Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:23:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184040 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: декември 21, 2011, 08:35:02 »

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 21, 2011, 22:35:57 »

krisss_bs  аз ресторант избрах, но понеже чакам да мине годежа на 25-ти и не сме ходили да говорим с управителя и накрая може да се окаже че....нищо не сме направили crazy  girl_impossible Много ми харесва Винарна Океан... като се украси семпло ще се зареди с много коледно настроение....основен мотив за избора ми е красивата зала и хубавите столове, които нямат нужда от обличане. След Коледа ще имам точно инфо имаме или нямаме ресторант  yahoo
Общо взето сега вълненията са около годежа и най-вече около менюто  huhhuh.gif
А при вас krisss_bs  как вървят нещата, открихте ли управител на Paradise Bay?  give_rose
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: декември 22, 2011, 12:05:16 »

In_Love, и аз харесвам много океан, наистина си права за столовете smile Дано след Коледа да получите информацията, която ви устройва  good Ние все още се опитваме да намерим място, и честно казано, все по-трудно става sad Благодарение на Love_Joy   Sunshine, успях да се свържа с Paradise Bay и чакам да разбера дали въобще позволяват да се правят сватби там ... sad Свързах се с още три хотела, ама ... трудничко стават нещата средата на август ... та не знам вече дали да не променяме датата smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: декември 22, 2011, 12:42:47 »

Оо ще намериш, имате достатъчно време, затова е хубаво че сте започнали подготовката по-рано... Ако попадна на някое интересно място...ще споделям  give_rose
Love_joy  сватбата е на 08.12.2012  yahoo
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: декември 22, 2011, 13:44:28 »

Хехе, In_Love, обичам я тази дата smile На осми декември преди време се сгаджосахме с моя буболин smile Тъй че сте избрали много любовна дата, браво  Bravo
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 22, 2011, 13:48:09 »

krisss_bs  това е и нашата дата...преди 4 години с милото на 08.12 станахме гаджета, тази година на 08 ми даде официално пръстена /преди това си ми предложи/ и решихме, че на 5-тата година е добре и да се оженим. Много много хубава дата, да не говорим, че кръщелницата ни има рожден ден тогава  Bravo  yahoo
Още повече ме зарадва, че това е и ваша любима дата  give_rose
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 22, 2011, 13:55:15 »

Хехе, страхотно! Колко много хубави неща стават на 08, а smile Е, ние решихме, че нашата дата е 11 заради други сантиментални случки, та и годежът и сватбата уж smile Ама да видим сега :)Но всеки път на 08.12 си ми трепва сърчицето heart heart heart heart  pleasantry Има нещо в тази дата, а:)
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 22, 2011, 14:04:13 »

О... определено и в интерес на истината не вярвах, че милото ще се реши на сватба скоро и не очаквах предложение. Все си милсех колко тъжно, че ще изтървем 08.12.12 понеже е събота и как друг вариант за тази дата е чак.. 08.12.2018  Oh my ... и едва ли ще е това датата...а то какво стана  yahoo Покрай студентските празници съм убедена, че стават чудеса  Girl_hide А милото се оказа романтик под дълбоко прикритие и той е смятал съботите  danceg
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #8 -: декември 22, 2011, 20:45:49 »

Ех, че хубаво  настроение ми внесохте с тази дата. Аз пък на 8-ми декември тази година станах леля. И насмешка си казах, че по-подходяща от тази дата няма, защото сестра ми и мъжа ми са вечните студенти. Вече от 7 години все завършват и записват нещо ново за учене. Сигурно Господ има чувство за хумор, щом им подари рожбичка на студентския празник. smile Та и на мен тази дата ми е специална smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 09, 2012, 11:59:13 »

mimi_pam дано да съм помогнала  Bravo
Момичета как вървят цените на кувертите в ресторантите... Ние утре или в сряда ще ходим до Винарна Океан, но как да разбера нормални ли са цените? Понеже за сега това е мястото, което наистина искам, не искам да остана изненадана. Благодаря  give_rose
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #10 -: януари 09, 2012, 12:51:32 »

По мои наблюдения най-ниската цена е 20 лв, а от високите към 50 лв отиват нагоре вече. smile
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 09, 2012, 21:44:37 »

Миличка, аз бележа рекордните 47 проверени ресторанта по Черноморието, Силистра, София и Родопите. По мое мнение, нормалния куверт варира межу 30 до 40 лв, като има и изключения, разбира се. Но около 32, 33 лева, в зависимост от менюто, е нормално за пазара ... май smile Надявам се да съм била поне малко полезна:) Успех, миличка, дано това е вашето местенце smile
Активен
viki8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #12 -: януари 11, 2012, 18:32:47 »

Здравейте момичета! Може ли да ми кажете къде се ходи за записване на граждански брак / за Бургас/  и какви документи са необходими! Благодаря ви предварително!
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #13 -: януари 12, 2012, 09:22:57 »

Здравей, viki8
в ритуалната зала на ул.Вардар 1, за запазване на дата и час се носят само личните карти  good
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 12, 2012, 10:52:46 »

InLove, какво стана, оправихте ли нещата в "Океан"smile?
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: