Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:29:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184061 пъти)

Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #15 -: януари 12, 2012, 13:58:46 »

Според мен кувертът в ОКЕАН няма да е скъп, не се плаши. Моята приятелка се спря на Приморец и там куверта е около 45-50 лв, което според мен ще ти бъде за ориентир за най-високата цена на пазара. Според мен това, което Криси ти е писала е така - около 30 лв е средната, нормална цена за куверт.
Активен
fourteen
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #16 -: януари 12, 2012, 15:53:09 »

Здравейте момичета!
С удоволствие и аз се включвам в тази изключително  интересна и полезна тема. На мен ми предстои сватба през месец май 2012 г. и сега на дневен ред ми е намирането на подходящ ресторант за около 100 гости. За сега съм харесала ресторанта на хотел Аква. Ако някой има впечатления от него много ще се радвам да пише. А и приемам съвети и идеи за други ресторанти, стига капацитета им да позволява побирането на гостите ни smile

Поздрави!
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #17 -: януари 12, 2012, 16:02:52 »

Здравей и добре дошла  smile
За ресторанта на хотел Аква нямам представа виждала съм го само по снимки.
Нашият хотел е Авеню и капацитетът му е 100 места, на мен лично много ми харесва, можеш да го разгледаш ако искаш като алтернатива.
Съветът ми е да побързаш с резервациите тъй като ако е към края на май тогава има балове и настава лудница по ресторанти до колкото знам.
Успех с подготовката good
Активен
fourteen
Новак
*

« Отговор #18 -: януари 12, 2012, 16:39:59 »

Здравей mimi_pam,

За Авеню също го гледах и сам пратила запитване,но засега отговор нямам. Ще им звънна евентуално. Да, края на май е и затова мисля,че до края на другата седмица трябва да съм резервирала.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: януари 12, 2012, 16:44:34 »

Здравейте момичета,
За сега с нищо не мога да се похваля, защото последните няколко дни ми се струваше, че ще пропусна частта със сватбата  tease Току що говорих с управителката на ресторанта и в събота по обяд ще се видим с нея.   Yes Що се отнася до кувертите и на мен 30-35 до 40 лв ми се струваа нормално. Като разбера ще ви кажа. Сега не знам ако харесам и условията на Океан дали направо да го запазим или да обиколя още места?
Добре дошла fourteen, като варианти мога да ти предложа - зала Мираж, Атлантис, България, ресторанта на хотел Бургас и както каза и mimi_pam Авеню, за който чувам все добри отзиви напоследък.  Bravo
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #20 -: януари 12, 2012, 16:49:43 »

Момичета извинявам се ,че се намесвам но 30-35 до 40 лв ми се вижда ужасно много !Нашия куверт юли 2011 година ни беше 27 лева.Не забравяйте ,че отделно ще вкарвате алкохол , ядки (може би) , мезета,бира ,вино ,мин.вода ,безалкохолно .... Според мен куверт до 30 лева е най-приемлив!

fourteen  добре дошла - разкажи ни малко повече за твоята сватба мечта smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #21 -: януари 12, 2012, 17:07:55 »

Bibsi8792 в кой ресторант бяхте вие...извинявай за въпроса ако си казвала по-назад в темичката  give_rose..
В х-л България - минимума, който трябваше да изпълним ,като цена беше 25 лева !!Затова казвам,че ми се виждат доста високи ценичките  girl_impossible
И не се тревожи питай на воля Ади smile give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 12, 2012, 17:17:30 »

Бибси  give_rose !
Щом в България куверта започва от 25 и в Океан няма да кой знае какво. По принцип цените им на свободна консумация не са високи, така че предполагам и куверта няма да е нещо фрапантно. Всичко ще стане ясно в събота smile
 Момичета, какво ще кажете за поканите? Ще си ги поръчвате готови или ще ги правите? Моите мисля да ги правя, но не знам как става номера с напечатването. Самия текст на поканата искам да е написан върху нещо, което после да залепя в готовата покана. Не знам дали ме разбрахте, но другия ми въпрос е сещате ли се за печатница или рекламна агенция, която да ми направи тези неща?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #23 -: януари 12, 2012, 17:22:02 »

Бибси  give_rose !
Щом в България куверта започва от 25 и в Океан няма да кой знае какво. По принцип цените им на свободна консумация не са високи, така че предполагам и куверта няма да е нещо фрапантно. Всичко ще стане ясно в събота smile
 Момичета, какво ще кажете за поканите? Ще си ги поръчвате готови или ще ги правите? Моите мисля да ги правя, но не знам как става номера с напечатването. Самия текст на поканата искам да е написан върху нещо, което после да залепя в готовата покана. Не знам дали ме разбрахте, но другия ми въпрос е сещате ли се за печатница или рекламна агенция, която да ми направи тези неща?

За цените в Океана е така ,но нека изкчакаме "съботата" Wink
Относно въпроса за поканите - аз пак ще се включа нищо че вече съм бивша буилчица smile
Можеш да го напечаташ на паус (оризова хартия) , на по тънък картон ,на различен цвят хартия цветна .... и във всяка рекламна агенция ще ти напарвят тази услуга - просто трябва да разберете какво искате с твоете момче и да реакизирате идеята си smile
Успех душицо Wink
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 12, 2012, 19:05:36 »

Нашият куверт в Авеню беше 18 лева. Храната беше много вкусна smile И на мен 30 лева ми се струват много
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #25 -: януари 12, 2012, 20:10:34 »

Ние избрахме ресторант 3 месеца преди самото събитие и нямаше голям избор. Куветът ни беше 35 лв. Но ако се бяхме организирали навреме, сигурно щяхме да намерим и за доста по-малка сума. Така че, съветвам ви да не чакате, а да резервирате отрано Wink
Активен
viki8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #26 -: януари 13, 2012, 20:16:54 »

Здравейте, благодаря за отговора! Все още не сме ходили да запишем дата, но проблема е че моя човек е моряк, ще се прибира чак април месец и до края на лятото / до края на август/ трябва да е сватбата. А и  не знам колко по-рано трябва да се запишем за ритуалната зала. Вие колко време преди събитието се записахте??? cray
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 13, 2012, 20:24:57 »

В ритуалната зала по-рано от три месеца преди датата не може да се запишеш. Така че има време. Вие първо си запазете ресторанта  smile
Активен
viki8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #28 -: януари 13, 2012, 20:38:55 »

Ние мислехме да наемем някакво малко хотелче с ресторант около Бургас, ако имате идеи с благодарност ще ги приема- в интернет има много хотелчета, но с приличен ресторант не намерих!
Активен
fourteen
Новак
*

« Отговор #29 -: януари 13, 2012, 22:47:41 »

Здравейте отново,
За сега се спряхме на зала Мираж в хотел Мираж (червената) . Някой може ли да ми помогне с впечатления от обстановката, обслужването, кухнята отношението на персонала като цяло? Много ще съм Ви благодарна за всяка информация! smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: