Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:27:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184107 пъти)

Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #75 -: януари 23, 2012, 16:23:41 »

За мъжки костюми - има един голям магазин в горната част на Александровска, който е горе-долу до Дриймс-а, само че от другата страна на улицата. Всъщност представлява нещо като малък търговски център ( който си имаше и име, но го забравих). Слиза се по 2-3 стъпала надолу и точно срещу теб се пада магазина. Изцяло и само за мъжки облекла. Имат голям избор за всеки джоб, продавачките са услужливи и като цяло е добро място да видиш много неща на едно място.
Дано успях да ти обясня добре smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #76 -: януари 23, 2012, 16:36:35 »

Мила ми InLove_Girl явно господина с таксито ви е прецакал доста ,но уверявам те таксито е не повече от 12-13 лева - налагало ни се е да позлваме такси в тази дестинация - просто при вас не сте случили на фирма и шофьор .
За музиката не съм коментирала нищо - не съм присъствала на сватби в компелкса и немога да  дам мнение по въпроса.
Но от личен опит казвам ,че в ресторанта се седи не повече допълнително още час.Хората започват да се ориентирват да си ходят нищо,че дансинга ни в 00 часа беше пълен - до 00:30 всикчи гости с изключение на нашите приятели бяха си тръгнали и продължихме в бургаска дискотека на плажа на Бургас .
Относно бара - той е доста голям и побира мн повече от 100 човека - на две нива е и винаги може да се запази едното ниво - пак казвам стига да се знае какво иска човек - има винаги варианти !!
« Последна редакция: януари 23, 2012, 16:40:53 от Bibsi8792 » Активен
mariah_stoanova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #77 -: януари 23, 2012, 20:12:48 »

Здравейте момичета и от мен!!! И аз ще ставам булка  smile Дата е 28 юли
Ресторанта съм го измислила Марина Холидей Клуб в Поморие. Аз лично се съветвам с едно момиче от Магнетик Дей - Петя и тя много ми помага. Днес платих капаро за фотограф- Калоян. Относно превоза за ресторанти извън града аз разбрах, че Марината в Поморие работи с таксиметрова компания, която извозвала до Бургас за 10 лв. girl_wink
Активен
Didi_Alex
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #78 -: януари 23, 2012, 20:53:11 »

Каква му е тарифата на Калоян, ако не е тайна, че аз и на него съм се спряла... Wink
Активен
mariah_stoanova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #79 -: януари 23, 2012, 21:25:55 »

450-500 лв.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 24, 2012, 00:03:05 »

Здравей Mariah, добре дошла smile Мога ли да те попитам кога уредихте Марина Холидей, защото аз не успях да се свържа с телефоните, посочени в сайта. Аз много се чудя дали ще ни побере, ние сме 110-120 човека, вие колко сте? Как са кувертите там и таксите за алкохол, предполагам са ти казали? smile
А иначе, момичета, каква е фамилията на Калоян? Да не е Спасов?
Активен
Didi_Alex
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #81 -: януари 24, 2012, 09:22:07 »

Да, Спасов ;-)
Активен
bambi83
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #82 -: януари 24, 2012, 10:15:36 »

Когато обикаляхме хотелите за нашата сватба, ходихме и до Марина Холидей - Поморие. Успяхме да говорим с управителката на ресторанта и с управителката на хотелската част.
И двете жени бяха изключително любезни. Цените бяха сравнително ниски 20-25лв. куверт и около 15лв. нощувка. Ресторантът е хубав, но не е толкова голям. Казаха, че могат да ни съберат (около 130 човека), но според мен вътре не могат да влязат повече от 100 човека, като оптималният вариант е може би 80-90. Освен този ресторант, имат и още едно заведение, където могат да влязат спокойно и над 120 човека, но то си е в битов стил.
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 24, 2012, 10:45:34 »

Благодаря ви момичета за отговорите. Ще звънна да се чуя с тях днес. Ще ви кажа какво е станало smile smile
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 25, 2012, 13:28:16 »

МОмичета, някой да е ходил в "Божура" или да има инфо за там?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #85 -: януари 25, 2012, 13:42:26 »

МОмичета, някой да е ходил в "Божура" или да има инфо за там?
Моята приятелка правиха сватба там 2009 година .Хотела е  страхотен,цените са нормални  общо взето е доста уютно и наистина красиво smile Само ,че ресторанта е мъничък.
Ето и сайта"http://bojura.com/promo_all.php?id=4
А и може да сключите църковен брак на Божура има много кипро параклисче Wink
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 25, 2012, 14:22:21 »

Супер, благодаря ти много Bibsi, ние ще правим църковния отделно, а там е само за тържеството:) Ние сме около 110 човека сякаш, казаха, че навън може, а 11.08 се надявам да не вали! Иначе ми казаха, че около 100 човека влизат вътре, дано стане, че много съм изморена вече!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #87 -: януари 25, 2012, 14:31:23 »

Супер, благодаря ти много Bibsi, ние ще правим църковния отделно, а там е само за тържеството:) Ние сме около 110 човека сякаш, казаха, че навън може, а 11.08 се надявам да не вали! Иначе ми казаха, че около 100 човека влизат вътре, дано стане, че много съм изморена вече!
Мисля ,че няма да съжалявате, ако започнете вашата семейна приказка от там smile Август месец е горещ - нашата беше юли на 1-ви юли валя невероятен дъжд ,на 2-ри юли бе сватбата ни - беше невероятна жега - на 3-ти юли пак захладня и мисля ,че валя - така че не му мисли много времето си знае работата smile
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 25, 2012, 15:05:02 »

Йейййй! Дано ни побере, наистина!Bibsi, много си права за времето! Затова се надявам, че в случай на нужда, ще ни вместят вътре. Ще помисля и вариант за част от гостите да не нощуват там, ама ще трябва с някакво бусче или нещо подобно. Иначе 60 места има, за още около 40-50 ще трябва да потърся спане в другата вила. Някой да знае дали е наблизо?smile
Търся сега снимки, да видя smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #89 -: януари 25, 2012, 15:19:32 »

Йейййй! Дано ни побере, наистина!Bibsi, много си права за времето! Затова се надявам, че в случай на нужда, ще ни вместят вътре. Ще помисля и вариант за част от гостите да не нощуват там, ама ще трябва с някакво бусче или нещо подобно. Иначе 60 места има, за още около 40-50 ще трябва да потърся спане в другата вила. Някой да знае дали е наблизо?smile
Търся сега снимки, да видя smile
Другия туристически комплекс  се казва Странджа - наблизко саи двете спокойно .Освен хотелска част (комплекса Странджа) разполага и с малки къщички тип бунгала ,но са отново с климатик ,санитарен възел ,телевизор smile Така че има варианти ;0 Междудругото  има невероятна зелена морава (през лятото )
Ето и сайта им : http://bojura.bg/    (не се учудвай на Божура е .com ,а тук е .bg )
Била съм и на двете и те уверявам ,че ще останете доволни smile

« Последна редакция: януари 25, 2012, 15:21:45 от Bibsi8792 » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: