така че ще е супер емоцията покрай теб
Между другото момичета от Бургас, мисля че ще е весело да си организираме някоя срещичка примерно март
Активен
mmiimmkkaa
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #101 -:
февруари 05, 2012, 10:41:27 »
момичета ,на кой фотограф се спряхте да запамети денят на сватбата ви?разгледах портфолиото на калоян спасов,но за мое голямо съжаление е зает за датичката ми.имате ли някой,който бихте ми препоръчали?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #102 -:
февруари 05, 2012, 13:15:36 »
Фото има голям избор, ще намериш различни отзиви във форума, но най-добре да се срещаш с фотографите. Калоян е добър избор, аз лично ще съм с Алекс Студио
много им харесвам снимките. Добър избор е и Виктор Налбантов /има страница във Фейсбук/, Фото Гея, Сарикови мисля
че и те имат фото.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
февруари 07, 2012, 10:07:05 »
Благодарим ти gucci
Момичетаааа...къде се изгубихте всичкиии
Хайде споделяйте кой до къде е с подготовките
Аз общо взетоо се спрях след ресторанта, но сега в събота и неделя с милото ще сме в София. Зе ходим да погледнем за халки и разбрах за някакъв сватбен склад на Илиенци и мисля да се поровя. Искам да си намеря хубави снежинки с камъчета за поканите и красива брошка за букета
Активен
Queen
Новак
«
Отговор #104 -:
февруари 08, 2012, 11:52:38 »
:)Аз тези дни се позагубих,но доста пообикаляхме с моето момче.Та вече сме си запазили фото,видео,DJ,ресторант ! :bravo:За заснемането се спряхме на Агенция Финес,а ресторанта ни ще бъде Авеню.И на двете места ни посрещнаха много топло и с усмивки.
Предразположиха ни както се казва за да сме спокойни.И снощи вече като се прибрахме в къщи се усети едно спокоиствие...голям кеф.Сега ни остана за украсата да се погрижим и вече по нататък,може би март месец ще се заемем с покани,дрехи и т.н.
Исках да попитам някой дали има линк за готови сватбени песни..,че доста време отнема ако трагнеш 1 по 1 да ги събираш?
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...