Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 09:21:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184056 пъти)
Love_joy
Ентусиаст
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #15 -:
януари 12, 2012, 13:58:46 »
Според мен кувертът в ОКЕАН няма да е скъп, не се плаши. Моята приятелка се спря на Приморец и там куверта е около 45-50 лв, което според мен ще ти бъде за ориентир за най-високата цена на пазара. Според мен това, което Криси ти е писала е така - около 30 лв е средната, нормална цена за куверт.
Активен
fourteen
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #16 -:
януари 12, 2012, 15:53:09 »
Здравейте момичета!
С удоволствие и аз се включвам в тази изключително интересна и полезна тема. На мен ми предстои сватба през месец май 2012 г. и сега на дневен ред ми е намирането на подходящ ресторант за около 100 гости. За сега съм харесала ресторанта на хотел Аква. Ако някой има впечатления от него много ще се радвам да пише. А и приемам съвети и идеи за други ресторанти, стига капацитета им да позволява побирането на гостите ни
Поздрави!
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
Публикации: 55
«
Отговор #17 -:
януари 12, 2012, 16:02:52 »
Здравей и добре дошла
За ресторанта на хотел Аква нямам представа виждала съм го само по снимки.
Нашият хотел е Авеню и капацитетът му е 100 места, на мен лично много ми харесва, можеш да го разгледаш ако искаш като алтернатива.
Съветът ми е да побързаш с резервациите тъй като ако е към края на май тогава има балове и настава лудница по ресторанти до колкото знам.
Успех с подготовката
Активен
fourteen
Новак
«
Отговор #18 -:
януари 12, 2012, 16:39:59 »
Здравей mimi_pam,
За Авеню също го гледах и сам пратила запитване,но засега отговор нямам. Ще им звънна евентуално. Да, края на май е и затова мисля,че до края на другата седмица трябва да съм резервирала.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #19 -:
януари 12, 2012, 16:44:34 »
Здравейте момичета,
За сега с нищо не мога да се похваля, защото последните няколко дни ми се струваше, че ще пропусна частта със сватбата
Току що говорих с управителката на ресторанта и в събота по обяд ще се видим с нея.
Що се отнася до кувертите и на мен 30-35 до 40 лв ми се струваа нормално. Като разбера ще ви кажа. Сега не знам ако харесам и условията на Океан дали направо да го запазим или да обиколя още места?
Добре дошла fourteen, като варианти мога да ти предложа - зала Мираж, Атлантис, България, ресторанта на хотел Бургас и както каза и mimi_pam Авеню, за който чувам все добри отзиви напоследък.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #20 -:
януари 12, 2012, 16:49:43 »
Момичета извинявам се ,че се намесвам но
30-35 до 40 лв
ми се вижда ужасно много !Нашия куверт юли 2011 година ни беше 27 лева.Не забравяйте ,че отделно ще вкарвате алкохол , ядки (може би) , мезета,бира ,вино ,мин.вода ,безалкохолно .... Според мен куверт до 30 лева е най-приемлив!
fourteen добре дошла - разкажи ни малко повече за твоята сватба мечта
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
януари 12, 2012, 17:07:55 »
Цитат на: InLove_Girl в януари 12, 2012, 17:04:43
Bibsi8792 в кой ресторант бяхте вие...извинявай за въпроса ако си казвала по-назад в темичката
..
В х-л България - минимума, който трябваше да изпълним ,като цена беше 25 лева !!Затова казвам,че ми се виждат доста високи ценичките
И не се тревожи питай на воля Ади
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #22 -:
януари 12, 2012, 17:17:30 »
Бибси
!
Щом в България куверта започва от 25 и в Океан няма да кой знае какво. По принцип цените им на свободна консумация не са високи, така че предполагам и куверта няма да е нещо фрапантно. Всичко ще стане ясно в събота
Момичета, какво ще кажете за поканите? Ще си ги поръчвате готови или ще ги правите? Моите мисля да ги правя, но не знам как става номера с напечатването. Самия текст на поканата искам да е написан върху нещо, което после да залепя в готовата покана. Не знам дали ме разбрахте, но другия ми въпрос е сещате ли се за печатница или рекламна агенция, която да ми направи тези неща?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #23 -:
януари 12, 2012, 17:22:02 »
Цитат на: InLove_Girl в януари 12, 2012, 17:17:30
Бибси
!
Щом в България куверта започва от 25 и в Океан няма да кой знае какво. По принцип цените им на свободна консумация не са високи, така че предполагам и куверта няма да е нещо фрапантно. Всичко ще стане ясно в събота
Момичета, какво ще кажете за поканите? Ще си ги поръчвате готови или ще ги правите? Моите мисля да ги правя, но не знам как става номера с напечатването. Самия текст на поканата искам да е написан върху нещо, което после да залепя в готовата покана. Не знам дали ме разбрахте, но другия ми въпрос е сещате ли се за печатница или рекламна агенция, която да ми направи тези неща?
За цените в Океана е така ,но нека изкчакаме "съботата"
Относно въпроса за поканите - аз пак ще се включа нищо че вече съм бивша буилчица
Можеш да го напечаташ на паус (оризова хартия) , на по тънък картон ,на различен цвят хартия цветна .... и във всяка рекламна агенция ще ти напарвят тази услуга - просто трябва да разберете какво искате с твоете момче и да реакизирате идеята си
Успех душицо
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #24 -:
януари 12, 2012, 19:05:36 »
Нашият куверт в Авеню беше 18 лева. Храната беше много вкусна
И на мен 30 лева ми се струват много
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #25 -:
януари 12, 2012, 20:10:34 »
Ние избрахме ресторант 3 месеца преди самото събитие и нямаше голям избор. Куветът ни беше 35 лв. Но ако се бяхме организирали навреме, сигурно щяхме да намерим и за доста по-малка сума. Така че, съветвам ви да не чакате, а да резервирате отрано
Активен
viki8
Регистриран
«
Отговор #26 -:
януари 13, 2012, 20:16:54 »
Здравейте, благодаря за отговора! Все още не сме ходили да запишем дата, но проблема е че моя човек е моряк, ще се прибира чак април месец и до края на лятото / до края на август/ трябва да е сватбата. А и не знам колко по-рано трябва да се запишем за ритуалната зала. Вие колко време преди събитието се записахте???
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #27 -:
януари 13, 2012, 20:24:57 »
В ритуалната зала по-рано от три месеца преди датата не може да се запишеш. Така че има време. Вие първо си запазете ресторанта
Активен
viki8
Регистриран
«
Отговор #28 -:
януари 13, 2012, 20:38:55 »
Ние мислехме да наемем някакво малко хотелче с ресторант около Бургас, ако имате идеи с благодарност ще ги приема- в интернет има много хотелчета, но с приличен ресторант не намерих!
Активен
fourteen
Новак
«
Отговор #29 -:
януари 13, 2012, 22:47:41 »
Здравейте отново,
За сега се спряхме на зала Мираж в хотел Мираж (червената) . Някой може ли да ми помогне с впечатления от обстановката, обслужването, кухнята отношението на персонала като цяло? Много ще съм Ви благодарна за всяка информация!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
34
Нагоре
Изпечатай